*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Σήμερα η Άντζελα στη Ξάνθη...

27 Οκτωβρίου
*Η βραδιά που όλοι περιμέναμε επιτέλους ήρθε!!!
-Σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, παραμονή της Εθνικής Επετείου, έρχεται η τρομερή Άντζελα Δημητρίου για να δώσει το… δικό της «ρεσιτάλ» με όλες τις αξέχαστες επιτυχίες της!
-Η είσοδος κοστίζει 20 ευρώ με το ποτό!
-Κλείστε από τώρα ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6937 180069, διότι αναμένεται να γίνει… χαμός!
……

*Μπορεί ο γνωστός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου, να είχε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό Κέντρο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» της Αθήνας με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη, σήμερα όμως θα παίξει τουμπερλέκι στο καλλιτεχνικό σχήμα της Εβίτας Σερέτη σε νυχτερινό μαγαζί της Ελευσίνας!
«ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΠΑΜΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕ ΕΒΙΤΑ ΣΕΡΕΤΗ!!!», έγραψε χθες σε μήνυμά του στο Facebook ο Μάκης καλώντας όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του να τον… «ακολουθήσουν» και στην Ελευσίνα με την Εβίτα!
-Άπαιχτος ο Μάκης!
……

*«Επανήλθε» στις γνωστές… «λεζάντες» με θαυμάστριές του ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος για αρκετό διάστημα είχε σταματήσει να φωτογραφίζεται μαζί τους!
-Προφανώς κάποιος «συνάδελφός» του θα τον… «τσίγκλησε» και άρχισε πάλι την γνωστή τακτική του!
……

*Από την άλλη, η συνάδελφός του στο ΚΥΤΤΑΡΟ, η DJ «TZO STAV» πιστή στη φιλία της με την βοηθό της Θώμη, την έχει πάντα στο πλευρό της, απαντώντας έμμεσα στον Κώστα ότι δεν έχει ανάγκη από… θαυμαστές αλλά της αρκεί η φιλία με την κολλητή της!
……

*Ιδού και μια αποκλειστική φωτογραφία με όλο το team του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ με επικεφαλής τον Τάκη Αλεξούδα και τους συνεργάτες του σε όλα τα πόστα!
-«Η ισχύς εν τη ενώσει» το σλόγκαν για την επιτυχία για τον Τάκη!
……


*«Ηχηρή» και «εντυπωσιακή» απάντηση στα ερωτήματά μου από τη στήλη για το καλλιτεχνικό σχήμα «Πάμε μπουζούκια», έδωσε χθες με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης!
-Όχι ένα, ούτε δυο, αλλά… τρία live ετοίμασε για το προσεχές τριήμερο με το «Πάμε μπουζούκια» ο Γιώργος και σημειώστε!
1) 27/10/16 ΠΕΜΠΤΗ: MODUS VIVENDI cafe-bar ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
2) 28/10/16 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: AIGAION cafe-bar ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
3) 29/10/16 ΣΑΒΒΑΤΟ: ΣΚΙΕΣ Ελληνάδικο club ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
Hosted by: ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ live events"!
-Από την μέρα που έγινε πατέρας… πήρε «φόρα» ο Γιώργος!
……

*Αύριο Παρασκευή ημέρα του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου αλλά και το Σάββατο, η εκπληκτική ζωντανή ορχήστρα της η Ταβέρνα «Μυροβόλος» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης στην οδό Πυγμ. Χρηστίδη 7, σας περιμένει για να διασκεδάσετε!
-Στο καλλιτεχνικό σχήμα συμμετέχουν η Μάνια Ασλάνογλου στο τραγούδι, το τουμπερλέκι αλλά και το νταούλι, ο Ανέστης Χατζημεστής στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι και ο Χρήστος Αρβανιτίδης στα πλήκτρα.
-Επίσης στην Ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» μπορείτε να απολαύσετε στο υπέροχο περιβάλλον της και το εκπληκτικό μενού από την πλούσια κουζίνα!
-Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 25410 72720.
-Αξίζει να πάτε γιατί θα περάσετε υπέροχα!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »