*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο...Μπάμπης είναι "πονηρός" και δεν την "πάτησε" σαν τον Πατούλη

23 Ιουνίου
Δίπλα στην δυναμική Ντίνα με το μπλοκ των συμβασιούχων του Δήμου Ξάνθης την Πέμπτη στη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος αντί να βρίσκεται με τους Δημάρχους της ΚΕΔΕ  που ζητούσαν ραντεβού με τον Σκουρλέτη…
(σ.σ. Έτσι δεν κινδύνευσε και από τα μπουκάλια εναντίον του Πατούλη….!!!)
…………
…δικό σας Δήμος-μαγαζί είναι, οπότε τα λόγια είναι περιττά...μακάρι τώρα που απαλλαχτήκατε με τον Λύρατζη απο τον Βασίλη Μπουζούρη και τους παλιούς dj ταξιδευτές, να έχετε περισσότερα απο 30 άτομα που είχατε πέρσι.....Διαλογιστείτε και Ευτυχείτε! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο fb για τον Μουσικό Ιούλιο του Δημήτρη Πετρόπουλου και της παρέας του στις παλιές καπναποθήκες…)
-Και χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία…
……………….
…αν είναι δικό μας μαγαζί ο Δήμος, όπως γράφεις, αυτό το κρίνουν όλοι. Αν πάλι θέλουν να κάνουν εκδήλωση την Παρασκευή, (σ.σ. Οι d.j) πριν τον Μουσικό Ιούλιο, ας την ζητήσουν από τους αρμόδιους, και ας την ετοιμάσουν. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος για να αποφασίσω γι' αυτό. Βλέπεις δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά. Κανένα πρόβλημα.
(Από την απάντηση του Δημήτρη Πετρόπουλου στον Πάνο Παπαδόπουλο….)
-Μην έχεις όμως πρόβλημα με τον… εαυτό σου (;)… Και φοβηθήκατε με τον Λύρατζη ότι ο Μπουζούρης και η παρέα του θα είχαν περισσότερο κόσμο; Μήπως;
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Καλό κι αυτό… Όταν λοιπόν στη χθεσινή πορεία των Δημάρχων της ΚΕΔΕ και των συμβασιούχων ΠΟΕ-ΟΤΑ είδε ο Δήμαρχος Ξάνθης ότι πέφτει «ξύλο» κι ο Πατούλης βρίσκονταν στη μπούκα των συμβασιούχων… τι έκανε λέτε;
-Έφυγε από τους δημάρχους της ΚΕΔΕ με τους οποίους υποτίθεται θα πήγαινε να συναντήσει τον Σκουρλέτη και βρήκε «καταφύγιο» στο μπλόκ των συμβασιούχων του Δήμο Ξάνθης, δίπλα στην αγωνίστρια Ντίνα…!
(σ.σ. Έξυπνη κίνηση… αφού τι γλίτωσε!).
…….
*Ειλικρινής συμβουλή στο Στέργιο Γιαλάογλου. Καλό είναι (για σένα) να σταματήσεις τις αναρτήσεις σου στο fb σχολιάζοντας τις φαυλότητες των σημερινών εξουσιαζόντων, γιατί με την «φόρα» που έχεις πάρει και –κυρίως- τα… like που εισπράττεις….φοβάμαι πολύ ότι θα μπεις γρήγορα στο στόχαστρο των «δελφίνων» και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας…
Και κυρίως αυτών που… «επιμορφώνονται» στις Ακαδημίες του Κυριάκου!
Κι ο νοών νοείτω…
……
*Ποιος το περίμενε ότι ο Σπύρος Κούτρας των ΑΝΕΛ, άνθρωπος απλός και μαχητικός, να ταυτιστεί με τους «δυνατούς» (Πετρόπουλο και σία…) κι όχι τους αδύναμους παλιούς d.j. που με επικεφαλής το Βασίλη Μπουζούρη, διέπραξαν το έγκλημα να θέλουν να διοργανώσουν μια ξεχωριστή βραδιά μαγείας στο Μουσικό Ιούλιο…
Μάλλον θα έκρινε με κριτήριο τα… τσίπουρα (σ.σ. στο παζάρι ή στην Μπρωκούμη) κι όχι αυτό που λέει η καρδιά του!

Πως σχολίασε ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης
 το επεισόδιο με τον Δημήτρη Γαλανόπουλο
Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον όρχο του Δήμου Αβδήρων, όταν κατά τον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Δημήτρης Γαλανόπουλος με την κατάληψη εμπόδισε τους συμβασιούχους να εργαστούν στο χώρο της εργασίας τους, ενώ δεν ήταν μέλη του Σωματείου και κινδύνευαν να ματαιωθούν και πολλές εκδηλώσεις του Δήμου Αβδήρων όπως αυτές στη Διομήδεια όπου έπρεπε να στηθεί εξέδρα κλπ.
Μιλώντας ωστόσο στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου υπερασπίστηκε τον συνάδελφό του Δημήτρη Γαλανόπουλο για το επεισόδιο που είχε με τον Δήμαρχο Αβδήρων στον όρχο οχημάτων  Αβδήρων και είπε ότι η κατάληψη ήταν συμβολική ενώ μετά από αυτήν, οι συμβασιούχοι επέστρεψαν κανονικά στις εργασίες τους, μάζεψαν τα σκουπίδια κλπ ενώ την Πέμπτη στήθηκε και η εξέδρα για τις εκδηλώσεις της Διομήδειας.
Η είδηση; Ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης  διέψευσε στην εκπομπή ότι η οξεία αντιπαράθεσή του με τον Δημήτρη Γαλανόπουλο οφείλεται στο ότι ο τελευταίος θέλει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων. Αλήθεια ή ψέματα… ο χρόνος θα δείξει!
-Γιατί στο τέλος μπορεί και να δούμε, τον μεν Σπύρο Γαλανόπουλο να κατεβαίνει με άλλο συνδυασμό, το δεν Δημήτρη Γαλανόπουλο να κατεβαίνει με τον... Γ. Τσιτιρίδη! Στη πολιτική όλα είναι πιθανά, ακόμη και τα… απίθανα!
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ; ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗ… ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ… ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;
Μου το κατήγγειλαν χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» και δεν πίστευα στ’ αυτιά μου! Ότι με την αναμπουμπούλα που επικρατεί με τους συμβασιούχους στους ΟΤΕ και φυσικά και στο Δήμο Ξάνθης, τι σκέφτηκε λέτε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος και μάλιστα το διέδωσε και ο ίδιος δεξιά και αριστερά…
-Μα να στείλει τον οδηγό του στην… καθαριότητα για να τον… μονιμοποιήσει!!!
-Εμείς απλά τον ρωτάμε λοιπόν…
-Είναι αλήθεια αυτό κύριε Μπάμπη; Διότι εσύ μπορείς να τον στείλεις στην καθαριότητα αλλά θα πρέπει και οι υπηρεσίες αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ότι… δούλευε εκεί!!!
Θα βάλουν την υπογραφή τους και θα το διακινδυνεύσουν;
Πρόστιμο και στον βουλευτή 
Αϊχάν Καρά Γιουσούφ για ανασφάλιστο ΙΧ
 «Ήρθε και για το όχημα που είχα πουλήσει το '99. Λάθος στο ηλεκτρονικό σύστημα. Η επιδιόρθωση αυτών έλαχε να γίνει στις μέρες μας», σχολίασε ο ίδιος
Ειδοποιητήριο για ανασφάλιστο όχημα που, όπως υποστηρίζει, πούλησε πριν από 18 χρόνια έλαβε και ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ. Η εφαρμογή του υπ. Οικονομικών προβλέπει 250 ευρώ πρόστιμο για ανασφάλιστα οχήματα.
Όμως τα πολλά λάθη σε ειδοποιητήρια που εστάλησαν σε κατόχους ανασφάλιστων Ι.Χ. αναγκάζουν το υπουργείο Οικονομικών σε αναδίπλωση.
Από το 1,1 εκατ. ειδοποιητήρια που έστειλε η ΑΑΔΕ, αυτά με λάθη ενδέχεται να φθάνουν και τις 400.000, καθώς σε περιπτώσεις κλοπής ή καταστροφής οχήματος ενημερώνεται η αστυνομία, αλλά όχι το υπουργείο Οικονομικών.
Ο βουλευτής Καρά Γιουσούφ ανέβασε τη φωτογραφία της ειδοποίησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και έκανε το εξής σχόλιο «Ήρθε και για το όχημα που είχα πουλήσει το '99. Λάθος στο ηλεκτρονικό σύστημα. Η επιδιόρθωση αυτών έλαχε να γίνει στις μέρες μας».
Πηγή: «Ο ΧΡΟΝΟΣ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »