*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Δεκεμβρίου

Σοκ στον Έβρο! 3 πνιγμένοι στο ρέμα Ειρήνης του Έβρου

08 Δεκεμβρίου

Μία δυσάρεστη είδηση έρχεται από το αστυνομικό δελτίο. Τρεις άνδρες ηλικίας 30-40 ετών βρέθηκαν νεκροί -πιθανότατα πνιγμένοι- στο ρέμα Ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή του Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη μέσα σε αυτοκίνητο.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνδρες είχαν εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο και είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι στην Αστυνομία, που είχε ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Επειδή μάλιστα η παρέα των τριών ανδρών συνήθιζε να κάνει βόλτες στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, έγινε εκτεταμένη έρευνα εκεί με χρήση σόναρ.
Παρόλα αυτά, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε τελικά στο ρέμα Ειρήνης ντελαπαρισμένο με τους τρεις επιβάτες μέσα νεκρούς, την Τρίτη 6/12 περίπου στις 10.30 και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία ανέλκυσής του. Ιδού και η αναφορά απο το αστυνομικό δελτίο για το ατύχημα:

Εντοπίσθηκαν νεκροί 3 εξαφανισθέντες ημεδαποί

Την Τρίτη (6-12-2016) το πρωί, στην αγροτική περιοχή του Μαίστρου Αλεξανδρούπολης, εντοπίσθηκε εντός ρέματος ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν νεκροί τρεις ημεδαποί, ηλικίας 40, 31 και 31 ετών, που αναζητούνταν από την 5-12-2016 το πρωί, μετά από σχετική δήλωση εξαφάνισης. Ενεργείται προανάκριση.
Οι σοροί των ανδρών θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή ενώ θα διεξαχθεί έρευνα από τις αρχές για να εξακριβωθούν τα αιτια του τραγικού συμβάντος.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »