07 Ιανουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΣΟΚ 59χρονος παιδεραστής απο τα Άβδηρα Ξάνθης, συνελήφθη στο σπίτι του για αποπλάνηση ανηλίκων στις Σέρρες!

07 Ιανουαρίου

 *Διερευνώνται παρόμοιες περιπτώσεις και για την Ξάνθη και τους γύρω Νομούς. Ζητήθηκε απο την Εισαγγελική αρχή η άδεια δημοσιοποιήσης της φωτογραφίας του! 
Σοκ στις κοινωνίες τόσο των  Σερρών όσο και της Ξάνθης. Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (5/1) στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο σπίτι του στα Άβδηρα, ένας 59χρονος παιδεραστής για αποπλάνηση και απόπειρα αποπλάνησης ανήλικων παιδιών στις Σέρρες! 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ανεξάρτητος, ο άντρας επιχείρησε να αποπλανήσει τρία αγόρια στις Σέρρες με το πρόσχημα ότι δε γνώριζε πώς να πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Ο συλληφθείς ζητούσε από τα παιδιά να επιβιβαστούν στο όχημά του για να του δείξουν τον δρόμο.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 59χρονος, στις 9 Δεκεμβρίου του 2016 στην πόλη των Σερρών, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων παιδιών.
Συγκεκριμένα, ο δράστης εντόπισε τα παιδιά στο πάρκο και τα ζήτησε να επιβιβαστούν στο όχημά του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προέβη σε ασελγείς πράξεις, τότε όμως τα παιδιά αντέδρασαν και κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του.
Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος την ίδια ημέρα επιχείρησε να αποπλανήσει ανεπιτυχώς έναν ακόμη 12χρονο στην ίδια περιοχή
Εντοπίστηκε στα Άβδηρα
Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του ""Μ" ο άντρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Σερρών και συνελήφθη στο σπίτι του με τη συνδρομή και αστυνομικών Ξάνθης. Σημειώνεται ότι ο 59χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις που αφορούν την περιοχή ωστόσο της Χρυσούπολης.
Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αρμοδίως στον Εισαγγελέα Σερρών (σ.σ. Ήδη κρατείται στην εκεί Αστυνομική Διεύθυνση...), ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εμπλοκή του σε ομοειδείς – παρόμοιες υποθέσεις και στη Ξάνθη αλλά και στους γύρω Νομούς, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία αλλά για περιπτώσεις εκτός Ξάνθης
(Σ.Σ. Ήδη η Αστυνομία  ζήτησε πάντως την άδεια απο τις Εισαγγελικές αρχές για να δημοσιοποιήσουν την φωτογραφία του τέρατος...!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »