*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

ΟΡΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΖΗ! Έρχομαι εκ μέρους του Προέδρου λέει ο ίδιος, διαψεύδει το γραφείο του Κυριάκου!

27 Οκτωβρίου
*'Μπαρούτι" θυμίζει η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ με τις ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις του Νέζη υπέρ του "κολλητού" του Μέτιου! Μειονοτικό Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης απαιτούν οι μειονοτικοί!!!
Οργή λαού, οργή Περιφερειακών για τις απειλές και τις "πιέσεις" του Νέζη στους Περιφερειακούς για τη στήριξη του πανικόβλητου Μέτιου της Ροδόπης! Έρχομαι εκ μέρους του Προέδρου λέει ο ίδιος, ωστόσο τον διαψεύδει το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δηλώνει άγνοια…!
Στις εξελίξεις ωστόσο: Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" ο εμφανιζόμενος ως..."αγγελιοφόρος" του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αθανάσιος Νέζης, αφού είδε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Μαρκόπουλο από τον οποίο ωμά και στυγνά ζήτησε να «παραιτηθεί» από την υποψηφιότητά του υπέρ του Μέτιου, στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αντιπεριφεριάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη όπου ωστόσο συνάντησε ιδιαίτερα….ψυχρή υποδοχή!
Μάλιστα ο Αργύρης Πατακάκης "ψυχρά και καθαρά" απάντησε στον Νέζη ότι, "οι 36 Περιφερειακοί σύμβουλοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον της Περιφέρειας και τον νέο Περιφερειάρχη"! Δείχνοντάς του..."πόρτα"! 
Την ίδια ώρα βέβαια Τουρκικό Προξενείο και οι μειονοτικοί Σύμβουλοι της Ροδόπης, απαιτούν απο τον Μέτιο, μειονοτικό Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης  για να τον στηρίξουν!
Από την πλευρά του ο Νέζης ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί σε όλη την Περιφέρεια και βλέποντας το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του, παρέκαμψε την...Ξάνθη φοβούμενος τις έντονες αντιδράσεις και τα επεισόδιο σε βάρος του!
(σ.σ. Ήδη ο πρώην Πρόεδος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης κατήγγειλε ευθέως την ωμή παρέμβασή του στις εκλογές της Κυριακής, ενώ ο Τομεάρχης της Ν.Δ. στην Καβάλα Διονύσης Βώβος δήλωσε ότι είχε άγνοια της επίσκεψής του στη Καβάλα...) και σπεύδει στον Έβρο προκειμένου να "πείσει" τον εκεί Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς να...."παραιτηθεί" υπέρ της υποψηφιότητας του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ.Μέτιου!
(σ.σ. Είναι βέβαια προς το παρόν ο κύριος Νέζης περνώντας από τη Ροδόπη κάνει και κάποια στάση στο …..Τουρκικό Προξενείο! Γιατί πραγματικά έχουν πάθει όλοι πλάκα με αυτά που συμβαίνουν στην περιοχής μας…)
-Πάντως ήδη η κατάσταση και το όλο κλίμα στο χώρο όχι μόνο της Ν.Δ. αλλά και όλων των κατοίκων της Περιφέρειας μυρίζει «μπαρούτι» και όλοι ζητάνε ευθέως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «μαζέψει» τον Νέζη και να σταματήσει να χρησιμοποιεί το «όνομά» του! 
Σημειώνεται οτι ο εκδότης του "Μ" Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel ρώτησε ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη..
-Αυτά που κάνει ο Θανάσης Νέζης στην Περιφέρειά μας, θα τολμούσε να τα κάνει στη Κρήτη; Θα τολμούσε να πάει στα Χανιά ή στο Ηράκλειο και να απειλήσει τους Κρητικούς Περιφερειακούς συμβούλους οτι αν δεν "υπακούσουν" θα τους..."σβήσει" απο τον πολιτικό χάρτη;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »