ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ

 *Υπεβλήθη αμέσως σε εγχείριση που διήρκεσε 7.5 ώρες, σταθερή ευτυχώς η κατάστασή της, αισιόδοξοι οι γιατροί!
Συγκίνηση για το προσωπικό δράμα που περνάει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, καθώς η σύζυγός του μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι κατεπειγόντος στο Νοσοκομείο Ξάνθης κι από εκεί μετά τον αξονικό που πέρασε, στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.
Τίποτα δεν προμήνυε το πρωϊ του Σαββάτου αυτό που θα ακολουθούσε.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης βγήκε για καφέ με την σύζυγό του και το μεσημέρι επιστρέφοντας στο σπίτι τους, όλα κυλούσαν ομαλά, όταν ξαφνικά η Άννυ Δημαρχοπούλου αισθάνθηκε έντονους πονοκεφάλους.
Ο Δήμαρχος την μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Ξάνθης και ευτυχώς εκεί οι γιατροί την πέρασαν αμέσως αξονικό και διέγνωσαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η επείγουσα μεταφορά της στο Νοσοκομείο Παπανικολάου όπου αμέσως υποβλήθηκε σε επείγουσα Νευροχειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο διάρκειας 7.5 ωρών, καθώς ανευρέθηκε ανεύρυσμα.
Ήδη η Άννυ Δημαρχοπούλου –που έχει μάθει να παλεύει στη ζωή της- άνθρωπος δυνατός και παράλληλα σεμνός και χαμηλών τόνων βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική, η κατάστασή της ωστόσο είναι σταθερή και οι γιατροί αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά.
Από τους πρώτους που βρέθηκαν δίπλα στον Δήμαρχο Ξάνθης ήταν ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο Παναγιώτης με την Δέσποινα Ταρενίδου και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης που μετέβησαν αμέσως στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπως και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης Μαρίνος Σδρέβανος για να τον συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις.
Ευχόμαστε μέσα από τη ψυχή μας να πάνε όλα καλά και η Άννυ Δημαρχοπούλου να ξεπεράσει μια ακόμη δυσκολία, γιατί έχει μάθει νάναι ΝΙΚΗΤΡΙΑ στη ζωή και σύντομα να επιστρέψει στη πόλη μας και στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της. 
-Δήμαρχε κουράγιο, όλα θα πάνε καλά....!