*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΦΕΞ: Η Ξάνθη, του Μάνου Χατζιδάκι! Χορηγοί ΣΕΚΕ, Περιφέρεια, Υπουργείο Πολιτισμού και…είσοδος 5-10 ευρώ!!

19 Οκτωβρίου
*Μπορεί η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ να βρίζει τον Κοντό, ωστόσο η ΣΕΚΕ μεγαλόψυχα, στηρίζει κι είναι ο κορυφαίος χορηγός των εκδηλώσεων της ΦΕΞ μαζί με την γαλάζια Περιφέρεια και το Υπουργείο Πολιτισμού!Και η είσοδος 5-10 ευρώ...είσοδος!
Όλοι θυμούνται τι «σαματάς» έγινε με τους Πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν στις Γιορτές Π. Πόλης 2016 και την Εφορία!
Στην σύσκεψη μάλιστα των συλλόγων για το θέμα της Εφορίας, η ΦΕΞ ήταν ο μόνος σύλλογος που δεν υπέγραψε το ψήφισμα των συλλόγων, θέλοντας να ξεχωρίσει (μαζί με το γνωστό ΠΑΚΕΘΡΑ), ως "πρόβατο" απο τα...ερίφια, καθώς λίγες μέρες πριν η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με πανηγυρικό τρόπο ανακοίνωνε ότι όλες οι εκδηλώσεις της μετά απο κομματική παρέμβαση και την επίσκεψη των τριών βουλευτών στο Υπουργείο, από δω και πέρα θα διοργανώνονταν υπό την χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού.
Πριν ωστόσο αλέκτωρ λαλήσει η ΦΕΞ ανήγγειλε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο, «Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι Οκτώβρης-Νοέμβρης», όπου μάλιστα συμβαίνει το εξής περίεργο.
Από τη μια ο συγκεκριμένος σύλλογος που έχει κομματικοποιηθεί ανοιχτά με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει υψηλές χορηγίες και μάλιστα με πρώτη χορηγό την ΣΕΚΕ που βρίσκεται στο στόχαστρο της Νομαρχιακής και προσωπικά του Γραμματέα που κάθε τόσο επιτίθεται στον Αλέξανδρο Κοντό, την Περιφέρεια του Γ. Παυλίδη και  του Μ. Αμοιρίδη κι από την άλλη, όλες οι εκδηλώσεις της να έχουν και….εισιτήριο εισόδου 5 ή 10 ευρώ για την...ενίσχυση του Λαογραφικού Μουσείου!
Ιδού αναλυτικότερα και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »