*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Θρήνος σε Παγγαίο, Ξάνθη και Καβάλα για τον άδικο χαμό της 22χρονης Μορφούλας στη στροφή του Πετροχωρίου.

22 Μαΐου


Όλο το Παγγαίο κλαίει τον άδικο χαμό της 22χρονης Μορφούλας Παρασκευά από τον Ακροπόταμο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη στροφή στο Πετροχώρι ξημερώματα του Σαββάτου  επιστρέφοντας απο club της Ξάνθης όπου μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, ήπιε ελάχιστα. Άλλστε συχνά η Μορφούλα διασκέδαζε στα μαγαζιά της Ξάνθης επειδή είχε πολλές φίλες στη πόλη μας.
Το μοιραίο έγινε όταν το θύμα στη στροφή του Πετροχωρίου πάτησε ξαφνικά φρένο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο η οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να ξεφύγει απο το δρόμο και να καρφωθεί σε θαμνώδη περιοχή. Μάλιστα η άτυχη νέα βρέθηκε έξω απο το αυτοκίνητο και πιθανόν να ζούσε κατά την ώρα του ατυχήματος, αλλά δυστυχώς βρέθηκε απο τους αστυνομικούς τουλάχιστον 10 με 12 ώρες αργότερα όταν οι συγγενείς της ανησύχησαν γιατί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι, ενημέρωσαν την αστυνομία  και ξεκίνησαν οι έρευνες. 
Στο χωριό της, στον Ακροπόταμο Παγαίου αλλά και στη Ξάνθη που ήταν πολύ αγαπητή, όλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό της. Μάλιστα πολλοί φίλοι της έβαλαν στο face book μαύρη οθόνη με ένα κεράκι...
Τι αναφέρει το Αστυνομικό δελτίο
Στις 21-5-2017 το απόγευμα, στο ύψος του 7ου χλμ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης - Καβάλας, σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, ανευρέθη θανάσιμα τραυματισμένη μία 22χρονη ημεδαπή, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί.
Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
adesmefti-Thrakis.blog.spot

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »