*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 22χρονη Καβαλιώτισσα νεκρή σε τροχαίο στο Πετροχώρι μετά απο διασκέδαση. Την αναζητούσαν οι δικοί της. Τι λέει η αστυνομία

22 Μαΐου




Μια 23χρονη κοπέλα από τον Ακροπόταμο Παγαίου που οι δικοί της την αναζητούσαν απο τα ξημερώματα γιατί διασκέδαζε σε μαγαζί της Ξάνθης και δεν είχε επιστρέψει και δεν απαντούσε στις κλήσεις τους στο κινητή της, βρέθηκε τελικά νεκρή το απόγευμα της Κυριακής από την Αστυνομία της Ξάνθης και συγκεκριμένα στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου. 
Σύμφωνα με το Kavala Portal άτυχη κοπέλα κινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το ασημί Toyota Yaris, ξέφυγε από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε αγροικία με θάμνους και ελιές, ακολουθώντας τρελή πορεία.
Μετά από διαδοχικές ανατροπές το ΙΧ κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκε από την Αστυνομία της Ξάνθης ανέσυρε το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.
Να σημειωθεί οτι στο σημείο εκείνη είναι η περιοχή ήταν δύσβατη και το αυτοκίνητο δεν φαίνονταν απο τον Εθνικό δρόμο. Τελικά αστυνομικός το εντόπισε απο τα σημάδια που υπήρχαν στο δρόμο, ενώ οι δικοί της που ειδοποιήθηκαν, έζησαν την δική τους τραγωδία, αναγνωρίζοντας το πτώμα της.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Την Δευτέρα  (21-5-2017) το απόγευμα, στο ύψος του 7ου χλμ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης - Καβάλας, σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, ανευρέθη θανάσιμα τραυματισμένη μία 22χρονη ημεδαπή, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί.
Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.  
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »