*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! "Ποντάρει" ή...."λουφάρει" στην Πολωνία ο Νίκος Ευθυμιόπουλος;;

27 Απριλίου
*Στην Πολωνία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Νίκος Ευθυμιόπουλος και για το λόγο αυτό αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου δεν θα πραγματοποιηθεί η δημοφιλής αθλητική εκπομπή που κάνει κάθε Παρασκευή με τον Μανώλη Φανουράκη «Όσο ζω ποντάρω» από τον LIFE 921 FM.
-Ιδού και η πρώτη φωτογραφία του Νίκου από την Πολωνία!
 
  *Χθες κατ’ αποκλειστικότητα σας αποκάλυψα ότι αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» θα κάνουν μια Live κοινή εμφάνιση το καλλιτεχνικό δίδυμο Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου!
-Αμέσως ο Γιώργος, έσπευσε να ενημερώσει το κοινό του ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια της εμφάνισής τους στο ΚΤΗΜΑ θα έχει ο ταλαντούχος μαέστρος και άνθρωπος ορχήστρα Μάριος Κιοσσές!
-Ιδού και το μήνυμα του Γιώργου στο Facebook, συνοδεύομενο και από την ανάλογη αφίσα:
«30/4/17 ΚΥΡΙΑΚΗ: το ΚΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗ
Το δίδυμο που αγαπήσατε και καθιερώσατε ενώνει αυτή τη Κυριακή της φωνές του υπό την καθοδήγηση του μαέστρου ΜΑΡΙΟΥ ΚΙΟΣΣΕ σε ένα διαφορετικό ρεπερτόριο και σε ένα ιδιαίτερο χορό και μόνο για τη δική σας διασκέδαση...».
-Έναρξη προγράμματος: 21:30.
-Ρεζερβέ: 6932 398799.
……
*Εντωμεταξύ, αυτό το Σάββατο 29 Απριλίου, άλλη μια ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια έρχεται για μια μοναδική μουσική βραδιά στο CITY Live!
-Η εκρηκτική Εύα Μαντά μαζί με το υπόλοιπο καλλιτεχνικό σχήμα του CITY, Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ξένια, Ουμίτ Κράλ και Στέλιο Κολοβό, υπόσχονται να διασκεδάσουν όλο τον κόσμο με τα τραγούδια τους.
-Τιμή ποτού 10 ευρώ.
-Ρεζερβέ: 6937 180069.
……
*Αυτοκόλλητος έγινε ο δημοφιλής τραγουδιστής, στιχουργός και μουσικοσυνθέτης, Αντώνης Χειμωνίδης με τον Χρήστο Ζάρρα, αφού τα δυο φιλαράκια ξαναέσμιξαν μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Αντώνη στο «ΚΤΗΜΑ»
-Χθες για παράδειγμα, εμφανίστηκαν να πίνουν μαζί καφέ στο «Donys» και να συζητούν όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τραγούδι που έγραψε ο Αντώνης στον Κουμπάρο του τον Γιώργο Κουμουλίδη με τίτλο «Είσαι το καλοκαίρι μου»!
……
*Με έχει μπερδέψει τελικά ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Από τη μια «χτυπιέται» στα γυμναστήρια για να κάνει… κορμί ώστε να κυκλοφορεί άνετος στις παραλίες το καλοκαίρι και από την άλλη, που τον χάνεις… πού τον βρίσκεις, όλο σε ταβέρνες παρέα με φίλους να… τσιμπολογάει «θερμιδούχα» μεζεδάκια!
-Τάκη… πρόσεχε… το καλοκαίρι έφτασε!!!
……
*Και μια και κάναμε αναφορά στο… καλοκαίρι και τις παραλίες, να σας υπενθυμίσω ότι την ερχόμενη Δευτέρα 1 Μαΐου (Πρωτομαγιά), ανοίγει και το beach bar «AMMOS» στην παραλία του Μυρωδάτου!
-Ετοιμάστε από τώρα το… μαγιό, την πετσέτα και τα γυαλιά σας για το πρώτο σας μπάνιο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »