*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Απριλίου

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΓΡΙΑΝΗΣ: Ενώ υποτίθεται ήταν… κλειστό, το πρατήριο δούλευε κανονικά! Σε δύο μήνες...2.426 αποδείξεις!!!

27 Απριλίου
ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ...2426 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
*Οι Νόμοι δηλαδή ισχύουν για όλους πλην του κυρίου… Απόστολου Αγκόρτσα; Και οι υπηρεσίες και η Αστυνομία Ξάνθης τι έκαναν;
*Πως κυρία Κασάπη του Τμήματος Εισροών Εκροών, ένα πρατήριο ΚΛΕΙΣΤΟ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, για την υπηρεσία σας, λειτουργούσε κανονικά;;;
Δεν γνωρίζω αν η κυρία Λάμπρου των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ενέκρινε τα νέα κατασκευαστικά έργα του κόμβου του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης κυρίου Απόστολου Αγκόρτσα στο πρατ΄ρηιο της Αγριανής… Και δεν ξέρω αν εγκρίνοντας τα συγκεκριμένα έργα, ερεύνησε και βεβαιώνει  η ίδια ότι κατασκευάστηκαν σε καθαρή ιδιοκτησία της Αγριανής.
Αυτό θα φανεί και από την Εισαγγελική έρευνα, διότι εμείς έχοντας έννομο συμφέρον μετά την καταδίκη μας, προκειμένου να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ, θα  ζητήσουμε και από την Προϊσταμένη της Τεχνικής υπηρεσίας αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τον πλήρη φάκελο.
Αυτό ωστόσο που γνωρίζουμε και θέτουμε ευθέως υπόψη του Εισαγγελέα Ξάνθης αλλά και των Εισαγγελέα Εφετών, είναι ένα…
Ότι το ενώ το πρατήριο της Αγριάνης με βάση το με αριθμό πρωτ. ΦΕ.1ε104/130129/ΞΔΜΕ 16009 στις 12/10/2015 δεν είχε άδεια λειτουργία και έπρεπε να είναι κλειστό, αυτό λειτουργούσε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μέχρι και 25/4/2017!!! Επί ενάμιση δηλαδή χρόνο!!!!  Χωρίς οι αρμόδιες υπηρεσίες να παρεμβαίνουν!!! Ή όσες φορές πήγαν για έλεγχο…το βρήκαν «κλειστό» κατά περίεργο τρόπο! (σ.σ. Κύριε Πασχάλη Λύρατζη, είναι έτσι ή δεν είναι;).

ΤΟ… «ΑΒΑΤΟ» ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΝΗΣ 
ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ 2426 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Επειδή ωστόσο αναφερθήκαμε σε «άβατο» της Αγριανής πρωτοσέλιδα και χαρακτηριστήκαμε μάλιστα και… συκοφάντες, επανερχόμαστε στο θέμα του ελέγχου των αρμοδίων υπηρεσιών όλο αυτό το χρονικό διάστημα,  αποκαλύπτοντας μεταξύ των άλλων και τα παρακάτω:
Ότι από την ημέρα Τρίτη 24/2/2017 (την ημέρας δηλαδή της δίκης μας με τον συγκεκριμένο κύριο) που ο «Μαχητής» επανέφερε το θέμα της παράνομης λειτουργίας του πρατηρίου της ΑΓΡΙΑΝΗΣ λόγω έλλειψης κυκλοφοριακού κόμβου, μέχρι και την Τρίτη 25/4/2017, δηλαδή επί δύο μήνες συνέχεια ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας… ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ βάζοντας καύσιμα σε διάφορα διερχόμενα οχήματα!!! Και οι υπηρεσίες βεβαίωναν ότι αυτό…ήταν κλειστό!
Γεγονός που αποδεικνύεται από τις αποδείξεις που δημοσιεύουμε σήμερα,
αφού κόπηκαν συνολικά… 2426 αποδείξεις!!!
Και που μπορεί να αποδειχτεί βέβαια και από το σύστημα εισροών εκροών, δηλαδή την Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης!!! (σ.σ. Πως κυρία Κασάπη ένα πρατήριο ΚΛΕΙΣΤΟ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, για την υπηρεσία σας, λειτουργούσε κανονικά;).

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ
Επαναλαμβάνουμε ότι η απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με ημερομηνία 12/10/2015 που έβαζε ΛΟΥΚΕΤΟ στο πρατήριο της Αγριανής είχε κοινοποιηθεί στους:
1. Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, Δ/νση Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, Μαμούρη 14, 104 39, Αθήνα.
2. Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.
3. Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Ξάνθης.
4. Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ξάνθης.
5. Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Ξάνθης.
6. Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.
7. Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, Λόντου 8, 106 81, Αθήνα.
8. Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Αρχιμήδους 29 (περιοχή Αναλήψεως), 713 06, Ηράκλειο Κρήτης.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25/4/2017 ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!
Ιδού και τα ντοκουμέντα αναλυτικά: Από τις 24/2/2017 λοιπόν που αποκαλύψαμε εκ νέου το θέμα, ενώ υποτίθεται το πρατήριο της  Αγριανής ΗΤΑΝ κλειστό, μέχρι και 25/4/2017 έκοψε συνολικά….2426 αποδείξεις!!! Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από τις τρεις αποδείξεις που πήραμε από το πρατήριο και λειτουργούσε κανονικά μέχρι και…25/4/2017 χωρίς άδεια λειτουργίας, εξαπατώντας τις αρχές!
24/02/2017 αριθμ. Αποδείξεως 069430
03/02/2017 αριθμ. Αποδείξεως 070368
25/04/2017 αριθ. Αποδείξεως 071856
Τώρα πως γίνεται αυτό….
-Θα μας το εξηγήσουν φαντάζομαι η κυρία Λάμπρου, η κυρία Κασάπη και ο κύριος Πολυμένης όταν τους καλέσει ο Εισαγγελέας Ξάνθης, διότι καταθέτουμε πλέον μετά τα δημοσιεύματά μας και μηνυτήρια αναφορά στους Εισαγγελείς, την οποία κοινοποιούμαι και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »