*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

SEE THROUGH Ο Μάκης Τοπαλίδης επιστρέφει στη Ξανθίππη....με τη μαγεία της ιστορίας και της παράδοσης

07 Δεκεμβρίου
ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΠΑΛΙΔΗ
Κλειστό για τέσσερις μέρες παραμένει από την Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου το εστιατόριο – καφέ «Ξανθίππη» λόγω ριζικής ανακαίνισης.
Η Ξανθίππη θα ανοίξει την ερχόμενη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ανανεωμένη ριζικά και με νέο σεφ μάλιστα στη Κουζίνα, καθώς ο Μάκης Τοπαλίδης επανέρχεται πλέον δριμμύτερος και επί όλων των καθηκόντων. Μάλιστα την Παρασκευή θα ανακοινωθούν και τα δύο ρεβεγιόν της Ξανθίππης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!
Ιδού τι αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ
«Αγαπητοί μας Φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, η "Ξανθίππη" θα παραμείνει κλειστή, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες της ανακαίνισης, που πραγματοποιούμε.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την προτίμηση σας και σας περιμένουμε στο ανανεωμένο μας περιβάλλον για να σας χαρίσουμε στιγμές, που μόνο στην "Ξανθίππη" μπορείτε να ζήσετε!!», ανέφερε σε μήνυμά της η Διεύθυνση της «Ξανθίππης» προς τους πελάτες της
-Από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου λοιπόν κάθε μέρα με τον νέο σεφ, την νέα κουζίνα και τον Μάκη Τοπαλίδη και πάλι επί τω έργω, σαν τους παλιούς καλούς καιρούς!
………..
Άκουσον! Άκουσον!

*Τον είδα ορεξάτο και σαν τον παλιό καλό Μάκη Τοπαλίδη (σαν το παλιό κρασί που λέμε…) τον ιδιοκτήτη της «Ξανθίππης» ο οποίος μου ξεκαθάρισε χθες ότι «από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει πλέον αυτός γενικός αρχηγός στο ιστορικό εστιατόριο της πόλης και τα αλλάζει όλα…
Ξεκινώντας φυσικά από τον σεφ και την κουζίνα και ανανεώνοντας ριζικά το μαγαζί.
……
*Την ήθελε την επιστροφή του Μάκη η «Ξανθίππη», εγώ την περίμενα από 1 Σεπτεμβρίου και σίγουρα άλλος… άνεμος πλέον για το ιστορικό εστιατόριο!
Με σπεσιαλιτέ και νέα ποικιλία καταλόγου και φυσικά πολλά νέα ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ!
……
*Για όσους δεν το γνωρίζουνε, υπάλληλος του Δ’ Σώματος Στρατού είναι η συγγραφέας ΕΥΔΟΞΙΑ Σ. ΜΑΝΩΛΗ, σύζυγος του Αείμνηστου γιατρού Γιώργου Ζεμπεκάκη και γι΄ αυτό άλλωστε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης θα γίνει την Παρασκευή στις 20.00 η παρουσίαση του βιβλίου της «Το σπίτι στην Εκάλη…», με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Πετρόπουλο να συνοδεύει με την κιθάρα του αποσπάσματα που θα διαβάσουν ηθοποιοί του Θρακικής Σκηνής.
…..
*Βέβαια να πω το κρίμα μου, μου έκανε εντύπωσή ότι απορρίφθηκε το αίτημα της Ευδοξίας που επί σειρά ετών πρόσφερε τις υπηρεσίες της και στην Λέσχη Αξιωματικών, στην εκδήλωσή της να υπάρχουν και μουσική της Στρατιωτικής ορχήστρας του Δ’ Σώματος Στρατού…
-Αλλά δεν πειράζει. Μαέστρος είναι, όπου θέλει πάει…!
……
*Έστω και με καθυστέρηση να ευχηθώ τα χρόνια μου πολλά στους Νικόλαους και τις Νικολέτες που γιόρταζαν χθες.
Ειδικά να δώσω τις ευχές μου στον Νίκο Πετράκο, στον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκο Σπυριδόπουλο, στον πρώην αντιδήμαρχο Νίκο Παπαδόπουλο, στην Νικολέτα Χατζηστεφάνου, στον Νίκο Επιτρόπου, στον παλιό ηθοποιό της Θρακικής  Σκηνής Νίκο Στριβάνη, στον πρώην της Γενικής Τράπεζας Νίκο Παπαδόπουλο και γενικά τους εορτάζοντες. 
……
Στρατιωτικοί γιατροί την Πέμπτη στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης
Ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2016 από 10:00 έως 13:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Χειρουργό, με  ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
…………..
Μικρά μικρά
Το βιβλιοπωλείο "Δύο" και οι εκδόσεις "Bibliothèque" προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Γλυκερίας Μπασδέκη “Η Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” το απόγευμα (19.30) του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου.
Με την κα Μπασδέκη θα συνομιλήσουν ο συγγραφέας Κώστας Καβανόζης και ο συγγραφέας-ποιητής Ιγνάτης Χουβαρδάς
….
*Από τη Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Ξάνθης και τη Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜε εκδόθηκαν καλέσματα για την απεργία της 8ης Δεκεμβρίου προς τους εργαζόμενους και όχι μόνο.
….
*ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ! Προσυγκέντρωση 10 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας, αναφέρουν οι πρώτοι.
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 11:00 πμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ αναφέρει το ΠΑΜΕ
-Τόσο δύσκολο θα ήταν να μαζευτούν όλοι μαζί στην ίδια πλατεία;
…..
*Δεξιός εργαζόμενος, αριστερός εργαζόμενος, κεντρώος εργαζόμενος, κομμουνιστής εργαζόμενος, όλοι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ είναι!
………….
Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα ώρα 17:30 στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ
Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Τετάρτη και ώρα 17:30 στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, λόγω της μεταφοράς αρμοδιοτήτων από 01-01-2017 από τις Υ.Δ.Ε στις Οικονομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ . και της κατάργησης του άρ.6 παρ.7 του Ν.4071/12.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) είναι τα εξής:
Α. Ανακοινώσεις Προέδρου.
Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη
1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.1. Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λόγω μεταφοράς αρμοδιοτήτων από τις Υ. Δ. Ε .
Εισηγητής: Ο Γενικός Δ/ντης της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Αριστοτέλης Γκαράνης.
1.2. Ανάκληση της αριθμ. 209/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για την απευθείας ανάθεση προμηθειών, παροχής υπηρεσιών και εκτέλεσης εργασιών και τροποποίηση της αριθμ.156/2014 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου .
Εισηγητής: Ο Γενικός Δ/ντης της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Αριστοτέλης Γκαράνης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
……….
1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ «ΠΛΑΤΕΙΑ», ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Το PARKING ΠΛΑΤΕΙΑ, στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την επιλογή και προτίμησή του για τον ένα χρόνο λειτουργίας του.
Η προτίμησή σας αυτή, είναι μια ένδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, για εύκολο, γρήγορο και οικονομικό παρκάρισμα.
Η εταιρεία, προκειμένου να ανταποδώσει στους πελάτες της, την στήριξη και θερμή συμπαράστασή στο έργο της, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση στις 9 Δεκεμβρίου 2016, για όλο το 24ωρο.
Μιχαήλ Καραολή 79 (Κάτω από το Super Market «Γαλαξίας»).
Τηλέφωνο 25410-28378, Ξάνθη.
PARKING ΠΛΑΤΕΙΑ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο πάρκινγκ της πόλης
Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2017!
……….
Κρέμασε τα μετάλλια στο δέντρο η Άννα Κορακάκη
Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει μπει η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο στόλισε με τα μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!
Στην κορυφή του δέντρου αντί για αστέρι βρίσκεται το χρυσό από το Ρίο και από κάτω το χάλκινο επίσης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα υπόλοιπα πέντε είναι όσα κέρδισε μέσα στο 2016. Πρόκειται για: το Χρυσό (25 μέτρα) και το ασημένιο (10 μέτρα) στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια, το χρυσό και το αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο Suhl της Γερμανίας και τα δύο αργυρά στο Παγκόσμιο Kύπελλο στο Μπακού.
Συνολικά τα μετάλλια της Άννας Κορακάκη:
-Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο (2016)
-Χρυσό (25 μέτρα) και ασημένιο (10 μέτρα)στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια (2016)
-Χρυσό και αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο Suhl της Γερμανίας (2016)
-Δύο αργυρά στο Παγκόσμιο Kύπελλο στο Μπακού (2016)
-Αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο Μόναχο (2015)
-Χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Φορτ Μπένιν στις ΗΠΑ (2015)
-Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων της Μόσχας (2014)
-Χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γρανάδα (2014)
-Αργυρό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι (2011)
.......
Να μη χάσει κανείς το φαντασμαγορικό θέαμα!
Όλοι οι δρόμοι την Πέμπτη 8/12 στις 6 το βράδυ, οδηγούν στη κεντρική πλατεία για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »