*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

Οι στενοί συνεργάτες του Χρίστου Πούλιου, «τελειώνουν» το Σάββα Μελισσόπουλο και στέλνουν μήνυμα στον Φανουράκη…!

18 Μαΐου
 *Ταυτισμένο απόλυτα με τον  ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν μέλη της Κοινωνίας Δημοτών τον Σάββα Μελισσόπουλο!
Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η πρωτοβουλία του επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Θανάση Ξυνίδη από τη μια να προχωρήσει σε «ανένδοτο» κατά του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου κι από την άλλη να «ενώσει» τα μέλη και τους φίλους της παράταξης πίσω από ηγέτη που θα αποφασίσουν από κοινού, δέχεται τα πρώτα πυρά στο πρόσωπο του Σάββα Μελισσόπουλου που όπως φημολογείται, προωθείται απο τους Μανώλη Φανουράκη-Μανώλη Τσέπελη ως μια αξιόλογη λύση…
Συγκεκριμένα με σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του πρώην Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ο στενός συνεργάτης του Χρίστου Πούλιου στις δημοτικές εκλογές του 2010 αλλά και του 2014 Πέτρος Ούτση, «τελειώνει» κυριολεκτικά τον Σάββα Μελισσόπουλο, αφού τον εμφανίζει να «φλερτάρει» ανοιχτά με το ΣΥΡΙΖΑ και να έχει ταχτεί πλήρως με το σημερινό πολιτικό σύστημα.
Μάλιστα αν διαβάσει κανείς προσεχτικά το άρθρο του, θα διαπιστώσει ότι τις ίδιες απόψεις μ’ εκείνον για τον Μελισσόπουλο έχουν και πολλά άλλα στελέχη της Κοινωνίας Δημοτών.
Ιδού αυτούσιο το άρθρο του Πέτρου Ούτση κατά του Σάββα Μελισσόπουλου με αιχμές και κατά του Μανώλη Φανουράκη που θεωρείται ο «μέντορας» του γνωστού δάσκαλου..

Την ερχόμενη Τετάρτη η Κοινωνία Δημοτών μετά το κάλεσμα του Θανάση Ξυνίδη θα συζητήσει τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο αλλά κυρίως θα συζητήσουν η μάλλον θα ξεκαθαρίσουν το θέμα Μελισσόπουλου. Αν κάποιοι περιμένουν ότι από την συνάντηση αυτή θα προκύψει ο νέος ηγέτης της παράταξης θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη.
Ο Σάββας Μελισσσόπουλος είτε από στρατηγική, είτε από άγνοια, με τις συνεχόμενες δημόσιες εμφανίσεις δίπλα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί με το κόμμα που σήμερα με τα μέτρα που ψηφίζει αποτελειώνει την μεσαία τάξη και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Ίσως πήρε τις εγγυήσεις από κάποιους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει restart και θα επανέλθει στις λαϊκίστικες εποχές, όπου θα μπορεί να επηρεάζει τοπικά την κοινωνία. Βέβαια η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τους ίδιους στόχους είχε και με το ΕΒΕ, τον Δήμο Ξάνθης, τον Δήμο Αβδήρων και την ΟΕΒΒΕ, αλλά στο τέλος έζησε τον Βατερλώ επί τέσσερα.
Αυτή την ταύτιση την έχουν δει πολλά στελέχη της Κοινωνίας Δημοτών οι οποίοι είναι στα κάγκελα και θέλουν από την σημερινή ηγετική ομάδα να πάρει ξεκάθαρη σχέση. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς έχουν κάνει ένα βήμα παραπάνω και αν το θέμα δεν τελειώσει την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι και η τελευταία τους συμμετοχή σε συνάντηση της παράταξης
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς «δεν υπάρχει περίπτωση η Κοινωνία Δημοτών να συμπράξει με αυτούς που στο δημοψήφισμα του 2015 μας χλεύαζαν στην πλατεία όταν όλοι εμείς ήμασταν υπέρ της παραμονής της χώρας στην κανονικότητα»
Πέτρος Ούτσης 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »