10 Ιανουαρίου

Γιάννης Κουρτάκης: «Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν»!

10 Ιανουαρίου
Μετά τον διευθυντή της εφημερίδας Παραπολιτικά, Παναγιώτη Τζένο, στη ΓΑΔΑ βρέθηκε και ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, μετά από μήνυση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με τον κ. Κουρτάκη, ο ίδιος προσήλθε στη ΓΑΔΑ, όπου και συνελήφθη, μόλις ενημερώθηκε ότι είχε κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον του. Έκανε επίσης λόγο για «ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος νωρίτερα ανέφερε ότι ο εκδότης είχε συλληφθεί «από τους αστυνομικούς, κρυμμένος σε παρακείμενη πολυκατοικία».
«Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Κουρτάκης.
«Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά ότι προσέρχεται οικειοθελώς», είχε σχολιάσει νωρίτερα μέσω Twitter o Πάνος Καμμένος.
Είχε προηγηθεί δημόσια ανακοίνωση του εκδότη, στην οποία ανέφερε: «Όταν το παρακράτος Τσίπρα- Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »