*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ! Ζητεί… Εισαγγελέα δια μέσω…Σιδηρόπουλου, φοβερά υπονοούμενα κατά Τσιακίρογλου!

19 Οκτωβρίου
Ο πρώην Πρόεδρος με το που «παραιτήθηκε» (;) από την ΟΕΒΕ Ξάνθης, έγινε… Χρυσούλα Γρηγορίου και καταγγέλλει τον μέντορά του Σωτήρη Τσιακίρογλου και το νέο Διοικητικό συμβούλιο για «δανεικά»!

*Πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης: Ανοίκειος ο πόλεμος του απόντα Μπατζακίδη για ένα νέο παιδί που ανέλαβε Πρόεδρος στην ΟΕΒΕ για να προσφέρει!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ!  Ο Πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης, αμέσως μετά την παραίτησή του, «Ζητεί…Εισαγγελέα δια μέσω… Σιδηρόπουλου στην ΟΕΒΕ Ξάνθης», αφήνοντας φοβερά υπονοούμενα κατά της οικογένειας Τσιακίρογλου! 
Την επίθεση χαρακτήρισε ανοίκεια για ένα νέο παιδί όπως η Μαίρη Τσιακίρογλου με δηλώσεις του στην "Ανοιχτή γραμμή" ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης.  
Συγκεκριμένα ο Μπατζακίδης μην μπορώντας να κρύψει την «χολή» του γιατί θεωρεί εαυτόν ότι «τον έφαγε» από Πρόεδρο η Οικογένεια Τσακίρογλου, είναι εμφανές ότι αυτός μεθόδευσε το παρακάτω δημοσίευμα του δημοσιογράφου-εργολάβου Γ. Σιδηρόπουλου που αναφερόμενο στις εξελίξεις στην ΟΕΒΕ Ξάνθης, ξαφνικά ανακάλυψε… ΤΕΡΑΤΑ και ΣΗΜΕΙΑ, ζητώντας μάλιστα παρέμβαση Εισαγγελέα! (σ.σ. Αλήθεια όταν η κυρία Γρηγορίου τα κατήγγειλε όλα αυτά, γιατί ο ίδιος τα κάλυπτε;).
Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ…ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!
«Και αφού αποχώρησε από την ΟΕΒΕΞ ο Γ. Μπατζακίδης, ο φορέας μπορεί να επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της «οικογενειακής επιχείρησης«. Και στο πλαίσιο της ελεύθερης οικονομίας που έχουμε μπορεί φυσικά και πάλι να δανείζεται χρήματα από ιδιώτες και να τους επιστρέφει στη συνέχεια τα χρήματα μαζί με άλλες αντιπαροχές. Για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή γνωριζόμαστε αρκετά σε αυτή τη μικρή πόλη. Άλλωστε η φιλανθρωπία είναι το φόρτε της τοπικής κοινωνίας και έτσι δικαιολογούνται αυτές οι «διευκολύνσεις».
Το ερώτημα είναι βέβαια αν υπάρχει εισαγγελέας για να ερευνήσει αυτές τις «φιλελεύθερες» πρακτικές -πέρα από το ηθικό σκέλος- αλλά και αν όσοι/ες είχαν ανοίξει πόλεμο στην Ομοσπονδία και μέτωπο μαζί με άλλους φορείς θα συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες προθέσεις ανατροπής ή τώρα που η ΟΕΒΕ έγινε σαν το ΕΒΕ, τα προβλήματά τους λύθηκαν και θα πέσει «σφουγγάρι»… Γενικότερα η γεωγραφία των προσώπων σε κάθε πόστο καταλήγει συνεχώς στις ίδιες «οικογένειες» (γονείς και τέκνα) που επαναλαμβάνονται ενοχλητικά και εντελώς παράταιρα με την εποχή μας.
Χθες μάλιστα ο Γ.Σ. επανήρθε και χθες στο ίδιο θέμα, σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Πάντως το χθεσινό μας σχόλιο για τις «διευκολύνσεις» και τα δάνεια που έχουν καταγραφεί στην ΟΕΒΕΞ, και δεν αποκλείεται να ξαναδούμε στην Ομοσπονδία, είχε μεγάλη απήχηση. Αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες που επικοινώνησαν για να εκθέσουν μια σειρά από γεγονότα που τους έχουν κάνει εντύπωση όπως η ένταση με την οποία η διοίκηση Τσιακίρογλου ωθούσε επαγγελματίες να ιδρύουν σωματεία…»

-Μεγάλη… ΑΠΗΧΗΣΗ, αλλά τώρα που δεν είναι πλέον Πρόεδρος ο Μπατζακίδης! Γιατί όσο ήταν και χρησιμοποιούσε τα ταμεία της ΟΕΒΕ για να «πληρώνει» τα φιλικά του ΜΜΕ για την αυτοπροβολή του, αλλά και είχε… αγαστή και ιδανική συνεργασία με την Μαίρη Τσιακίρογλου στη θέση της γραμματέα της ΟΕΒΕ! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »