*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαρτίου

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! Αναφορά Στέργιου Γιαλάογλου κατά του Θωμά Ξανθόπουλου για αντισυναδελφική συμπεριφορά στο θέμα του Prestige

01 Μαρτίου
Αναφορά στον Δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης κατά του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλου προτίθεται να καταθέσει ο δικηγόρος της ΔΕΥΑΞ Στέργιος Γιαλάογλου!
Όσο κι αν αυτό ηχεί κάπως περίεργα, αυτό διαμήνυσε χθες δια του νεαρού δικηγόρου συνεργάτη του (στο δικηγορικό του γραφείο) ο κ. Γιαλάογλου, με αφορμή το θέμα του Prestige cafe bar που ήταν 1ο στην ημερήσια διάταξη και αφορούσε την ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας του.
Συγκεκριμένα ο Στέργιος Γιαλάογλου, θεωρώντας ότι ο συνάδελφός του δεν σεβάστηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και δεν συνηγορούσε στην αναβολή του θέματος, τον κατηγόρησε ευθέως για αντισυναδελφικότητα και αντέδρασε με τον συγκεκριμένο έντονο τρόπο, με αποτέλεσμα κι από την πλευρά του ο Θωμάς Ξανθόπουλος να απαντήσει ενώπιον των εμβρόντητων μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δημοσιογράφων «πες στον κ. Γιαλάογλου τον περιμένω…να μου κάνει αναφορά...».
(σ.σ. ο Δικηγόρος δηλαδή της ΔΕΥΑΞ κατά του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης;! Και το αντίθετο;!).



ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Αναλυτικότερα: Συνεδρίασε χθες το μεσημέρι υπό την Προεδρία του Αντιδημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  Δήμου Ξάνθης. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη με κυριότερο όλων την Ανάκληση ή μη της υπ' αριθμό 642/2015 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούσε το Prestige cafe bar, οι ιδιοκτήτες του οποίου ζήτησαν για 2η φορά αναβολή, λόγω ασθένειας του συνηγόρου τους δικηγόρου Στέργιου Γιαλάογλου.
Ο Δημήτρης Μπένης από την αντιπολίτευση ζήτησε την αναβολή του θέματος ώστε να βοηθηθεί ο επαγγελματίας, σε αντίθεση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη που επέμενε να συζητηθεί το θέμα και να βγει η απόφαση, διότι κινδύνευαν τα μέλη να πάνε για παράβαση καθήκοντος. Μάλιστα ο κ. Ηλιάδης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στις ερωτήσεις του προς τους επιχειρηματίες του μαγαζιού.
Τελικά τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποφάσισαν την αναβολή της υπόθεσης για την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017. 
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η Χορήγηση δέκα επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκής αγοράς δήμου Ξάνθης, η παραχώρηση τμήματος της πλατείας δημοκρατίας στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης - πρώην Ψυχολογικό Κέντρο, η παραχώρηση τμήματος της πλατείας Διοικητηρίου στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η αγάπη» για εκδήλωσή του, παραχώρηση τμήματος της πλατείας δημοκρατίας και της πλατείας ελευθερίας στο ίδρυμα «Ο Μέγας Βασίλειος»  και υπηρεσιακά θέματα που αφορούσαν θέσεις στάθμευσης στις οδύς Λεωφόρου Στρατού 11, παρόδου Θεοδώρου Δούκα κλπ, απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και δημιουργία θέσης στάθμευσης ΑμεΑ επί της παρόδου Θεοδώρου Δούκα και άλλα υπηρεσιακά θέματα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »