*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

Άγρια "προβοκάτσια" σε βάρος του Νίκου Παππά! "Στήθηκε" δίπλα του ο γνωστός "κήρυκας" του διχασμού Ριτβάν Ντελίχουσεϊν για να τον εκθέσει!

26 Απριλίου
 Άγρια "προβοκάτσια" σε βάρος του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά κατά την επίσκεψή του στον Εχίνο.
Ξαφνικά κι ενώ ο Υπουργός είχε γόνιμο διάλογο με το κόσμο σε καφενείο του οικισμού κι ήταν μάλιστα ανοικτός και σε δημοτικούς συμβούλους που ευθαρσώς του λέγανε είμαστε...Νεοδημοκράτες, γνωστός ανθέλληνας δημοτικός σύμβουλος Μύκης Ριντβάν Ντελή Χουσεϊν επεδίωξε και βρέθηκε...δίπλα στον Νίκο Παππά  "στήνοντας" μάλιστα και φωτογράφο για να τον αποθανατήσει....προκειμένου στη συνέχεια να τις ανεβάσει στο fb για...αυτοδιαφήμιση και αυτοπροβολή οτι φωτογραφίζεται με....Υπουργούς και μάλιστα το Νο 2 του ΣΥΡΙΖΑ! 
(σ.σ. Πρόκειται για τον κύριο ανάμεσα στο Νίκο Παππά και τον Χουσείν Ζεϊμπέκ...που με το βλέμμα απέναντι παίρνει πόζα....για εκθέσει τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής που φυσικά πρώτη φορά τον συνάντησε στη ζωή του!)
Υπενθυμίζουμε οτι προσφάτως  -παραμονές δημοψηφίσματος-ο Ριντβάν Ντελιχουσειν έγινε "θέμα" σε όλον τον Ελληνικό τύπο, διότι πήρε την αφίσα αποκήρυξε ακόμη και το κόμμα του Ερντογάν στο Βέλγιο και η οποία έγραφε στα τουρκικά «ο αγώνας είναι ανάμεσα στην ημισέληνο και στον σταυρό», «Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο», «Θα είμαστε μεγάλο πλήθος, θα δείτε» και τη δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα διακηρύσσοντας το μίσος κατά των χριστιανών στον Δήμο Μύκης, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι! 
Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου Δημάρχου Μύκης Ριτβάν Ντελιχουσείν.  

 Διαβάστε τι έγραψε και ο Ελληνικός Τύπος για τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο Ριτβάν Ντελιχουσειν.

Ιερό πόλεμο κατά των Χριστιανών και στην Θράκη !!!

Την αφίσα του Κόμματος του Ερντογάν, υιοθέτησε “τουρκόψυχος” Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μύκης Ροδόπης – Μίσος κατά της Ελλάδος και βεβαίως κατά των Χριστιανών της Θράκης
 
Μία κατάπτυστη αφίσα, που έφερε το κόμμα του Ερντογάν να καλεί τους Τούρκους σε ιερό πόλεμο κατά των χριστιανών, έσπευσε να υιοθετήσει πλήρως «τουρκόψυχος» δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μύκης της Δυτικής Θράκης, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά ότι υπάρχουν θύλακες στα μειονοτικά χωριά που κατευθύνονται από το προξενείο της Κομοτηνής και στόχο έχουν να καλλιεργήσουν το μίσος κατά της Ελλάδας και βεβαίως των χριστιανών.
Ο Ριντβάν Ντελιχουσεΐν δεν πτοήθηκε, όπως φάνηκε, από το γεγονός ότι το κόμμα του Ερντογάν στο Βέλγιο έσπευσε να αρνηθεί την «πατρότητα» της αφίσας, να διαψεύσει ότι τη διακινεί μέσω της επίσης ιστοσελίδας του και να μιλήσει για προβοκάτσια με στόχο να πληγούν οι μουσουλμανικοί λαοί.
Πήρε την αφίσα, η οποία έγραφε στα τουρκικά «ο αγώνας είναι ανάμεσα στην ημισέληνο και στον σταυρό», «Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο», «Θα είμαστε μεγάλο πλήθος, θα δείτε» και τη δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα διακηρύσσοντας το μίσος κατά των χριστιανών στον Δήμο Μύκης, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.
Στον συγκεκριμένο δήμο υπάγεται και ο Εχίνος, όπως και άλλα χωριά.
Ο «τουρκόψυχος» φανατικός κατά των χριστιανών, όπως φάνηκε, στις τελευταίες εκλογές στον Δήμο Μύκης είχε πάρει ποσοστό 20,79% και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.
Κατά τα άλλα, οι Τούρκοι έχουν το θράσος να μιλούν για… ισλαμοφοβία στην Ευρώπη και την Ελλάδα, και να αξιώνουν «συνύπαρξη», όταν βαπτίζουν τη μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική» και «τρέχουν» το σχέδιο του προξενείου της Κομοτηνής για δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη Δυτική Θράκη.
Να σημειωθεί ότι η επίμαχη αφίσα κυκλοφόρησε με αφορμή τον «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας.
-Δ-

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »