*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Αρτενιάν, Χρύσα Μωραϊτη και Έλσα Καριώτη στο Radio Life 921 fm

25 Μαρτίου
  *Στο studio του Radio Life 92.1, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι τα τρία λαμπερά αστέρια, Έλενα Αρτενιάν από το «The Voice», Χρύσα Μωραϊτη και Έλσα Καριώτη του «Rising Star» που τραγούδησαν το βράδυ στη μεγάλη συναυλία στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης», στα πλαίσια της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης!
-Οι τρείς ταλαντούχες τραγουδίστριες, μίλησαν στην Ρένα Καραγιάννη για την κοινή συναυλία τους αλλά Έλενα και Έλσα αναφέρθηκαν και για την εμπειρία που έζησαν με τη συμμετοχή τους η κάθε μία στα τηλεοπτικά talent show και τον Ρουβά αλλά και τον Μακεδόνα που έτυχε να συνεργαστούν με αφορμή το τηλεπαιχνίδι!
……
*Την Πέμπτη το βράδυ όμως στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» στα πλαίσια της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν δωρεάν συνταγές με Θρακιώτικο καβουρμά που μαγείρεψαν διακεκριμένα εστιατόρια και ταβέρνες της Ξάνθης!
-Εκεί είδα και τον Σάκη Ζαϊτίδη που εκπροσώπησε το εστιατόριο Ξανθίππη και το Spaghetti Plus, όπου οι… Σεφ τους ετοίμασαν εδέσματα με… καβουρμά!
……
*Παρών την Πέμπτη το βράδυ στο «Φ. Αμοιρίδης» και η ταβέρνα «ΚΤΗΜΑ» με την κυρία Κουμουλίδου αλλά και τον εκπληκτικό της και έμπειρο μάγειρα, τον Χικμέτ, ο οποίος έβαλε όλη την τέχνη του και μαγείρεψε υπέροχα φαγητά με Θρακιώτικο καβουρμά!
……
*Την Πέμπτη το βράδυ Αντώνης Χειμωνίδης και Σοφία Γρηγοριάδου, δυο ταλαντούχοι καλλιτέχνες και τραγουδιστές, έδωσαν μια ονειρική συναυλία στο μπαράκι  «Οδός Ονείρων» στην Παλιά Ξάνθη, ερμηνεύοντας έντεχνα τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους!
……
*Μπορεί να ξενιτεύτηκε στην Ολλανδία ο δημοφιλής και αγαπητός Ξανθιώτης DJ Κώστας Σπυριάδης, όμως το μυαλό και η καρδιά του συνεχίζουν να βρίσκονται στην Ξάνθη αφού καθημερινά επικοινωνεί μέσω Facebook με τους φίλους και θαυμαστές του!
-Μάλιστα ο Κώστας, έβγαλε χθες στο… «σφυρί» και το αυτοκίνητό του γνωστοποιώντας ότι το πουλάει «ανεβάζοντας» και φωτογραφίες στο FB.
-Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί του στο messenger!
-Πάντως το… αυτοκινητάκι του είναι σε άριστη κατάσταση!
……
*Σας υπενθυμίζω ότι την άλλη Παρασκευή 31 Μαρτίου επανέρχεται δυναμικά στο ΚΥΤΤΑΡΟ για μια ανεπανάληπτη βραδιά το καλλιτεχνικό… «τρίο» Chris & John Bozidis και Andrea Darbouka!
-Οι τρεις νεαροί καλλιτέχνες, μετά τον… χαμό που δημιούργησαν όσες φορές ήρθαν στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης και μετά την περιοδεία τους τον Φεβρουάριο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ξαναέρχονται στην Ξάνθη για να… «σκορπίσουν» τον πανικό στη διασκέδαση με το show που μόνο αυτοί ξέρουν να παρουσιάζουν!...

-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946 758741!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »