*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. "Βουλευτιλίκια"...υποσχέθηκε ο Νέζης στους Εβρίτες, πυρ και μανία ο Μητσοτάκης με τα καμώματά του!

27 Οκτωβρίου
ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΣΘΟΥΝ" ΟΙ 6 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΙΟ!
ΠΥΡ και μανία είναι το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα καμώματα του "δημοσίου υπαλλήλου" και συνεργάτη τους Θανάση Νέζη που εμφανίστηκε "αυτοβούλως" στη περιοχή μας ως...αποσταλμένος του Προέδρου, ενώ στη πραγματικότητα ήθελε να εξυπηρετήσει τον φίλο τον κ.Μέτιο...
-Άλλους απειλώντας οτι αν δεν πειθαρχήσουν θα τους "εξαφανίσει" απο τον "πολιτικό χάρτη" κι άλλους υποσχόμενος...βουλευτιλίκια και μια θέση στα ψηφοδέλτια, προσπαθώντας να πείσει Περιφερειακούς συμβούλους να στηρίξουν στις εκλογές της Κυριακής τον Μέτιο για τη θέση του νέου Περιφερειάρχη!
Αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" αναφέρουν οτι ο εν λόγω κύριος, έχει προκαλέσει πρωτοφανή αναστάτωση με τις απαράδεκτες συμπεριφορές του ήδη στη παράταξη και τα κεντρικά του κόμματος δέχτηκαν πολλές διαμαρτυρίες επώνυμων στελεχών για τις συμπεριφορές του.
Μάλιστα ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ απο τη Ξάνθη του διεμήνυσε "μη τολμήσεις και έρθεις εδώ διότι θα σου φερθούμε αλλά...Κρήτη (!)", ενώ όπως λέγεται στον Έβρο όπου πήγε συνάντησε την ευγενική "άρνηση" του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, σε αντίθεση με την Δράμα όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης σχεδόν τον..."πέταξε" έξω απο το γραφείο του!
-Αντίθετα "ενέδωσε" όπως φημολογείται Περιφερειακός σύμβουλος του Έβρου που ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος...βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές και δεν "πάει" τον Πέτροβιτς! 
ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ
Την ίδια ώρα σκληραίνει τη στάση του το Τουρκικό Προξενείο και απαιτεί δια των "αποσταλμένων του" απο τον Μέτιο της Ροδόπης "την εκλογή μειονοτικού για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης", προκειμένου να πεισθούν οι 6 μειονοτικοί και να του δώσουν την ψήφος τους. 
Αυτό βέβαια για να γίνει, θα πρέπει να πείσει ο Μέτιος τον χριστιανό Περιφερειακό σύμβουλο της παράταξής του στη Ροδόπη, να μην κατέβει υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης, προκειμένου να εκλεγεί ο μειονοτικός υποψήφιος, αφού οι "36" θα ψηφίσουν και για τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας απο την οποία θα εκλεγεί ο νέος Περιφερειάρχης! 
Οι εξελίξεις πάντως τρέχουν....και δεν αποκλείεται ο Πρόεδρος της Ν.Δ. να κάνει ακόμη και διευκρινιστική δήλωση οτι "δεν αναμιγνύεται στις εκλογές", προκειμένου να μην χειροτερέψει η κατάσταση...! Όλα πλέον είναι στο παιχνίδι...
(σ.σ. Αλήθεια οι Μητσοτακικοί Κώστας Μαλάκης, Κώστας Τριανταφυλλίδης και βέβαια ο Μητσοτακικός Τομεάρχης της Ν.Δ. στη Καβάλα Διονύσης Βώβος και ο Αντώνης Πασχάλης, γιατί δεν παίρνουν θέση απέναντι στις διασπαστικές και τραγελαφικές συμπεριφορές του κυρίου  Θανάση Νέζη;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »