*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Βασίλης Τοροσίδης και πάσης...Ξάνθης και Ελλάδος!

21 Ιουνίου
*Στην Ξάνθη βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Ξανθιώτης Διεθνής ποδοσφαιριστής και άσσος της Ιταλικής Μπολόνια, Βασίλης Τοροσίδης και δεν παρέλειψε όσες μέρες ήταν εδώ να συναντήσει καλούς φίλους του που τους έχει πεθυμήσει!
-Έτσι την Δευτέρα βρέθηκε στο καφέ «DE NOVO» για έναν καφέ και εκεί συνάντησε τον Στράτος Βαρσάμη, τον Γρηγόρη Χρηστακίδη, τον αθλητικογράφο του «ΜΑΧΗΤΗ» Γιάννη Τσιλιγκιρίδη αλλά και τον επιχειρηματία του μαγαζιού και πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης Μιχάλη Χατζηκλεάρχου.
-Ο Βασίλης αναχώρησε χθες από την Ξάνθη για τις καλοκαιρινές του διακοπές μάλλον σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος της Ιταλίας!
……
*Κι ενώ όλοι περιμένετε σήμερα με ανυπομονησία την πρώτη Ελληνική βραδιά του My Club με Κώστα Δόξα και Χρύσπα, σας παρουσιάζω το νέο αστέρι στο bar του My, την υπέροχη και εκρηκτική Ξανθιά barwoman την Λίζα που φέτος «καίει» τις καρδιές του αντρικού πληθυσμού!
-Απολαύστε την, έτοιμη να σερβίρει το ποτό σας!!!
……
*Στην Λαϊκή βραδιά της ταβέρνας «Το Χωριό» στα Άβδηρα, θα τραγουδήσει αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!
-Μάλιστα η Μάνια θα έχει μαζί της και το… νταούλι της για να δημιουργήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα διασκέδασης!
-Ώρα έναρξης: 21:30.
-Αξίζει να πάτε να την απολαύσετε!
……
*Γενέθλια είχε το Σάββατο 17 Ιουνίου ο γνωστός και δημοφιλής Ξανθιώτης, τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, Αντώνης Χειμωνίδης και τα γιόρτασε μαζί με την αγαπημένη του Γιώτα στη Θάσο!
-Το ζευγάρι επιλέγει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο για ξεκούραση και στιγμές χαλάρωσης το γειτονικό νησί και δεν ήταν δυνατόν να μη γιορτάσουν μαζί και τα γενέθλια εκεί!
-Μάλιστα η Γιώτα του έκανε και έκπληξη με μια υπέροχη τούρτα μαζί με τις ευχές της!!!
……
*Εντωμεταξύ, την ίδια βραδιά (το περασμένο Σάββατο 17 Ιουνίου), το μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» τραγούδησε live σε γάμο στο «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» έχοντας μάλιστα μαζί τους για τραγουδίστρια για μια ακόμη φορά την κουμπάρα του Αντώνη Χειμωνίδη Γεωργία Ταστσόγλου!
-Μάλλον η συμμετοχή της Γεωργίας στους… «Ντιριντάχτα» αποτελεί την «γέφυρα» επανασύνδεσης με τον Αντώνη Χειμωνίδη, αλλά ο ίδιος είναι «πικραμένος» από τους Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη και δεν τον βλέπω να επιστρέφει!
-Αλλιώς ποιος ο λόγος να τραγουδάει μαζί τους η Γεωργία αφού έχει δικό της συγκρότημα το «πάμε μπουζούκια» με τον σύζυγό της Γιώργο Κουμουλίδη και τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ;;;
……

*Έτοιμος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων βετεράνων, δηλώνει ο γνωστός Πολιτικός Μηχανικός και πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Δημήτρης Χαϊτίδης, ο οποίος την Δευτέρα το μεσημέρι δοκίμαζε στο στάδιο της Αλεξανδρούπολης τα κοντάρια του επί κοντω με τον πολύ καλό φίλο του κι εξαιρετικό αθλητή Κώστα Χαμουρουδη...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »