*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιανουαρίου

Γονυπετής συγνώμη απο τους Εβραίους, ζήτησε απο το fb ο Ανθέλληνας Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου!

10 Ιανουαρίου
   Πριν αλέκτωρ λαλήσει και μετά την έντονη διαμαρτυρία και οργή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος για το μίσος και τον αντισημιτισμό του, ο γνωστός Ανθέλληνας Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου, ζήτησε "γονυπετής" σχεδόν....ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους Εβραίους για τις ύβρεις του σε βάρος του λαού του Ισραήλ.
Το ωραίο της υπόθεσης; Συνήγορος του Ιμάμη της Γλαύκης εμφανίστηκε ο γνωστός....Δημητράς των Σκοπίων!!! Ο άνθρωπος δηλαδή που ουκ ολίγες φορές έχει λειτουργήσει προδοτικά σε βάρος της χώρας μας, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των Σκοπιανών και των εχθρών της πατρίδας μας.
Γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τον επικίνδυνο ρόλο που παίζει στη Θράκη ο συγκεκριμένος Ιμάμης της Γλαύκης, γνωστός και για τα επεισόδια στη Γλαύκη για την κηδεία του αδικοχαμένου στρατιώτη! 
Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η ανάρτηση στο fb του γνωστού Δημητρά, που συγχαίρει κι απο πάνω τον Ιμάμη της Γλαύκης...για τη στάση του για την συγώμη του, που για όλους όσους γνωρίζουν βέβαια απο πρόσωπα και καταστάσεις, ξείναι "υποκριτική..." και επιβλήθηκε στον Ερκάν Αζίζογλου απο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
Άλλωστε συγνώμη ζήτησε απο τους Εβραίους, αφού προηγουμένως δικαίωνε τον...Χίτλερ (!) για τα όσα έκανε σε βάρος τους και ο "μέντορας του Ιμάμη της Γλαύκης και "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ.Μετέ..
Ιδού και η ανάρτηση Δημητρά ταυτόχρονα με την συγνώμη του Ιμάμη της Γλαύκης που μιλάει μόνη της!.
....
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "Μ" ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΊΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ ΣΤΙΣ 4/12/2016, ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πρωτοφανής ανάρτηση ρατσισμού και μίσους σε βάρος του Ισραήλ από τον περιβόητο Ιμάμη της Γλαύκης! Δείτε τι έγραψε!

 *Δεύτερος απο αριστερά ανάμεσα στον Τούρκο Πρόξενο και τους Χουσειν Ζεϊμπέκ-Μετέ, ο Ιμάμης του Μίσους κατά του Ισραήλ, ο Ιμάμης της Γλαύκης...
 *"Φίρμα" στον Τουρκόφωνο Τύπο, δεν...φοβάται και δεν υπολογίζει ούτε τους Νόμους!
 Φώτο απο τις φοβερές πυρκαγιές στο Ισραήλ που ξεσπίτωσαν 80.000 ανθρώπους

Έχει «ξεφύγει» εντελώς ο Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου κι έχει γίνει δυστυχώς επικίνδυνος και για την ενότητα του λαού στην περιοχή μας με εμπρηστικά μηνύματα στο face book που ξεπερνούν σε τέτοιο βαθμό τα μίση και τα πάθη, ώστε μουσουλμάνοι να αναγκάζονται να τον καλούν στην τάξη για τον ρατσισμό του.
Αυτή τη φορά λοιπόν ο Ιμάμης της Γλαύκης, γνωστός για τα ανδραγαθήματά του και με την κηδεία του άτυχου στρατιώτη αλλά και τον βιασμό της 5χρονης Πομακούλας στον οικισμό από ανήλικους στους οποίους έκανε μαθήματα στο τζαμί, ξεπερνώντας τον εαυτό του, εύχεται η φωτιά που πριν λίγες μέρες ξέσπασε στο Ισραήλ, να…μη σβήσει ποτέ!!!
Όπως είναι γνωστό, 80.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον-άρον τα σπίτια τους την περασμένη εβδομάδα από τρομερή πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ισραήλ –οι Ισραηλικοί κατηγορούν ως εμπρηστές τους Παλαιστίνιους-καθώς οι πυρκαϊές έφθασαν στη Χάιφα, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και η δίμηνη ξηρασία που προηγήθηκε ενισχύουν μάλιστα τα πύρινα μέτωπα βόρεια της πόλης και πυρκαϊές απειλούν και σπίτια κοντά στην Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη.
Με αφορμή λοιπόν αυτήν την πυρκαγιά, ο Ιμάμης της Γλαύκης που πρόσφατα τον επισκέφθηκαν για να τον….συμπαρασταθούν ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής, ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λόγω των γεγονότων στον οικισμό στη κηδεία του αδικοχαμένου στρατιώτη αφού ήταν ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε και στα επεισόδια σε βάρος του Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου, με σχόλιό του στο Face book εύχεται αυτή η φωτιά (στο Ισραήλ)…να μη σβήσει ποτέ!
Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση-ΜΙΣΟΥΣ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ  του Ιμάμη της Γλαύκης στο fb.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK TOY IMAMH ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ

%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%b1%ce%bd
Ερκάν Αζίζογλου
Είμαστε πολύ ενοχλημένοι και ανήσυχοι από την πυρκαγιά στο Ισραήλ
Μήπως σβήσει !
Aykut Kdrgl : Χότζα μου δεν συνάδουν σε εσάς τέτοιες κοινοποιήσεις γεμάτες μίσος. Να μην ξεχνάμε πως άλλο το κράτος  και  άλλο οι ζωές που ζούνε σε αυτό.
Ερκάν Αζίζογλου :  Φίλε μου αυτοί όλοι το ίδιο είναι. Όλοι είναι σαν ένα τέρας που θρέφεται με αίμα. Μέχρι σήμερα αμέτρητες χώρες τις βούλιαξαν, δεν θα απαριθμήσω εδώ μία-μία τις σκληρότητες τους, όμως αυτοί που ζούσαν σε αυτό το κράτος τι έπραξαν ; Παρακολουθούσαν με τα σάλια τους να τρέχουν. Παρακαλώ μην υπερασπίζεσαι σε μένα το Ισραήλ.
(σ.σ. Η μετάφραση είναι απο τα Τουρκικά Νέα)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »