*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

ΣΕΚΑΠ: Αγωγές κατά "ΨευτοΘέμου" για τα περί λαθρεμπορίου τσιγάρων! Κάτω τα χέρια απο τη ΣΕΚΑΠ!

18 Ιουνίου
*Ο Ιβάν έχει αποδείξει οτι είναι για τα δύσκολα! Κι οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν! Κάτω τα χέρια απο την ΣΕΚΑΠ! 
Η ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη έχοντας ενημερώσει προ ολίγων ημερών, επιφυλασσόμενη παντός νόμιμου δικαιώματος της, πλέον καταθέτει αγωγές εις βάρος όλων όσων ενέπλεξαν την εταιρεία, δίχως κανένα στοιχείο ή υπόνοια από τις Αρχές, σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων.
Τις προηγούμενες ημέρες, εντοπίστηκε φορτηγό πλοίο που μετέφερε τεράστιο λαθραίο φορτίο τσιγάρων. Τότε, πλείστα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να εμπλέξουν την ΣΕΚΑΠ στην ιστορία, διαδίδοντας ψευδεπίγραφες φήμες. Μάλιστα, την υπόθεση από μέρους της εταιρείας έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.
Τα δημοσιεύματα για την εταιρεία, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, είναι αλλεπάλληλα, την ώρα που για τις Αρχές δεν υπάρχει υπόθεση που να αφορά και στη ΣΕΚΑΠ.
Δείτε την ανακοίνωση που είχε εκδώσει προ ημερών η ΣΕΚΑΠ.
«Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο που προσπαθεί να συνδέσει την ΣΕΚΑΠ με μια υπόθεση 7 μηνών, για την οποία ουδέποτε έχουμε ενημερωθεί από τις Αρχές.
Η εταιρία μας δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν μας έχει ζητηθεί αρμοδίως να παράσχουμε πληροφορίες, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αντιθέτως, αυτοβούλως καταθέσαμε αίτημα στις αρμόδιες αρχές για να λάβουμε τις πληροφορίες της υπόθεσης και θα ερευνήσουμε ενδελεχώς πώς το όνομα της ΣΕΚΑΠ εμπλέκεται σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία των συμφερόντων της εταιρίας».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »