*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Γιουνές, Σολτάνι, Γουάλας, Παπαστεργιανός, Πιτσέλι, Λάζιτς, Ράνος και άλλοι 3 "τέλος" από την Ξάνθη!

18 Μαΐου
*Κάποια απο τα ονόματα αγαπήθηκαν ιδιαίτερα απο τους φιλάθλους της Ξάνθης.
Μια νέα Ξάνθη θα δούμε απο τη νέα αθλητική περίοδο όπως δείχνουν τα πράγματα, αφού ο Χρήστος Πανόπουλος σε συνεργασία με το τεχνικό team προχωράει σε ριζική ανανέωση του ρόστερ. 
Όπως είναι γνωστό, εδώ και μέρες ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης μιλούσε στον ΜαχητήSPOR για 9 παίχτες που για διαφόρους λόγους, θα έφευγαν απο την ομάδα. Τελικά οι παίχτες αυτοί φαίνεται πως είναι...10, αφού αγνοείται η "τύχη" του Γιουνές, τον οποίο η ομάδα ήθελε να κρατήσει, αυτός ωστόσο είχε ήδη προαποφασίσει...
Αναλυτικότερα οι 9 παίχτες που ήδη ενημερώθηκαν απο την ομάδα και αποτελούν παρελθόν, είναι οι εξής:
1.Ζαρόπουλος. Θεωρήθηκε και για την καριέρα του παίχτη η αποχώρησή του απο το ρόστερ της ομάδας. 
2.Δεμένικος. Δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. 
3.Λάζιτς. Στη φετινή περίοδο δεν πρόσφερε πολλά στην ομάδα.
4.Πιτσέλι. Ήρθε με καλές προδιαγραφές, δεν πρόσφερε τίποτα, ήταν άριστος μόνο στο τελευταίο...φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης που σημείωσε χατ τρικ. 
5.Ράνος.  Του δόθηκαν οι ευκαιρίες απο τον Λουτσέσκου, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. 
6.Παπαγεωργίου. Δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του ως αναπληρωματικός του Μπαξεβανίδη.
7.Παπαστεργιανός. Επέστρεψε στην ομάδα απο τη Βέροια για να...ξαναφύγει, αφού ήταν εκτός κλίματος όλο το δεύτερο γύρο ακόμη και ως αναπληρωματικός.
8.Σολτάνι. Κάποιες εριστικές ενέργειές του και η φετινή αφλογιστία του, δημιούργησαν αρνητικό κλίμα για τον ίδιο στην ομάδα.
9.Γουάλας. Πέρσι έκανε μια πολύ καλή σαιζόν, φέτος ήταν μέτριος και σε ελάχιστα ματς πρόσφερε αυτά που περίμενε η ομάδα και ο προπονητής.
10.Κι σο για τον Γιουνές η εξέλιξη είναι αρνητική αν και θα τον ήθελε και ο Πανόπουλος στο ρόστερ της ομάδας, αφού χωρίς να μιλήσει με τη διοίκηση και την ομάδα, συγκέντρωσε τα πράγματα του και τα μετέφερε στην Ρουμανία. Είναι άγνωστο το τι μέλει γενέσθαι μετά απο αυτό και κρίμα, γιατί οι φίλαθλοι της Ξάνθης, αγάπησαν πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »