*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Απριλίου

3 επιστολές ντοκουμέντο! Από το 2015 με 638.700 euro θα έβλεπαν οι κάτοικοι των Ορεινών περιοχών όλα τα Ελληνικά κανάλια, χωρίς...συνδρομή και πιάτα!!

22 Απριλίου
Αν η τότε Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου  ενέκρινε τα…ψιχία που ζητούσε ο Αείμνηστος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης από 5-9-2014, θα έβλεπαν σήμερα όλες οι Ορεινές περιοχές ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ελεύθερα, χωρίς να χρειάζονται δορυφορικά πιάτα, ταυτότητες, λογαριασμοί ΔΕΗ και ετήσιες συνδρομές  σε ΟΤΕ TV & Forthnet

ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΩΣ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΘ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ 2007-2013!
Το έργο αυτό ήταν ώριμο για να του δοθεί έγκριση προς δημοπράτηση από το Μάρτιο του 2015 με χρόνο περαίωσης 6 μήνες εντός της προγραμματικής περιόδου που λήγει την 31.12.2015.

ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΟΜΩΣ Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ», ΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
Το διευκρινίζουμε εκ των προτέρων. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε την σωστή προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Κυβέρνησης στο να βλέπουν επιτέλους ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και οι Ορεινές Περιοχές της Σταυρούπολης, του Εχίνου, της  Ροδόπης αλλά του Έβρου.
Πλην όμως ενώ το κράτος πληρώνει και ξοδεύονται για το σκοπό αυτό 1.975.000 ευρώ επιδοτώντας την ετήσια συνδρομή και εγκατάσταση του εξοπλισμού, δηλαδή δορυφορικών πιάτων κλπ (σ.σ. Ενδεχομένως να χρεωθεί και στην συνέχεια την ετήσια συνδρομή στα δυο συνδρομητικά κανάλια…) ενώ και πάλι οι κάτοικοι δεν θα μπορούν να δούνε τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
Ενώ με τους ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ της Digea όλοι οι κάτοικοι χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κόστος, χωρίς να χρειάζονται χαρτιά, λογαριασμοί της ΔΕΗ, συνδρομές για ένα χρόνο και μετά βλέπουμε, να δούνε ΕΛΕΥΘΕΡΑ όλα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ συν τα Περιφερειακά! 
Κι ενώ ήδη στην Ορεινή περιοχή του Εχίνου για παράδειγμα η Turksat «ανθεί» εδώ και χρόνια…
Ποια λοιπόν είναι η καθαρή θέση μας; Ότι με 638.700 ευρώ θα μπορούσαν όλοι οι κάτοικοι αυτών των ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ από τέλη 2014 ή το πρώτο 6μηνο του 2015 ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ με το 1/3 του σημερινού κόστους και ΧΩΡΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, δορυφορικά πιάτα κλπ !
Που σημαίνει οτι ο συνδρομητής εκτός το κόστος που θα έχει στο μέλλον, είναι υποχρεωμένος να βλέπει κάποια κανάλια με συγκεκριμένους κανόνες.
Για του λόγου το αληθές, ιδού λοιπόν όλα τα ντοκουμέντα που φέρνουμε σήμερα στο φως αλλά και η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ του «Μ», αυτή που δεν τόλμησε να διατυπώσει κανένα άλλο Περιφερειακό Ελληνικό Κανάλι!
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1ο: 5/9/2014
Συνάντηση εργασίας του Γιώργου Παυλίδη με εκπροσώπους της εταιρίας Digea AE
Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης με τους εκπροσώπους της εταιρίας Digea AE, ενόψει και της κάλυψης της περιοχή από 5-9-2014, προκειμένου να συζητηθεί η ανάγκη άμεσης κάλυψης με ψηφιακό σήμα και των ευρύτερων μη συμπεριλαμβανομένων περιοχών των Νομών Δράμας( Δήμος Παρανεστίου και η ευρύτερη ορεινή περιοχή Δράμας), η νοτιοδυτική Θάσος ( του Νομού Καβάλας), οι δημοτικές ενότητες Πιερέων και Ορφανού του Δήμου Παγγαίου (του Νομού Καβάλας), το δημοτικό διαμέρισμα Σταυρουπόλεως του Δήμου Ξάνθης (του Νομού Ξάνθης), ο Δήμος Μύκης ( του Νομού Ξάνθης), τα δημοτικά διαμερίσματα Οργάνης και Κέχρου (του Νομού Ροδόπης) και η ορεινή περιοχή των Δήμων Διδυμοτείχου και Σουφλίου. Επανέλαβε την απαίτηση της Περιφέρειας να εξευρεθεί τρόπος για την κάλυψη αυτών των περιοχών έξω από τις στενές οικονομικές αντιλήψεις. Επίσης, επικοινώνησε με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα κ. Μενέλαο Δασκαλάκη στον οποίο μετέφερε τις ίδιες θέσεις και προγραμματίστηκε συνάντηση για το θέμα στην Αθήνα. Ο Περιφερειάρχης σχετικά ανέφερε: « Δυσμενής μεταχείριση τμημάτων της Περιφέρειάς μας στη λογική της Ελλάδος δύο ταχυτήτων και μάλιστα γεωγραφικών χώρων και πληθυσμών επί της μεθορίου δεν είναι ανεκτή από εμάς. Η όλη κάλυψη έρχεται σε αντίθεση με πλείστες όσες πολιτικές υποστήριξης των ορεινών διασυνοριακών όγκων. Είναι απαράδεκτο ένας πληθυσμός άνω του 10% της Περιφέρειας ή ένας γεωγραφικός χώρος που αντιστοιχεί περί το 40% αυτής να αποκλείεται από την τηλεόραση, ένα καταλυτικό μέσο για τη συνοχή, την ενημέρωση, την πρόοδο, την ανάπτυξη, την ποιότητα ζωής και όχι μόνο. Είναι προφανές ότι η αναλογική τηλεόραση έχει ημερομηνία λήξης. Ιδιαίτερη πρόνοια πρέπει να ληφθεί για τα Περιφερειακά κανάλια προς την ίδια κατεύθυνση».
Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2ο: 29-1-2015
Ένταξη της Πράξης ’’Παροχή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές της Περιφέρειας ΑΜΘ’’ με κωδικό MIS 495632 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘’Ψηφιακή Σύγκλιση’’
Με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΑΔΑ: 79ΞΝ1-1ΡΙ) εντάχθηκε η Πράξη για την παροχή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές της Περιφέρειας ΑΜΘ, μετά από εργασία και κατάθεση Τεχνικού Δελτίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Ο Προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε 638.700,00 € και αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση όλων των απαραίτητων στοιχείων εξοπλισμού τα οποία θα επιτρέψουν την κάλυψη ακριτικών περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης από πλευράς ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα αρθούν οι τυχόν ανισότητες μεταξύ κατοίκων της ίδιας Περιφέρειας και θα εδραιωθεί η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και στη γνώση, καθώς και η καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος σε όλες του τις εκφάνσεις. Θα συμβάλλει θετικά στην «ηλεκτρονική ένταξη» των πολιτών εκείνων που ζούνε σε λιγότερο ευνοημένες περιοχές. Η εκτιμώμενη πληθυσμιακή κάλυψη ανέρχεται στους 150.000 – 180.000 κατοίκους στους Νομούς: Έβρου, Σαμοθράκης, Ροδόπης, Καβάλας, Θάσου, Δράμας και Ξάνθης.
Η Πράξη προωθήθηκε εντατικά από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Γιώργο Παυλίδη και πρέπει να υλοποιηθεί σε χρονικό διάστημα 6 μηνών.
Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3ο: 18-5-2015
Περιφερειάρχης ΑΜΘ: “Όλοι οι πολίτες στην Α.Μ.Θ. να έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα της χώρας”
Μετά από μεγάλη προσπάθεια, παρά την αναρμοδιότητά της, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενδιαφερόμενη για το δικαίωμα εκατόν εβδομήντα χιλιάδων (170.000) πολιτών της να έχουν πρόσβαση στην τηλεόραση, ενέταξε έργο στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση της περιόδου 2007-2013 του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Το έργο αυτό ήταν ώριμο για να του δοθεί έγκριση προς δημοπράτηση από το Μάρτιο του 2015 με χρόνο περαίωσης 6 μήνες εντός της προγραμματικής περιόδου που λήγει την 31.12.2015.
Προ ημερών μας πληροφόρησαν ότι το έργο απεντάχθηκε για λόγους που δεν κατανοούμε. Ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας & Θράκης, κ. Γ. Παυλίδης απηύθυνε έγγραφο προς τους συναρμόδιους υπουργούς για την επαναφορά του έργου και την υλοποίησή του.
Σημειώνεται για μια ακόμα φορά ότι, πρόκειται για ένα άκρως απαραίτητο έργο ευθύνης και αρμοδιότητας της κυβέρνησης και του Κράτους που διαχειρίζονται την διάχυση των πάσης φύσεως συχνοτήτων ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα της χώρας. Μετά την κατάργηση της αναλογικής και την έλευση της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Περιφέρειά μας, περίπου το 50 % του γεωγραφικού χώρου και ένας πληθυσμός της τάξης έως 30%, ήτοι 180.000 πολίτες, σε δύσβατες ορεινές παραμεθόριες και απομονωμένες περιοχές δεν έχει πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα.
Ο κ. Παυλίδης, Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. τόνισε ότι «Καλούμε τους υπευθύνους να αποκαταστήσουν το αυτονόητο, είναι ένα έργο τεράστιας σημασίας που αφορά τη συνοχή των κατοίκων της περιοχής αλλά και το δικαίωμά τους να έχουν πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά τα οποία διανέμονται δια μέσου του κράτους και με ανταλλάγματα».
Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4ο: 29-1-2015
ΜΑΧΗΤΗΣ 19 Μαΐου 2015

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΙΔΗ! Να πληρώσει η Digea το έργο κι όχι η Περιφέρεια!

Η αλήθεια για το έργο των 640.000 ευρώ που χωρίς να έχει αρμοδιότητα ενέταξε ο Περιφερειάρχης στo ΕΣΠΑ και για «ποιών» τα συμφέροντα «κόπτεται!»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ:
Προ ημερών μας πληροφόρησαν ότι το έργο απεντάχθηκε για λόγους που δεν κατανοούμε!

ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αν δεν  κατανοείς τους λόγους, έλα να σου τους πούμε εμείς, για να τους... κατανοήσεις!

Δεν μας εξέπληξε καθόλου μα καθόλου, η καυστική χθεσινή δήλωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη κατά της Κυβέρνησης για την απόφαση των αρμόδιων Υπουργών, επειδή οι τελευταίοι δεν συμφώνησαν με την ένταξη των έργων της Περιφέρειας από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και το έργο προϋπολογισμού 640.000 ευρώ που αφορά τους ψηφιακούς αναμεταδότες των Ορεινών περιοχών. Κι αυτό γιατί  ασχέτως του περιεχόμενου  των δηλώσεών του, είναι εμφανής ο σκοπός της συγκεκριμένης πρακτικής, η οποία στην ουσία της, «βολεύει» και εξυπηρετεί πολύ περισσότερο τα συμφέροντα των μεγαλοκαναλαρχών και μετόχων της γνωστής Digea και πολύ λιγότερο έως ελάχιστο τα συμφέροντα των Περιφερειακών καναλιών!
Φυσικά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ απόλυτα με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, όχι γιατί αυτό που έκανε, δεν ήταν της αρμοδιότητάς του, γεγονός που ομολόγησε μέσα στο Περιφερειακό συμβούλιο ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης, αλλά και γιατί αποκρύπτει τεχνηέντως από την δήλωσή του, η απάντηση των αρμόδιων Υπουργών...
-Δεν προλαβαίνεις να κάνεις το συγκεκριμένο έργο από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, υλοποίησέ το από το Εθνικούς πόρους της Περιφέρειας!!!

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προκειμένου λοιπόν το αναγνωστικό μας κοινό να έχει μια αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση για το θέμα που άνοιξη, υπενθυμίζω αυτά που ακούστηκαν και λέχτηκαν στο Περιφερειακό συμβούλιο που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα:
«Κατά την έναρξη της συνεδριάσεως του περιφερειακού συμβουλίου το απόγευμα ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης ανακοίνωσε ότι απεντάχθηκε και μάλιστα για ασήμαντο λόγο το έργο προμήθεια αναμεταδοτών που θα χρησιμοποιούσε η ψηφιακή πλατφόρμα Digea ώστε να εξασφαλισθεί η αναμετάδοση του τηλεοπτικού σήματος σε κάθε γωνιά της περιφέρειας. Ο κ. Παυλίδης μάλιστα άφησε υπονοούμενα ότι η κυβέρνηση δεν πίστεψε στο έργο κι έτσι σκόπιμα το απένταξε από το ΕΣΠΑ. Δεν είπε όμως ότι «το συγκεκριμένο έργο ουσιαστικά εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Digea και των μεγαλοκαναλιών και μετόχων του! Και πολύ λιγότερο των Περιφερειακών καναλιών για τα οποία δήθεν...κόπτεται ο Περιφερειάρχης!

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΑΝ ΚΑΙ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!
Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης λοιπόν αφού ανέφερε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ότι «περίπου 150.000 κάτοικοι της περιφέρειας ΑΜΘ παραμένουν αποκομμένοι από την αναμετάδοση του ψηφιακού σήματος» (σ.σ. Ο κύριος Γ. Παυλίδης του ανέβασε χθες δια μαγείας στους 170.000 κατοίκους!!!), αναφέροντας μάλιστα και με... Καβαλιώτικη πολιτικάντικη λογική ότι, «Εντός της περιφερειακής ενότητας Καβάλας πρόβλημα αντιμετωπίζει ο πρώην δήμος Ορφανού, ο πρώην δήμος Ορεινού, ένα μεγάλο τμήμα της νοτιοδυτικής Θάσου και ορισμένες περιοχές του πρώην δήμου Φιλίππων. Αν και δεν ήταν αρμοδιότητα του περιφερειάρχη, ωστόσο ο κ. Παυλίδης μετά την ανάληψη της διοικήσεως από τη νέα κυβέρνηση ανέλαβε πρωτοβουλία κι εντόπισε χρηματοδοτικό πρόγραμμα που θα εξυπηρετούσε στην προμήθεια αναμεταδοτών.
Μάλιστα, η περιφέρεια ΑΜΘ ήταν η πρώτη που πέτυχε την ένταξη αγοράς και τοποθετήσεως των αναμεταδοτών στο πρόγραμμα της Ψηφιακής Σύγκλισης, προϋπολογισμού 640.000 ευρώ. Αν σημειωθεί ότι η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έσπευσε να συμβουλευθεί την περιφέρεια ΑΜΘ για τις ενέργειές της, αφού παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλά νησιά των διοικητικών της ορίων. Αν και το έργο δημοπρατήθηκε, ωστόσο το υπουργείο υποδομών – μεταφορών απένταξε το έργο με την αιτιολογία ότι δε θα επαρκούσε το διάστημα έως το τέλος του έτους για την υλοποίησή του. Αιτιολογία που δύσκολα ευσταθεί αφού είναι πολύ νωρίς για να προβλεφθεί η μη υλοποίηση του έργου έως το τέλος του Δεκέμβρη.
Σύμφωνα μάλιστα με την άποψη του Κώστα Αντωνιάδη, την οποία εξέφρασε με πάσα επιφύλαξη, η απένταξη του έργου μάλλον οφείλεται στον υπόγειο πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Ένας πόλεμος που δυστυχώς επηρεάζει και τις περιφέρειες, μεταξύ αυτών φυσικά και την περιφέρεια ΑΜΘ».
-Δηλαδή ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ δημόσια από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου ότι «ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης συντάσσεται ευθέως με τους μεγαλοκαναλάρχες και την Digea και όχι με την... Κυβέρνηση!!!

ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ
Αντί λοιπόν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης να ΣΙΩΠΗΣΕΙ μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει και δήλωσή του στα ΜΜΕ όπου βεβαίως δεν αναφέρεται καν ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου που είναι 640.000 ευρώ!
Δηλαδή έστω από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ αντί να πληρώσει η Digea για την επέκταση των αναμεταδοτών της, θα πληρώσουν... άλλοι!
Αναφέρει λοιπόν το δελτίο τύπου της Περιφέρειας:
«Μετά από μεγάλη προσπάθεια, παρά την αναρμοδιότητά της, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενδιαφερόμενη για το δικαίωμα εκατόν εβδομήντα χιλιάδων (170.000)  πολιτών της να έχουν πρόσβαση  στην τηλεόραση, ενέταξε έργο στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση της περιόδου 2007-2013 του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Το έργο αυτό ήταν ώριμο για να του δοθεί έγκριση προς δημοπράτηση από το Μάρτιο του 2015 με χρόνο περαίωσης 6 μήνες εντός της προγραμματικής περιόδου που λήγει την 31.12.2015.
Προ ημερών μας πληροφόρησαν ότι το έργο απεντάχθηκε για λόγους που δεν κατανοούμε. Ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας & Θράκης, κ. Γ. Παυλίδης απηύθυνε έγγραφο προς τους συναρμόδιους υπουργούς για την επαναφορά του έργου και την υλοποίησή του.
Σημειώνεται για μια ακόμα φορά ότι, πρόκειται για ένα άκρως απαραίτητο έργο ευθύνης και αρμοδιότητας της κυβέρνησης και του Κράτους που διαχειρίζονται την διάχυση των πάσης φύσεως συχνοτήτων ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα της χώρας. Μετά την κατάργηση της αναλογικής και την έλευση της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Περιφέρειά μας, περίπου το 50 % του γεωγραφικού χώρου και ένας πληθυσμός της τάξης έως 30%, ήτοι 180.000 πολίτες, σε δύσβατες ορεινές παραμεθόριες και απομονωμένες περιοχές δεν έχει πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα.
Ο κ. Παυλίδης, Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. τόνισε ότι «Καλούμε τους υπευθύνους να αποκαταστήσουν το αυτονόητο, είναι ένα έργο τεράστιας σημασίας που αφορά τη συνοχή των κατοίκων της περιοχής αλλά και το δικαίωμά τους να έχουν πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά τα οποία διανέμονται δια μέσου του κράτους και με ανταλλάγματα».
Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης»

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΙΔΗ!
Η θέση μας στις δηλώσεις παραπάνω δηλώσεις του Περιφερειάρχη.
1. Να πληρώσει η Digea το έργο κι όχι η Περιφέρεια. Τους καναλάρχες ευνοεί πρωτίστως κι τα Περιφερειακά κανάλια γιατί αυτοί εισπράττουν και το 99% της κρατικής διαφήμισης. 640.000 ευρώ δεν είναι λίγα χρήματα άλλωστε...
2. Ισχυρίστηκε ο Περιφερειάρχης επίσης και είπε, «Προ ημερών μας πληροφόρησαν ότι το έργο απεντάχθηκε για λόγους που δεν κατανοούμε!».
3. Αν δεν  κατανοείς τους λόγους, έλα να σου τους πούμε εμείς κύριε Περιφερειάρχη, για να τους... κατανοήσεις! Διότι από ότι γνωρίζουμε, «η απάντηση των αρμόδιων  Υπουργών ήταν «να υλοποιήσεις το συγκεκριμένο ΕΡΓΟ ΣΟΥ από το Εθνικό πρόγραμμα της  Περιφέρειας».
Αυτά για σήμερα...
“M”

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »