*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

See Through Γιατί απουσίαζαν απο τη γιορτή του Ζαγναφέρη Αντώνης Πασχάλης και ζεύγος Βώβου;

23 Μαΐου
Οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας (Θ. Μαρκόπουλος) και Έβρου (Δημήτρης Πέτροβιτς), παραβρέθηκαν στη γιορτή του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη το βράδυ της Κυριακής στο Elisso Hotel
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Καθαρές κουβέντες... για το μπάχαλο και τις καραμπινάτες παρανομίες των μαγαζιών στον πεζόδρομο του Επιμελητηρίου Ξάνθης όπου δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε τα... καρατσοτάκια με τα μικρά παιδάκια, ούτε και οι πεζοί, γιατί οι επιχειρηματίες παράνομα γέμισαν τραπεζάκια, ο μεν αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν υποστηρίζει ότι εκτελεί εντολές του Δημάρχου Ξάνθης, ο δε κύριος Δημαρχόπουλος δηλώνει... άγνοια! Και την ίδια ώρα, πλήρης ανοχή απο αστυνομία και υγειονομικό... αφού ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
……
*Ωραία λοιπόν. Να παρέμβει Εισαγγελέας ή και να μηνυθεί για παράβαση καθήκοντος ο Κίρατζη Ερκάν κι ας έρθει στα δικαστήρια να κατονομάσει τον ηθικό αυτουργό. Να μάθουμε τουλάχιστον αν στη πόλη μας έχουμε και τίποτα ..."νονούς" αλλά και τι συμβαίνει κι αλλού ο Νόμος ενεργεί πάραυτα κι αλλού συγκαλύπτει..!
……
*Τέλος σαιζόν κι ο Μπάμπης Χατζημεστής αποφάσισε μέσα από το fb να πει ένα ευχαριστώ στους στενούς συνεργάτες του, για την άριστη συνεργασία τους. Ιδού τι έγραψε:
«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους του συνεργάτες μου τον κ Παναγιώτης Καμαράκης τον Στέλιο μπούκα τον Βασίλη Mαλαδενη που σε αυτή την προσπάθεια μού να φτάσει αυτή η ομάδα με ανεχτήκανε όσο για του παλικαράδες μου με κάνατε περήφανο σας  ευχαριστώ»
-Κι εμείς σ’ ευχαριστούμε Μπάμπη, γιατί αν δεν υπήρχες, κομμάτι δύσκολα να είχαμε ομάδα στην Γ’ Εθνική… Θέλει κότσια και αντοχές αυτό που κάνεις!
……
*Έφτασε μέχρι τη βρύση, αλλά νερό… δεν ήπιε! Ο λόγος για τον Λεύκιππο Ξάνθης που ενώ έκανε τόσο σπουδαία σαιζόν, έχασε τζάμπα από την Ελευθερούπολη, λόγω ΑΘΛΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ που κυριολεκτικά την «έκαψαν»…
Κρίμα… γιατί έγινε μεγάλος κόπος για να φτάσει η ομάδα εδώ που έφτασε.
……
Μου έκανε εντύπωση το ότι δεν είδα στη γιορτή του Κώστα Ζαγναφέρη το βράδυ της Κυριακής στο Elisso Hotel, ούτε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, ούτε το ζεύγος Διονύσης και Πέλλα Βώβου, ούτε και τον Περιφερειάρχη της Ν.Δ Αντώνη Πασχάλη…Και φυσικά απούσα ήταν και σύσσωμη η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης.
-Δεν τους προσκάλεσε ο Κώστας Ζαγναφέρης, ή τους προσκάλεσε και τον σνόμπαραν;
ΚΕΔΕ: Προτείνει αλλαγή στο ωράριο εργασίας 
των δημοτικών υπαλλήλων, 09.00-17.00
Αλλαγές στα ωράρια εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων προτείνει η ΚΕΔΕ. Συγκεκριμένα στο αναλυτικό κείμενο των προτάσεων της, επί του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ, η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας προτείνει αλλαγή στα ωράρια εργασίας δημοτικών και δημοσίων υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα, η ΚΕΔΕ κατά την παρατήρησή της, «Ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των υπαλλήλων του δημοσίου και των ΟΤΑ», προτείνει:
— Καθιέρωση ενός και μοναδικού ωραρίου από τις 09:00 έως τις 17:00, «όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες».
— Καθιέρωση λειτουργίας βασικών υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης και των δήμων σε βάρδιες (π.χ. 09:00 – 17:00 και 13:00 – 21:00), «προκειμένου να εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα οι πολίτες».
Μέχρι 31/5 η πληρωμή των εισφορών Απριλίου
Αναρτήθηκαν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΕΦΚΑ οι εισφορές Απριλίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή. Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη  31.5.2017. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).
Τα Οστά του Μ. Βασιλείου, στην εκκλησία του Ευλάλου.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πίστης και κατάνυξης την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 υποδέχτηκαν στον Δήμου Τοπείρου, στον οικισμό Εύλαλο, στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου, τα οστά του Μ. Βασιλείου, Τιμίου Προδρόμου και Βαφτιστή Ιωάννη και της Αγίας Ειρήνης.
Τα οστά κόμισαν για πρώτη φορά, μέλη του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» με την συνοδεία του Ιερέα του Ναού Πατέρα Αθανάσιου.
Μετά από δέηση που θα γίνει την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 τα οστά θα τεθούν σε προσκύνηση των πιστών έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Συντάξεις Ιουνίου 2017 – Οι ημερομηνίες πληρωμής
Το Δημόσιο θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2017 στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη
Το ΙΚΑ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2017 στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη
Το ΝΑΤ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2017 στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη
(Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα πληρώσουν τις συντάξεις Ιουνίου 2017 στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη)
(Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιουνίου 2017 θα πληρωθούν στις 30 Μαΐου 2017 ημέρα Τρίτη)
Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017
Ο ΟΑΕΕ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2017 στις 01 Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη
Ο ΟΓΑ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2017 στις 01 Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη
Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017
Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑ)Ιουνίου 2017 – Πληρωμή στις 02 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή
Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Ιουνίου 2017 στις 02 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή (ΦΕΚ B 3965 – 12.12.2016)

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 23 Μαϊου 
το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης
Συνεδριάζει την Τρίτη 23 Μαϊου στις 15.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του δήμου Μύκης οικονομικού έτους 2017 - 6η αναμόρφωση (εισηγήτρια: Μαρία Μύτικα, προϊσταμένη τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών)
 2.Ανάθεση υπηρεσίας «Επισκευή-συντήρηση αμαξωμάτων των οχημάτων του δήμου Μύκης» (εισηγήτρια: Δήμητρα Πλουμιστού, προϊσταμένη τμήματος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος)
 3.Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της μελέτης «Εκπόνηση υποστηρικτικών μελετών για τον έλεγχο της καταλληλότητας χώρου κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων στον οικισμό Σμίνθης, προϋπολογισμού 37.820,00€» (εισηγητής: Χρήστος Μαυρομάτης, προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
 4.Έγκριση β’ κατανομής για κάλυψη λειτουργικών δαπανών 2017 των σχολείων δήμου Μύκης (εισηγήτρια: Μαρία Μύτικα, προϊσταμένη τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών)
 5.Χορήγηση-θεώρηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (εισηγητής: Ευστάθιος Τοροσίδης, προϊστάμενος τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης)
 6.Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών στις λαϊκές αγορές του δήμου Μύκης (εισηγητής: Ευστάθιος Τοροσίδης, προϊστάμενος τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης)
7. Παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης του νηπιαγωγείου Σμίνθης (εισηγητής: Μπαχρή Ραμαδάν, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου).


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙΣ  24.5 ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης του Σαββάτου 27 Μαΐου 2017, που διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Ξάνθης, ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, η Ένωση Γονέων του Νομού Ξάνθης και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης και αφορά στην ολοκλήρωση της δράσης «Να Σκέφτεσαι τους Άλλους»,
Θέλουμε να σας καλέσουμε σε συνέντευξη τύπου
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2017
Στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου
Στις 7 η ώρα το απόγευμα.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Κυνηγετικός
Σύλλογος Ξάνθης καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν,  στον εθελοντικό
καθαρισμό που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι των Αβδήρων και
διοργανώνεται από το Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγος, με την συμμετοχή
εθελοντικών ομάδων, την Κυριακή 28 Μαϊου στις 11:00 το πρωί.
Ας είμαστε όλοι εκεί για να δείξουμε  ακόμη μία φορά το
φιλοπεριβαλλοντικό μας   πρόσωπο.
ΤΟ  Δ/Σ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »