*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο δημοφιλής παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, θα παρουσιάσει την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017

11 Ιανουαρίου

*Στόχος η καλύτερη προβολή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017, με τον πρώτο παρουσιαστή star των κορυφαίων εκδηλώσεων στην Ελλάδα.
Ένας από τους πλέον δημοφιλείς παρουσιαστές ο Θέμης Γεωργαντάς, θα παρουσιάσει σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017 την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017. 
Πρόκειται σίγουρα για μια πετυχημένη κίνηση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη που "διαπραγματεύτηκε" τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή της παρέλασης του φετινού Καρναβαλιού σε τρία συνολικά πρόσωπα, με εμφανή όμως την επιθυμία στο πρόσωπο του Θέμη που τελικά κατάφερε και να "κλείσει"...!
 Δυο λόγια για τον τρομερό Θέμη…
Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ είναι μόνο μερικές απο τις ιδιότητες του Θέμη! Τελειόφοιτος της Γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και απόφοιτος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας είναι ο… μακροβιότερος παρουσιαστής του Mad!
Κεντρικός οικοδεσπότης των Mad Video Music Awards, συνεργάτης με δημοφιλείς παρουσιάστριες τα τελευταία χρόνια όπως η Ναταλία Γερμανού, η Φαίη Σκορδά κλπ ο Θέμης ο Τρομερός ξεχωρίζει για τo ταλέντο, την αμεσότητα και το άπαιχτο χιούμορ του…
Από το 2006 είναι πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας της Amita Motion.
Θα βρίσκεται στη Ξάνθη από το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 σε μια προσπάθεια να διαφημίσει και να  κάνει ακόμη πιο ευρύτερα γνωστό το Ξανθιώτικο Καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »