*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Φεβρουαρίου

Απίστευτο! Στο Καρναβάλι του Πολυσίτου βάλανε...φυλακή τον Αρτέμη Σώρρας!

27 Φεβρουαρίου




 Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο ζωντάνεψαν και σήμερα Καθαρά Δευτέρα στον Πολύσιτο του Δήμου Αβδήρων, παραδοσιακά έθιμα της περιοχής.
Κατά την διάρκεια της παρέλασης, ζωντάνεψαν τα παραδοσιακά έθιμα «γάμοι», «μουντζούρηδες», κ.α. και παράλληλα παρουσιάστηκαν σατιρικά θέματα στην περίφημη Καρναβαλική παρέλαση του Πολυσίτου που κρατεί τουλάχιστον 30 χρόνια.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους πλην του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη και πολλών δημοτικών συμβούλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ, ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο πρώην Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Σπύρος Γαλανόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γαλανόπουλος κ.α
Την παρέλαση παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία και φέτος ο Μιχάλης Χατζηευφραιμίδης ενώ στο κόσμο προσφέρθηκαν μετά το τέλος της παρέλασης παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα από τα στέκια των Θρακιωτών, Ποντίων, Σαρακατσάνων και Μικρασιατών με ανάλογη παραδοσιακή μουσική.
Το πλέον εντυπωσιακό άρμα ήταν η σάτιρα με τον Πρόεδρο των Ελλήνων Συνέλευσης Αρτέμη Σώρρας στη…φυλακή!
Μιλώντας για τις εκδηλώσεις στο Πολύσιτο ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη μεγάλη συμμετοχή και παρουσία του, ενώ τα συγχαρητήριά του στους συλλόγους και στους οργανωτές έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ.



















Share this

Related Posts

Previous
Next Post »