*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το ζεϊμπέκικο του Γκοδοσίδη και οι...χαρτοπετσέτες του Δήμαρχου Μπάμπη

24 Ιανουαρίου
Και να που μπήκαμε στο τρίτο χρόνο χωρίς κολυμβητήριο.
Και να που ο σημερινός δήμαρχος στο τρίτο χρόνο και παρόλες τις προεκλογικές εξαγγελίες του, είκοσι έξι μήνες κοσκινίζει.
Και στο μεταξύ οι αθλητές, τα παιδιά μας, όλων των ηλικιών ξενιτεύονται, παιδεύονται, το κολυμβητήριο καταρρέει, βανδαλίζεται, η δημοτική περιουσία καταστρέφεται, οι δημότες στερούνται και εσείς οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο, πρέφα και καφέ και δεν βαριέσαι αδερφέ.
(Από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ για το δημοτικό κολυμβητήριο)
-Βρε Θανάση, μπας και περιμένει ο Δημαρχόπουλος το… διαχωριστικό του Φανουράκη για να ξαναλειτουργήσει την πισίνα; Το σκέφτηκες αυτό καθόλου;

«Η υποκριτική έκπληξη κάποιων για την έγκληση του ΕΒΕ σε βάρος μας που τέθηκε στο αρχείο δεν μπορεί να κρύψει τα πραγματικά δεδομένα. Βέβαια  οποιοσδήποτε πρωτοετής φοιτητής Νομικής γνωρίζει ότι το νομικό πρόσωπο του ΕΒΕ δεν μπορεί να είναι παθητικό υποκείμενο σε αδίκημα τιμής, άρα η έγκληση είναι απαράδεκτη ενώ η αρμόδια Εισαγγελέας την απέρριψε και ως αβάσιμη…
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος στην ιστοσελίδα της Τυποεκδοτικής)
-Μπορείς να μας φέρεις τον… «οποιοσδήποτε» πρωτοετή της Νομικής που λέει αυτές τις μπουρδολογίες;
Σεμνά &Ταπεινά
*Αμάν τι έχασα… Τον Γεν. διευθυντή του Δήμου Ξάνθης Γιώργο Γκοδοσίδη στο τσακίρ κέφι να χορεύει ασταμάτητα στην βασιλόπιτα των Δημοτικών υπαλλήλων και τον Δήμαρχο Μπάμπη κεφάτο όσο ποτέ…να ξεφαντώνει σε…χαρτοπετσέτες και παλαμάκια!
Όλα αυτά την Παρασκευή στην ταβέρνα το ΚΤΗΜΑ όπου όπως έμαθα, απο το μεσημέρι ξεκίνησε ο μεγάλος χαμός και κράτησε μέχρι....αργά το βράδυ!
Με τον κύριο Δημαρχόπουλο να τα "δίνει" κυριολεκτικά όλα...με αποτέλεσμα κοντά στα υπόλοιπα, να αποκτά ειδικότητα και στα παλαμάκια!
…..
*Και λέω «τι έχασα», διότι είχα και ειδική… «πρόσκληση» -όχι από τον Δημήτρη Γαλανόπουλο- να πάω κι εγώ και να… κεφάρω, καθώς οι πληροφορίες μου λένε ότι μέχρι και… πιάτα έσπασαν,στο τσακιρ κέφι!
…….
*Κι επειδή όταν ακούει κανείς «πιάτα σπάζουν» ο νους του πάει αμέσως σε κόκκινο… παντελόνι μετά κόκκινης μπλούζας, δηλαδή με λένε Μπάμπη Ευστρατίου..
-Μην αγχώνεστε!
-Εκεί ήταν και ο Μπάμπης για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης και το μόνο που δεν έμαθα ήταν αν εκτός από πιατικό και χαρτοπετσέτα, είχε και… γαρύφαλλα!
-Να το μάθω αυτό… και να ...«πονέσω» ακόμη πιο πολύ που με προσκάλεσαν και δεν πήγα!
……
*Αυτό πάντως που μου τόνισε αυτόπτης μάρτυρας… Πρώτη φορά είδα τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο να «βγάζει» έξω τέτοιο… κέφι και τέτοιο παλαμάκι!
(σ.σ. Προφανώς γιατί δεν τον συνόδευε ο Παναγιώτης ο Ταρενίδης, οπότε άφησε τον εαυτό του να… εκτεθεί όσο περισσότερο γίνονταν! Τα έδωσε όλα...!).
…………..
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Συνάντηση συνεργασίας, συνεννόησης και προοπτικής στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον Πρόεδρο του του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενημέρωσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την κατάσταση στη Θράκη, τα μεγάλα προβλήματα της τοπικής αγοράς, την εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, την έκρηξη της ανεργίας, τη δημογραφική απογύμνωση της περιοχής από νέους κυρίως ανθρώπους και ζήτησε τη συμπαράστασή του τώρα και στο μέλλον.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συστηματοποιήσουν τη συνεργασία τους και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές του για την ανάδειξη των ζητημάτων ιδιαίτερα της Ροδόπης, της εκλογικής του περιφέρειας που παραμένει ορφανή λόγω του εκλογικού νόμου, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη σύντομα, όταν θα γίνει κυβέρνηση, να αποκαταστήσει τις ζημιές που αφήνει πίσω της η παρούσα κατάσταση.
Επίσης, συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της πανστρατιάς που επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των επερχόμενων εκλογών, να δραστηριοποιηθεί εντονότερα ο πρ. Υπουργός και τ. βουλευτής Ροδόπης, συμβάλλοντας στην τελική νίκη της παράταξης.
«Η εξέλιξη αυτή», τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης «αποτελεί για εμένα την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για τη Ροδόπη μας, για τη Θράκη, αλλά και για την πατρίδα μας, την Ελλάδα, στην οποία θα δώσουμε όλοι ενωμένοι τον καλύτερό μας εαυτό».
…………
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
Συνάντηση πραγματοποίησε στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ).
Συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σμαράγδος Κρεμύδας (Kαβάλα), ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Ευθυμιάδης (Έβρος), ο Γραμματέας κ. Κώστας Αποστολίδης (Δράμα), η Ταμίας κ. Μαρία Σέλβη (Ροδόπη), η Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Στέλλα Βογιατζή (Ροδόπη), η Οργανωτική Γραμματέας κ. Δέσποινα Μαμαλιά (Καβάλα) καθώς και μέλη του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών από την Περιφέρεια και την Ομοσπονδία για την αντιμετώπιση των αναγκών των ανθρώπων με αναπηρία και αποφασίστηκε τα ζητήματα που τέθηκαν να εξεταστούν πιο διεξοδικά σε επόμενη συνάντηση.
………..
Δημοσιογράφοι «Πρώτου Θέματος» κατά Βαξεβάνη!
Αντί του Θέμου, οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος απάντησαν -μέσω ανακοίνωσης- στο δημοσίευμα της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη, Dοcumento με τίτλο «Οι αποκαλύψεις του Documento για "Πρώτο Θέμα" και Θέμο - Το κόλπο των 31 εκατομμυρίων ευρώ».
«Το «Πρώτο Θέμα» Κωστάκη πέτυχε ως εφημερίδα γιατί δεν ξερόγλειφε κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς, όπως εσύ. Εμείς δεν δουλεύαμε στην ΕΡΤ του Γιωργάκη που εισέπραξες 1,5 εκατ.ευρώ εν καιρώ μνημονίου. Εμείς δεν κρύψαμε ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ και δεν γίναμε υπάλληλοι του εργολάβου Καλογρίτσα. Ούτε είχαμε... καλές πηγές στην ΚΥΠ όπως εσύ. Δεν φταίμε εμείς αν δεν πουλάς ούτε μια εφημερίδα ανά περίπτερο στην Ελλάδα», του απαντάνε χαρακτηριστικά καταλήγοντας με νόημα:
«Επειδή μετά από κάθε «Καίσαρα» και «Ηγεμόνα», τη δουλειά αναλαμβάνουν οι Πραιτωριανοί, οι Ηρακλείς του Στέμματος (τρομάρα τους), τα «παπαγαλάκια» και οι πρόθυμοι ηλίθιοι, που σπεύδουν να δείξουν την πίστη και τη χρησιμότητά τους, την περιμέναμε την επίθεση από τον γνωστό Βαξεβάνη».

-Δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με τα όλα του…
....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

Μεγάλη κοσμοσυρροή στην χθεσινή ενημερωτική ομιλία του προϊσταμένου της ΔΟΥ Ξάνθης Επαμεινώνδα Αδαμακόπουλου για την παραοικονομία στο Νομό Ξάνθης, στα γραφεία της ΟΕΒΕ Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »