*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

ΦΙΕΣΤΑ Γ. ΠΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ….ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟΝ...ΓΡΑΜΜΕΝΟ! (φώτο)

22 Ιανουαρίου
 
 *Μην.."μπερδεύεστε"! Είναι ο ίδιος Γ. Πανίδης, αλλά στην περσινή...βασιλόπιτα (2016) που υμνούσε και βράβευε τον...Γιώργο Γκιρτζίκη, ενώ φέτος "ευχαριστούσε" τον "άγνωστο" για την Ξάνθη κύριο...Γραμμένο!
* Ιδού και οι νέοι..."σωτήρες" του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Γ. Πανίδης και Γραμμένος αγκαλιά στη χθεσινή κοπή της βασιλόπιτας.
 *ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης παρακαλούσε και τον Γ. Γκιρτζίκη να είναι…παρών στη «φιέστα» του για να δείξει ότι είναι…ενωτικός!
Στην πανέμορφη αίθουσα  του Le chalet το περασμένο Σ'άββατο βράδυ, η ΕΠΣ Ξάνθης  πραγματοποίησε  την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτά της, (σ.σ. Την ίδια ώρα ακριβώς που έπαιζε η ομάδα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό!!!).
 Στην  ξεχωριστή αυτή βραδιά «έλαμψε»  με την ...παρουσία  του, ο Ευάγγελος Γραμμένος  υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν  πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας –αλήθεια τι πρόσφερε ο συγκεκριμένος κύριος στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης;;-σε μια εμφανή προσπάθεια «αυτοπροβολής» του Προέδρου ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη που μετέτρεψε την όλη εκδήλωσε σε….προσωπική «φιέστα» που για όσους βέβαια γνωρίζουν απο πρόσωπα και πράγματα....απλά προκάλεσε μειδιάματα και γέλια!
(σ.σ. Μάλιστα ο κ.Γιώργος Πανίδης χωρίς ίχνος ντροπής είχε το θράσος να προσκαλέσει ο ίδιος προσωπικά στη «φιέστα» του και τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη…τον οποίο βράβευε ο ίδιος στην περσινή εκδήλωση…! )
Στην καθιερωμένη εκδήλωση, έγιναν επίσης και τρεις βραβεύσεις ανθρώπων με προσφορά στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Αναλυτικά στο ρεπορτάζ που ακολουθεί: 

                                 ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Διευκρινίζοντας οτι τα παραπάνω σχόλια αφορούν την καθαρή θέση του "Μαχητή" και του εκδότη της Π. Παπαδόπουλου, ιδού και και το ρεπορτάζ του αθλητικογράφου μας Γιάννη Τσιλιγγιρίδη.
Στην  φετινή καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας της ΕΠΣ Ξάνθης, παραβρέθηκαν και οι  Ενώσεις , Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Θράκης και Εβρου που έδωσαν μια νέα χροιά  για την  επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Παρόντες  επίσης στην γιορτή της ΕΠΣ Ξάνθης οι Δήμαρχοι Αβδήρων Γιώργος
Τσιτιρίδης, Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου που τιμήθηκε από την ΕΠΣ Ξάνθης για την προσφορά του στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο πρώην Υφυπουργός και αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης  Λομβαρδέας που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο  Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Φίλιππου  Δροσερού κ. Φερτούν, ο αναπληρωτής  αστυνομικός  διευθυντής Γιώρης Πασχάλης,   εκπρόσωποι του Δ.Σ.Σ., ο πρόεδρος του  Γηροκομείου Ξάνθης  και πρόεδρος  αιμοδοτών Γιάννης Παπαχρόνης, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Διαμαντής Σκουλαρίκης, εκπρόσωπος  της ΚΕΔ Δημόκριτος της  πληροφορικής.  Οι Νίκος Επιτρόπου, και Γιώργος  Μπερμπέρογλου που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Α.O. ΞΑΝΘΗ, οι πρόεδροι  των παλαιμάχων   Μπάμπης Χατζημεστής, Μανώλης Μουστάκης του ΑOΞ, Θανάσης Ψωμάς και Παναγιώτης  Σαχινίδης του Δημόκριτου, οι παλαίμαχοι του  Α.O. Βιστωνίδας και Δήμου Αβδήρων, ο  πρόεδρος  του συνδέσμου  πτυχιούχων  προπονητών Ν. Ξάνθης Γιώργος Μαραντάς, ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκα Ευάγγελος  Κιοτζένης, ο Βοηθός της Σούπερ Λίγκα Κουλά Χασάν, παρατηρητής  διαιτησίας της Σούπερ Λίγκα  Θανάσης Βέλλιος,  ο σύνδεσμος  διαιτητών με τον εκπρόσωπο του Φάνη  Καραπιπέρη, ο παράγοντας διαιτησίας και γιατρός στο θέμα γιατρών στους αγώνες  της  ΕΠΣ Ξάνθης Φώτης Κωδωνάς, οι παρατηρητές αγώνων του πίνακα  της  ΕΠΣ Ξάνθης,  τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας  Βέργος Χαλβατζής  και Δημήτρης Σαββόγλου, διαιτητές,  προπονητές , ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι  σχεδόν όλων των σωματείων της δύναμης της ΕΠΣ Ξάνθης, σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης, η ομάδα εθελοντών  και Μ.Μ.Ε της περιοχής.
ΕΓΚΩΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης   Ξάνθης κ. κ. Παντελεήμων ο οποίος ήταν πολύ σύντομος μια και έβλεπε πως την ίδια ώρα  η  ομάδα του Α0Ξ έδινε  αγώνα με τον  Ολυμπιακό και όλοι είχαν στραμμένα τα  βλέμματα  τους στην τηλεόραση  παρακολουθώντας τον αγώνα.
Όσοι  ανέβηκαν στο βήμα για ένα σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκαν  στην μεγάλη
προσωπικότητα και προσφορά στην ΞΑΝΘΗ  σε ποδόσφαιρο , και κοινωνία του
μεγαλομετόχου  της ΠΑΕ  Ξάνθη Χρήστου Πανόπουλου.
Το τελετουργικό  για μία ακόμη φορά ανέλαβε ο γενικός γραμματέας Αντώνης
Κουτσουρλής, ο οποίος έκανε την έναρξη της  εκδήλωσης  δίνοντας όμως αμέσως τον λόγο στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδη που  ευχαρίστησε προσωπικά τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Ευάγγελο Γραμμένο για την παρουσία του (!) αλλά  και όλους τους άλλους που τίμησαν με την παρουσία τους  την ετήσια εκδήλωση τους   αναφερόμενος στις  διοίκησης των γειτονικών μας ενώσεων. Και στην φετινή ετήσια εκδήλωση είχαμε διάφορα δώρα, αυτή την φορά όμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κάθε  σωματείο παρέλαβε 4 μπάλες και ένα  μπρελόκ  της ΕΠΟ.
Επίσης η ΕΠΣ Ξάνθης  μερίμνησε να δώσει σε όλα τα σωματεία  ένα  ολοκληρωμένο  άλμπουμ  που περιλάμβανε  όλα τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα ανά ομάδα σε κάθε χρονιά συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα. Την πρωτοβουλία αυτή και
την δουλειά ανέλαβαν  δυο ακούραστοι άνθρωποι  της γραμματείας και υπάλληλοι
της Ένωσης Μπάμπης Κυρλίδης και Βούλα Ελευθεράκη. Περνάμε τώρα στις σπουδαίες προσωπικότητες που βραβεύθηκαν  από την ΕΠΣ Ξάνθης.
Πρώτη βράβευση ήταν αυτή του Μπάμπη Χατζημεστή για την σπουδαία προσφορά του. Την βράβευση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης ο Γιώργος Πανίδης. Δεύτερη ήταν το Δημάρχου Τοπείρου και  πρώην ποδοσφαιριστή Θωμά Μίχογλου «για την ενεργή του ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα , ως ποδοσφαιριστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Ξάνθης επί εικοσαετία και έπειτα ως προπονητή ( με δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου , ομάδων UEFA Β' κατηγορίας) ερασιτεχνικών τοπικών ομάδων τιμής ένεκεν! Ο αγώνας σου και η αγάπη σου για το ποδόσφαιρου δεν κρύβονται. Την  πλακέτα απένειμε ο  κ. Χρύσανθος Ζουρνατζίδης  Β΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, προφανώς γιατί απουσίαζε ο Γιώργος Καζναφέρης που επόκειτο να κάνει την βράβευση. Η τρίτη βράβευση έγινε στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΠΟΞ και επιστήμονα Μιχάλη Καλφίδη που πέρα από το αξίωμα  που κατέχει στην ομάδα που υπηρετεί συμβάλλει και ως γιατρός σε καθημερινή βάση. Την πλακέτα απένειμε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος.
ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
Το φλουρί στην μεγάλη Βασιλόπιτα έπεσε στον πρόεδρο του συλλόγου Αιμοδοτών Γιάννη Παπαχρόνη. Τα υπόλοιπα τυχεροί ήταν στην Α1 ο Ηρακλής Ν. Ζυγού που
κέρδισε επίσης 300 ευρώ για εκπαίδευση και πτυχίο πληροφορικής του ΚΕΔ Δημόκριτος, στην Α2 η Κεσσάνη Ερασμίου, στην Β΄ κατηγορία  η ΑΠ0Ξ και στην Γ΄ κατηγορία ο Απόλλων Διομήδειας. Οι τυχεροί της βραδιάς  θα έχουν  μείωση παραβόλων  συμμετοχής την επόμενη χρονιά. Απλά για την ιστορία να
αναφέρουμε   για τα όσα είπε ο κ. Παπαχρόνης στην ομιλία  του. Εκανε ιδιαίτερη μνεία  στον οραματιστή, ευεργέτη του  τόπου μας  τον Χρήστο Πανόπουλο , όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλους τομείς  της κοινωνίας. »Η προσφορά  είναι ανεκτίμητη και αυτό οφείλω να σας το αποκαλύψω εγώ αφού ο ίδιος και η ΠΑΕ που είναι πάντα δίπλα μας δεν θέλει να προβάλει τέτοιες κοινωνικές  δραστηριότητες και προσφορές. Επίσης  στην ομιλία του αναφέρθηκε και στον Μπάμπη Χατζημεστή τον οποίο θεώρησε, μεγαλομέτοχο, πρόεδρο, προπονητή, ταμία, φροντιστή και πάνω από όλα αιμοδότη  προσφοράς στην Ξάνθη σε ποδόσφαιρο και κοινωνικές δραστηριότητες.
« Μπάμπη  Χατζημεστή  σε ευχαριστούμε για αυτά που κάνεις για όλους εμάς στην ΞΑΝΘΗ»  στην  κοινωνία και το ποδόσφαιρο είπε ο πρόεδρος  Αμαιδοτών Γιάννης Παπαχρόνης που εξήρε   την προσφορά του μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης
 *Στο ίδιο τραπέζι και πέρσι και φέτος (!) οι εκπρόσωποι του Σώματος και οι Στέλιος Μωραϊτης και Γιάννης Παπαχρόνης.
 *Φέτος ο κ.Γ. Πανίδης βράβευσε τον Μπάμπη Χατζημεστή, μάλλον για του χρόνου άφησε την βράβευση του Παναγιώτη Σιδέρη...
 
 *Αν δεν τον γνωρίζετε τον αξιότιμο κύριο...Είναι ο "εκλεκτός" του Ιβάν Σαββίδη για την Προεδρία στην ΕΠΟ κ.Γραμμένος, Πρόεδρος της Ένωσης Μακεδονίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »