*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

«Γκαντέμης» ο Δημαρχόπουλος; Πήγε μια φορά στη ζωή του στο καφέ ουζερί ΝΕΟΝ κι έπεσε το...δέντρο!

23 Μαΐου
Οι ταξιτζήδες είχαν… άγιο και… τέντα, τάχουν όμως με τον "γκαντέμη!"
(σ.σ.Μόλις κάθισαν όμως στο καφέ Ουζερί «ΤΟ ΝΕΟΝ», έπεσε το δέντρο….επάνω από την ομπρέλα των ταξιτζήδων!)
Ο δήμος Ξάνθης έβαλε (λέει) αισθητήρες και έλυσε το πρόβλημα με το έγκαιρο άναμμα του φωτισμού τα βράδια.
Σε συνδυασμό με την κατάσταση σε δυο τρεις κόμβους της πόλης (αναφερόμαστε στα φανάρια), είναι βέβαιο ότι οι μισοί συμπολίτες φτιάχνουν καινούργιο συκώτι από τα γέλια και οι άλλοι μισοί εκτονώνουν ευεργετικά όσα έχουν σωρευμένα μέσα τους, "κατεβάζοντας καντήλια"…
(Ο Θοδωρής Μπακάλης στο IndeXanthi)
-Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου… Θα με κάνουν και… άθεο!
………
Να παρέμβει Εισαγγελέας ή και να μηνυθεί για παράβαση καθήκοντος ο Κίρατζη Ερκάν κι ας έρθει στα δικαστήρια να κατονομάσει τον ηθικό αυτουργό. Να μάθουμε τουλάχιστον αν στη πόλη μας έχουμε και τίποτα ..."νονούς" αλλά και τι συμβαίνει κι αλλού ο Νόμος ενεργεί πάραυτα κι αλλού συγκαλύπτει..!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο fb για το μπάχαλο με τα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο του  ΕΒΕ Ξάνθης)
-Ο Κίρατζη Ερκάν είναι… υπεράνω των Νόμων και δεν φοβάται κανέναν!!!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το να σας κάνουν κύριε Δημαρχόπουλε και κύριε Κίρατζη μηνυτήριες αναφορές ο Θ. Ξυνίδης και η παράταξή του, πάει και λέει…
-Έχετε αντιληφθεί ότι με αυτά που κάνετε έχουν ξεσηκωθούν και θ’ αρχίσουν να σας μηνύουν οι πολίτες;
……
*Από πού κι ως που οι πεζόδρομοι έγιναν μόνο και μόνο για να βάζουν οι ταβέρνες και τα καφέ τα τραπεζοκαθίσματά τους παράνομα και να μην υπάρχει χώρους ούτε για να κινηθούν οι πεζοί και τα καροτσάκια;
……
*Και μ’ αρέσει που στη περίπτωση μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου της πρώην Εμπορικής Τράπεζας απέναντι από το La Piazza ο Δημαρχόπουλος έβαλε όρο να μπορεί να γίνει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γιατί δεν ήθελε να γεμίσει την πόλη… σουβλατζίδικα!
-Να γελάσει ή να… κλάψει κανείς;
……
*Κατά τα άλλα επαναλαμβάνω και πάλι απευθυνόμενος στην Εισαγγελική αρχή ότι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ άδεια, δηλαδή ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχουν γεμίσει τραπεζοκαθίσματα τόσο το καφέ, όσο και η Ταβέρνα κάτω από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ξάνθης, με τις ευλογίες του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και του Κίρατζη!!! Και προφανώς και στην υπόλοιπη πλατεία…!

ΙΣΜΕ ΦΑΡΖΛΙ: Να αποσυρθεί η προκλητική προκήρυξη 
του Δήμου Μύκης! Όποιος ξεχνάει πως φώναζε την μάνα του, είναι καταδικασμένος!
Να αποσυρθεί η προκλητική ανθελληνική προκήρυξη του Δήμου Μύκης για τις τρεις φωτογραφικές προσλήψεις του Δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ (σ.σ. Αλήθεια πως πέρασε από το ΑΣΕΠ;) ζήτησε χθες με ανάρτησή της η Ελληνίδα Πομάκα βιολόγος Isme Fartzli σχολιάζοντας τα παρακάτω στο fb:
Απίστευτα προκλητικά πράγματα συμβαίνουν ...Ευτυχώς που είναι Βιολόγος και όχι κοινωνική λειτουργός η Ψυχολόγος θα με είχατε αποκλείσει και για ακαδημαϊκά προσόντα ... αφού οι γονείς μου με σπούδασαν στην Ελλάδα και όχι σε Τουρκικό Πανεπιστήμιο !! Φωτογραφία να ήταν η προκήρυξη δεν θα ήταν τόσο τέλεια ... είστε απίστευτοι στο πόσο ευλαβικά τηρείτε την εξόντωση των πομακοφώνων στα Πομακοχώρια μας. Όμως όποιος ξεχνάει πως φώναζε την μάνα του στα πρώτα του βήματα είναι καταδικασμένος ! Ζητάω από την ελληνική πολιτεία ως ελληνίδα πομάκα να αποσύρει την προκήρυξη.

Βρέθηκε η θέση του!
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ
ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Σήμερα Τρίτη και ώρα 15:30μ.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης προκειμένου να δώσει και την θετική της απάντηση στο αίτημα του Συλλόγου Φίλων Εθνάρχη Κωνστατίνου Καραμανλή, για την τοποθέτηση της προτομής μου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο χώρος που επιλέχτηκε βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στην πλατεία διοικητηρίου.
Την Τρίτη και ώρα 15:30μ.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης προκειμένου να δώσει και την θετική της απάντηση στο αίτημα του Συλλόγου Φίλων Εθνάρχη Κωνστατίνου Καραμανλή, για την τοποθέτηση της προτομής μου.
Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
ΘΕΜΑ 1ο : Εισηγητική έκθεση για την έγκριση κανονισμού λειτουργίας περιπτέρων Δήμου Ξάνθης (εισηγήτρια: Τζανόγλου Καλλιόπη)
ΘΕΜΑ 2ο : Εισηγητική έκθεση για την τοποθέτηση αγάλματος του Κων/νου Καραμανλή στην πλατεία Διοικητηρίου Ξάνθης (εισηγήτρια: Τζανόγλου Καλλιόπη)
ΘΕΜΑ 3ο : Παραχώρηση τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ (εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα).
Ερώτηση Λαγού για τον υδροβιότοπο της Λίμνης Βιστωνίδας!
Ερώτηση στην βουλή κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και ρωτά τον αρμόδιο υπουργό τι θα γίνει με τον υδροβιότοπο της Λίμνης Βιστωνίδας! Αναλυτικά η ερώτηση:
ΘΕΜΑ: «Πόρτο Λάγος Βιστωνίδα. Μοναδικός υδροβιότοπος»
Λόγω προφανώς της ακριτικής τους θέσης στην Ελλάδα, τόσο το Πόρτο Λάγος όσο και η λίμνη Βιστωνίδα παρ’ όλο που συνιστούν εξαιρετικής οικολογικής σημασίας περιοχή και που σπάνια είδη πτηνών ζουν βρίσκοντας εκεί καταφύγιο παραμένουν άγνωστοι τουριστικοί προορισμοί για το ευρύ κοινό. Μάλιστα εγκαταβιούν  εκεί μεταξύ των άλλων πτηνών, επιβλητικοί κύκνοι, εντυπωσιακά φλαμίνγκο αλλά και αργυροπελεκάνοι καθιστώντας την περιοχή μαζί με τα υπόλοιπα αρπακτικά πτηνά τόσο ένα πλούσιο περιβάλλον μελέτης για ορνιθολόγους όσο και περιοχή για αναψυχή και τουρισμό.
Ερωτάται  ο Αρμόδιος Υπουργός:
Με ποιο τρόπο σχεδιάζεται η ανάδειξη της εν λόγω περιοχής ως τουριστικού προορισμού στην Βόρειο Ελλάδα για τους λάτρεις της φύσης ;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »