*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαΐου

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Αυτό είναι το Τουρκικό Πανεπιστήμιο της Άγκυρας απο το οποίο ζητεί να είνα τα...πιστοποιητικά (!) τουρκικής γλώσσας, ο Δήμαρχος Μύκης!

21 Μαΐου


*ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ; Μόνο τα πλουσιόπαιδα της μειονότητας μπορούν να έχουν πιστοποιητικό Τουρκικής γλώσσας απο ένα τέτοιο Πανεπιστήμιο! 
*Επίδειξη "ρατσισμού" για τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες που έχουν όλα τα υπόλοιπα προσόντα της προκήρυξης, πλην του...πιστοποιητικού απο το πανεπιστήμιο της Άγκυρας!!! 
Προσλήψεις στη Θράκη με απαραίτητο προσόν οι υποψήφιοι να μιλάνε την τουρκική γλώσσα έχοντας πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από συγκεκριμένο πανεπιστήμιο της Άγκυρας!!! 
Πρόκειται για προσλήψεις τριών ατόμων κατά πάσα πιθανότητα, ψηφοφόρων και "κολλητών" του δημάρχου Καπζά Τζεμήλ που:
1.Αδικεί και την ίδια την Μειονότητα, αφού μόνο οι γόνοι πλούσιων οικογενειών μπορούν να έχουν ένα τέτοιο πιστοποιητικό. 
2.Αποτελεί μνημείο ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ διότι αποκλείει Έλληνες πολίτες που διαθέτουν όλα τα υπόλοιπα Πανεπιστημιακά προσόντα αλλά δεν γνωρίζουν....την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, παρά μόνο την Ελληνική!
Καθαρές κουβέντες και να σταματήσουν να "κρύβονται" όλα τα κόμματα...
Ο δήμαρχος Μύκης  Τζεμήλ Καπζά δημοσιοποίησε  και έδωσε στον Τύπο φωτογραφική προκήρυξη πρόσληψης τριών ατόμων στα Πομακοχώρια με απαραίτητο προσόν την γνώση ....της τουρκικής γλώσσας . Η οποία γνώση μάλιστα πρέπει να αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας απο συγκεκριμένο πανεπιστημιο της Αγκυρας, το οποίο έχουν εκ των προτέρων...δημότες του Δήμου Μύκης που είχαν την οικονομική άνεση να σπουδάσουν στο εν λόγω Κέντρο γλωσσολογίας!!!
Αναλυτικότερα η φωτογραφική προκήρυξη που αδικεί και τους ίδιους τους κατοίκους του Δήμου Μύκης -αφού είναι εμφανές ότι με αυτήν και οι τρεις θέσεις είναι ήδη καλυμένες-, αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:
Η καλή γνώση της Τουρκικής γλώσσας πέραν των οριζομένων στο Ειδικό Παράρτημα (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «25-2-2016»
(βλ. τελευταία σελίδα του παραρτήματος) , αποδεικνύεται και με το πιστοποιητικό γνώσης  της Τουρκικής γλώσσας επιπέδου Β2, που εκδίδεται από το  πανεπιστήμιο της Άγκυρας ΤΟΜΕR
(ANKARAUNIVERSITYTOMER).
Με λίγα λόγια με χρήματα του ΕΣΠΑ απ΄όπου χρηματοδοτούνται οι προσλήψεις κάποιοι εφαρμόζουν την πολιτική της ...Τουρκίας στην ελληνική Επικράτεια, αποκλείοντας τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες!
Θα ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο θέμα κάποιος Εισαγγελέας και οι Υπουργοί  Εξωτερικών και Παιδείας; 
……
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η TOMER-ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Ιδού και ποιό είναι το Τουρκικό Πανεπιστήμιο απο το οποίο ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ ζητάει...πιστοποιητικό ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ προκειμένου να αποκλείσει αντιδημοκρατικά και ρατσιστικά τους έλληνες πολίτες που δεν διαθέτουν τέτοιο Πιστοποιητικό!!!
Από την ίδρυσή του το 1984, η TÖMER, θυγατρική του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, διδάσκει τουρκικά σε εκείνους που προέρχονται από μη τουρκοφωνικά έθνη. Οι σπουδαστές που έχουν εμπειρία στην τουρκική γλώσσα προσκαλούνται σε δοκιμασία τοποθέτησης για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής.
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Η TÖMER προσφέρει τουρκικά μαθήματα στην Άγκυρα (Kızılay), στην Κωνσταντινούπολη (Taksim and Kadıköy), στη Σμύρνη, στην Αττάλεια, στην Αλάνια και στην Μπούρσα.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Συνιστάται οι μαθητές να ξεκινήσουν τη διαδικασία εγγραφής 2 μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης του συγκεκριμένου μαθήματος.
Για την προκαταχώριση, το Έντυπο Αίτησης θα πρέπει να συμπληρωθεί εντελώς. Και για να λάβετε την κάρτα αποδοχής, θα χρεωθείτε με πίστωση 250 ευρώ (εκτός από τα τέλη μεταβίβασης) στη μοναδική εξουσιοδοτημένη τράπεζα, τον λογαριασμό της TÖMER της Ziraat BANK. Οι πληρωμές που πιστώνονται σε άλλες τράπεζες δεν θα γίνονται δεκτές. Το όνομα του φοιτητή και η πληρωμή που καταβάλλεται ως αμοιβή μαθημάτων πρέπει να αναφέρεται στην τραπεζική απόδειξη και πρέπει να αποστέλλεται στην TÖMER μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι φοιτητές πληρώνουν το υπόλοιπο της αμοιβής μαθημάτων στην τουρκική λιρέτα μετά την άφιξή τους στην Τουρκία.
 ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΛΩΣΣΩΝ TOMER

Τουρκικό μάθημα (TÖMER)
Αγαπητοί φοιτητές,
Το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας έχει ένα από τα μεγαλύτερα και καλά οργανωμένα γλωσσικά κέντρα στην Τουρκία. Μπορείτε να βρείτε τα φυλλάδια και τους συνδέσμους του Κέντρου Γλωσσών (TÖMER) παρακάτω. Οι φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην τουρκική γλώσσα πριν από την περίοδο κινητικότητας τους μπορούν να επωφεληθούν από τα μαθήματα αυτά σε έναν από τους κλάδους της TÖMER που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας. Αυτά τα μαθήματα προσφέρονται με αμοιβή και ανοικτά σε οποιονδήποτε φοιτητή, θα έρθουν για μια ανταλλαγή Erasmus σε άλλα πανεπιστήμια στην Τουρκία.
Το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας θα προσφέρει επίσης μαθήματα γλωσσών στους εισερχόμενους φοιτητές μας στο TÖMER, αμέσως μετά την άφιξή τους στην Άγκυρα. Στο εξάμηνο μαθημάτων, διάρκειας δύο μηνών θα προσφέρονται δωρεάν.
*Να τι λέει η διαφήμιση...γι αυτό ζητάει απο αυτό το πανεπιστήμιο. Είναι ειδικό για να δίνει τέτοια ΤΟΥΡΚΙΚΑ πιστοποιητικά...για να γίνονται προσλήψεις στους μειονοτικούς δήμους για προσλήψεις απο το ΕΣΠΑ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »