*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Απριλίου

Συνελήφθηκαν 9 Βούλγαροι! ΕΧΤΙΖΑΝ… ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ σε οικόπεδο Βούλγαρου… ιδιοκτήτη-επενδυτή στη παραλία Μυρωδάτου!

27 Απριλίου
Κι όμως τους… ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ!
Το πρωτοσέλιδο του «Μ» ευαισθητοποίησε τους αστυνομικούς που δυστυχώς μας… δικαίωσαν! 9 συλλήψεις Βουλγάρων, ένας (ο ιδιοκτήτης) αναζητείται
Καταγγελίες πολιτών στην αστυνομία Αβδήρων (τηλ. 2541081133) και στο «Μαχητή».
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; «Χτίζουν» αβέρτα αυθαίρετα
οι Βούλγαροι στη παραλία του Μυρωδάτου», ήταν ο τίτλος του χθεσινού πρωτοσέλιδου του «Μαχητή» και αυτή τη φορά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι αρχές έκαναν το καθήκον τους! Όχι μόνο εντόπισαν κάποιους παρανομούντες, αλλά και τους…συνέλαβαν δικαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας.
Γράφαμε χαρακτηριστικά στο φύλλο της Τετάρτης 26/4/2017. 
«ΚΙ όμως….Παρά τα πρωτοσέλιδα, παρά τις καταγγελίες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων και στην αστυνομία, Βούλγαροι που έχουν καταλάβει κυριολεκτικά  την παραλία Μυρωδάτου, «χτίζουν» αβέρτα…αυθαίρετα, χωρίς καμιά άδεια, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, όπως μας είπαν οι ίδιοι οι πολίτες που μας ενημέρωσαν.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δημοτικός σύμβουλος μετά από προτροπή δημοτών, τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία Αβδήρων (25410-81133) και κατήγγειλε επώνυμα την κατασκευής αυθαίρετης πέργκολας σε οικόπεδο στο οποίο έχουν…στοιβαχτεί 10 και πλέον  βούλγαροι!
Δεν γνωρίζουμε τι έγινε μετά την καταγγελία και αν παρενέβη και προέβη σε συλλήψεις η αστυνομία, το ερώτημα ωστόσο όλων των πολιτών είναι ένα και απλό.
-Ποιος θα σταματήσει τους Βούλγαρους που αβέρτα «χτίζουν» αυθαίρετα στη παραλία του Μυρωδάτου;
-Κύριοι της Πολεοδομίας; Κύριοι του Δήμου Αβδήρων; Κύριε Εισαγγελέα;
Τι θα γίνει με τα αυθαίρετα των Βουλγάρων στην «παραλία» του Μυρωδάτου που ήδη αλλοιώνουν όλο το περιβάλλον της περιοχής;»
Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, άμεση ήταν και η παρέμβαση της Εισαγγελικής αρχής που έδωσε αυστηρές εντολές στα αστυνομικά όργανα για την σύλληψη των παρανομούνων που σημειωτέων, ήταν Βούλγαροι που κατασκεύαζαν…αυθαίρετα στο ακίνητο που αγόρασε Βούλγαρος…»επενδυτής»!!! (σ.σ. Να γελάσει κανείς ή να κλάψει με το…επενδυτικό ενδιαφέρον των Βουλγάρων για τις παραλίες μας;)
ΙΔΟΥ τι αναφέρει και το αστυνομικό δελτίο:
Συνελήφθησαν 9 Βούλγαροι για παράνομες
οικοδομικές εργασίες στην παραλία του Μυρωδάτου
Συνελήφθησαν την 25-4-2017 το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, εννέα (9) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 61, 53, 52, 44, 37, 34, 34, 31 και 21 ετών, διότι εντοπίστηκαν να εκτελούν οικοδομικές εργασίες σε δύο οικίες πλησίον της παραλίας Μυρωδάτου, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 30χρονος ομοεθνής τους, ιδιοκτήτης του οικοπέδου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »