*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Καρναβαλικά και....όχι μόνο! Οι "Κατασκηνωτές" στην εξέδρα των επισήμων...

01 Μαρτίου
Γιατί ενόχλησαν τον Γ. Σιδηρόπουλο οι σύλλογοι που… 
«χαριεντίζονταν» με την εξέδρα των επισήμων;
……..
…στην Ελληνική Τηλεόραση δεν αποτελεί ενδιαφέρον θέαμα ένα καρναβάλι όπου ο χρόνος αναλώνεται σε συλλόγους που «σταθμεύουν» στην πλατεία και χαριεντίζονται με την «εξέδρα των επισήμων» (παγκόσμια πρωτοτυπία σε Καρναβάλι) και τις κάμερες, με διαλόγους πανομοιότυπους εδώ και δεκαετίες, ίσως και εικόνες που δεν τιμούν το θεσμό.
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό Μέσον της Τυποεκδοτικής)
-Κοίτα ποιος μιλάει… Αυτός που δεν έχει να επιδείξει καμιά προσφορά ούτε στο Καρναβάλι, ούτε και στις Γιορτές Π. Πόλης!!!
………
Οφείλουμε όλοι να ομολογήσουμε ότι το φετινό καρναβάλι στην Ξάνθη ήταν από τα πιο πετυχημένα και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους που εργάστηκαν γι’ αυτό... στην Δημοτική αρχή και στον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κ. Λύρατζη Πασχάλη....
(Ο Σωφρόνιος Ποταλακίδης στο fb)
-Να τέτοια γράφει ο κόσμος και «τρελαίνονται» ορισμένοι…!
……
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πράγματι είναι απίστευτος ο Giannis Σιδηρόπουλος αφού συνεχίζει να εμφανίζει εαυτόν ότι κάτι εκφράζει πλην του εαυτού του και δυστυχώς αυτά που γράφει, μάλλον αφορούν τους συλλόγους που ο ίδιος υποστηρίζει..
*Έγραψε για παράδειγμα χθες ο «συμπαθής» κατά τα άλλα Giannis.
«Στην Ελληνική Τηλεόραση δεν αποτελεί ενδιαφέρον θέαμα ένα καρναβάλι όπου ο χρόνος αναλώνεται σε συλλόγους που «σταθμεύουν» στην πλατεία και χαριεντίζονται με την «εξέδρα των επισήμων» (παγκόσμια πρωτοτυπία σε Καρναβάλι)…».
……
*Ρωτάω λοιπόν ευθέως:
1. Ποιός εσύ που εμφανίζεις εαυτόν ως… εκπρόσωπο της… Ελληνικής τηλεόρασης και με ποιες περγαμηνές;
2. Σε ποιους συλλόγους αναφέρεσαι, όταν εγώ μόνο τους «Βατράχους» που ήταν μπροστά μας, είδα να «σταθμεύουν» στην κεντρική πλατεία και να… μη θέλουν να φύγουν!!!
3. Τώρα ανακάλυψες ότι οι σύλλογοι «χαριετίζονται» με την εξέδρα των επισήμων; Και γιατί αφού το χαρακτηρίζεις αυτό… παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν το έλεγε επί Αειμνήστου Αμοιρίδη και Φανουράκη και τώρα το… ανακάλυψες;
4. Γιατί δεν γράφεις ποιους συλλόγους «εννοείς»; Αλλά και σε τι σε ενόχλησε αν για παράδειγμα ο Γιάννης Χρηστίδης των Κατασκηνωτών πήγε στους επισήμους και φωτογραφίζονταν με τον Γ. Κολλάρο;
-Ας ήταν παρών εκεί ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ να φωτογραφηθεί και με αυτόν…
……
*Και στο φινάλε:
-Με ποιες περγαμηνές και προσφορά κρίνεις ειδικά ΕΣΥ που δεν έχεις προσφέρει τίποτα και σε κανέναν θεσμό, αυτούς που… προσφέρουν;
Νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Αβδήρων
Νέοι αντιδήμαρχοι από χθες στον Δήμο Αβδήρων με αποφάσεις του Δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη.
Νέα πρόσωπα οι: 1.Γαρούφας Δήμος, 2.Γεωργακάκης Αθανάσιος και 3.Μπόζατζη Αλήμ από τα Σήμανδρα.
Και η… παλιά και εξαιρετική, Ζουρνατζίδου Χρηστακίδου Κωνσταντινιά
Καλή επιτυχία και στους «4».
ΑΙΧΜΕΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Α.Μ.Θ.
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Την Παρασκευή 24-2-2017 στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο που συγκλήθηκε μετά από αίτημα μας, αναπτύξαμε τις προτάσεις και τα προβλήματα μας και ζητήσαμε την χάραξη περιφερειακού στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη, το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους παραβρισκόμενους βουλευτές για την παρουσία τους και για την συμβολή τους στον διάλογο ουσίας που έγινε. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι κυβερνητικοί βουλευτές  και όχι μόνο αρνήθηκαν με διάφορα προσχήματα να συμμετέχουν σε ένα ουσιαστικό διάλογο για τον πρωτογενή τομέα. Kαταδικάζουμε την συμπεριφορά τους και τους στέλνουμε το μήνυμα ότι εμείς είμαστε εδώ και θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, με ή χωρίς αυτούς.
ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Α.Μ.Θ.
Εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ με Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Νίκο Παναγιωτόπουλο την Κυριακή 5/3 στη Ξάνθη
Η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης προσκαλεί όλους τους Ξανθιώτες στην πολιτική  ομιλία με θέμα: «Νέα Δημοκρατία Ξεκίνημα Αλήθειας και Ελπίδας για την Ελλάδα.
Μεταναστευτική Πολιτική σε συνδυασμό με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» με ομιλητές:
-κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, π. Υπουργό και Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ,
-κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, π. Υπουργό και Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτή Καβάλας στο Ξενοδοχείο Z-Palace την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 06:30μμ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, υπογραμμίσουν στην πρόσκλησή τους ο Πρόεδρος Οικονόμου Ηλίας και ο γεν. γραμματέας Καρασερίδης Γεώργιος. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »