*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Βρε σαν τα...χιόνια! Εμφανίστηκε ο....Φίλιππας Τσαλίδης!

10 Ιανουαρίου
Βρε σαν τα… χιόνια! Ο Φίλιππας Τσαλίδης των Φώτων στο λιμάνι του Πόρτο Λάγος και την Κυριακή στο γνωστό καφέ ουζερί  ΤΟ ΝΕΟΝ!
……
Κουιζ. Τους εκφραστές της… υποκουλτούρας που ακούν Βέρτη, Αργυρό, Μανώλη Λυδάκη, Παντελίδη (σ.σ. συν Μαζωνάκη, Πάολα, Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα  Τοπάζη) τους γνωρίζουμε! Είμαστε εμείς!
-Οι εκφραστές της… κουλτούρας Γ. Σιδηρόπουλος και Σταύρος Καρυπίδης, θα μας πουν τελικά τι ακούν πλην του… Ζαφείρη Μελά (ο πρώτος ως γνήσιος Δαφνιώτης) βεβαίως;
-«Σινανάει»,  γιαβρούμ, latin salsa και τα… μπαλέτα της Αργεντινής; Ή... RnB;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Ο σύντροφος George του παραΣΥΡΙΖΑ; Δεν πρέπει να μας πει και την δική του άποψη;

-Πρόσληψη δεύτερου νηπιαγωγού στο δημόσιο νηπιαγωγείο με κριτήριο την εντοπιότητα ώστε να μπορεί να υποστηρίξει εκπαιδευτικά μαθητές τουρκόφωνους, πομακόφωνους ή ομιλούντες ρομανί.
(Από τις προτεραιότητες του νέου Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου)
-Χαιρετίσματα λοιπόν… στους Μετέδες και στους Ζειμπέκ! Που και με τον νέο Τοποτηρητή Μουφτείας, κάτι μου λέει ότι θα… πάθουνε την πλάκα της ζωής τους!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κλειστή λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού έμεινε Δευτέρα και Τρίτη η Ξανθίππη  που σύμφωνα με ανακοίνωσή της, θα μας ενημερώσει αύριο αν τελικά θ’ ανοίξει την Τετάρτη...
-Βλέπετε το χιόνι και ο παγετός είναι τέτοιος, που ειδικότερα στο δρόμο προς την Ορεινή περιοχή τα αυτοκίνητα δύσκολα πάνε και θα πρέπει οι οδηγοί τους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.
…..
*Καλό είναι στην εκλογή για το νέο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ την Κυριακή 15/1 στην Αθήνα να μην ξαναβάλει υποψηφιότητα ο Δημήτρης Πετρόπουλος, διότι εκ των προτέρων τον ενημερώνω…
-Από τώρα είναι ΒΓΑΛΜΕΝΗ ως μέλος η Χρύσα Ούτση!
Ο Πάνος Καμμένος εκτιμάει ιδιαίτερα τόσο το έργο της, όσο και τις… αναρτήσεις της!! Ιδίως όταν αυτές βρίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνι κλπ.
(σ.σ. Κι όποιος θέλει, πάει και στοίχημα.... 100 like! Ευχαρίστως).
……
*Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες που θα ψηφίσουν την Κυριακή 15/1 για το νέο Εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ κι έχει η Ούτση στο «τσεπάκι» την εκλογή; Ιδού…
-Ο Πρόεδρος του Κινήματος
-Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος
-Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου
-Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του 3ου Συνεδρίου
-Ο Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας
-Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που εκλέχτηκαν στο 3ο Συνέδριο
-Ο Πρόεδρος της Νεολαίας, ο Γραμματέας της Νεολαίας και το Συντονιστικό Γραφείο της Νεολαίας.
…..
Μετά τον Μπάμπη και στους Δημάρχους Τοπείρου και Αβδήρων χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για ευχές!
Μάλλον ο Δήμαρχος Μπάμπης τζάμπα χάρηκε και έσπευσε και να…πανηγυρίσει ότι μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης καταξίωσε το (ανύπαρκτο…) έργο του, αφού την ώρα που έβγαζα χθες το μεσημέρι στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, έπεσα επάνω στην επίσκεψη των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στον Δήμο Τοπείρου…
(σ.σ. Και αν δεν με πιστεύεις Μπάμπη, ιδού και η φωτογραφία…)
Ιδού τι αναφέρει και το δελτίο τύπου του Δήμου Τοπείρου:
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους Βουλευτές του  Ν. Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης και κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ επισκέφθηκαν την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017 τον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση παρόντες επίσης ήταν                      οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαράλαμπος Κουτσομιχάλης και κ. Χουσεΐν Ογλού Σουνάϊ.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου στην τοποθέτησή του επισήμανε τα πολλά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.
    Αναφέρθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο που εξαιρεί τον Δήμο Τοπείρου με τους γειτονικούς Δήμους να έχουν προσεχθεί περισσότερο. Αναφέρθηκε στο θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου και τους ζήτησε να κάνουν ενέργειες προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον Δήμο για προσλήψεις ή να ενεργοποιηθεί η κινητικότητα από άλλες υπηρεσίες.
Επισημάνθηκε το έντονο πρόβλημα που υπάρχει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, γήπεδα κτλ).
Ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και ενέργειες προκειμένου η έκταση της πρώην «Φωνής της Αμερικής» να παραχωρηθεί στον Δήμο ώστε να αξιοποιηθεί.
Για τους Αναδασμούς γενικότερα επισήμανε την καθυστέρηση που υπάρχει για την ολοκλήρωση τους και ζητήθηκε άμεσα οι 2 βουλευτές να «πιέσουν» τον αρμόδιο Υπουργό για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στον Αναδασμό του Ερασμίου που βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Συζητήθηκαν κι άλλα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.
Τέλος ο κ. Θ. Μίχογλου επεσήμανε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον Δήμο Τοπείρου αφού συγκαταλέγεται στους φτωχότερους Δήμους της Ελλάδος, βάση του κατά κεφαλήν εισοδήματος,  με την ανεργία να βρίσκεται πάνω από 40%.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ 
..... 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΒΔΗΡΩΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...
Μάλιστα αμέσως μετά τον Δήμαρχο Τοπείρου και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης συνέχισαν τις επισκέψεις τους στο Δημάρχους του  Νομού, επισκεπτόμενοι τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη!
Και με τους δυο βουλευτές εκτός βέβαια από τις ευχές, συζήτησαν και τα προβλήματα των δύο Δήμων…
(σ.σ. Δεν ξέρω βέβαια αν ο Δήμαρχος Αβδήρων τους το είπε, ωστόσο καλό είναι να ενημερώσω εγώ τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ότι οι πληγέντες κτηνοτρόφοι και παραγωγοί-κάτοικοι της Γενισέας πριν αρκετούς μήνες από τον ανεμοστρόβιλο που «χτύπησε» τον Οικισμό, ΑΚΟΜΗ να πάρουν τις αποζημιώσεις τους… παρά τις διαβεβαιώσεις τους!).
….
Άνευ Γρηγόρη Στογιαννίδη η επίσκεψη Χουσεϊν και Στάθη στον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ.
Αντίθετα πάντως από την κοινή εμφάνιση και των τριών βουλευτών του ΣΟΥΡΙΖΑ Ξάνθης στην επίσκεψή τους στους Δημάρχους Ξάνθης, Τοπείρου και Αβδήρων…
Την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο Σμίνθης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ μόνο οι δυο εκ των βουλευτών και συγκεκριμένα το «δίδυμο» Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και ο πρώην υπάλληλος του γραφείου του Στάθης Γιαννακίδης…!
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Στάθης αν και βουλευτής, δεν υπάρχει επίσκεψη του Χουσεϊν που να μην τον συνοδεύει…
Ακόμη και στις εκδηλώσεις που παρίσταται ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ!
……………
Πάμε για εκλογές! Τσαλίδης και Σγουρίδης εμφανίστηκαν στις εκδηλώσεις των Φώτων!!! Μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
Ποιός το περίμενε; Ότι πάλι με χρόνια και καιρούς κι αφού "βολεύτηκε" εκ νέου με αξίωμα απο την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο πρώην βουλευτής Ν.Δ Ξάνθης και πολιτικός του... τίποτα Φίλιππας Τσαλίδης εκεί που τον είχαμε χάσει μήνες τώρα εντελώς... την Παρασκευή των Φώτων εμφανίστηκε! Και μάλιστα έχοντας εκ δεξιών τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη.
Που; Μα στον Αγιασμό των  Υδάτων και τη ρίψη του Σταυρού στο λιμάνι του Πόρτο Λάγος!
Μάλιστα δεν ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε την Παρασκευή στους Αγιασμούς, αφού προηγήθηκε ο πρώην Υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης στην ρίψη του Σταυρού στον ποταμό Κόσυνθο και μάλιστα τον ακολούθησαν και οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης και Στάθης ο Γιαννακίδης, ενώ παρούσα ήταν και η αιώνια πολιτευτής της Ν.Δ. Γεωργία Ανδρέου.
Αντίθετα απουσίαζαν οι νεο-πολιτευτές της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου και Σπύρος Τσιλιγγίρης, όπως και ο Μανώλης Φανουράκης, ενώ απόντες ήταν και οι πολιτευτές των ΑΝΕΛ Σκουλαρίκης και Δημήτρης Πετρόπουλος.

Γενικό συμπέρασμα από τις "ξαφνικές" εμφανίσεις Τσαλίδη - Σγουρίδη; Οδεύουμε μήπως σε... εκλογές! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »