*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ΟΡΟΦΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ: Έχω τον Τούρκο Πρόξενο, τον Μετέ και τον Ζεϊμπέκ, δεν υπολογίζω κανέναν!

27 Οκτωβρίου
Δηλαδή κύριοι Εισαγγελείς, όποιος έχει «προστάτη» στην Ελληνική Θράκη τον Τούρκο Πρόξενο, τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και τον Χουσείν Ζεϊμπέκ, είναι υπεράνω των Νόμων;

Το να κάνει αναρτήσεις στο fb ο θρασύτατος Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου. προπαγανδίζοντας τον Τουρκισμό του, θα μπορούσε κανείς να το περάσει απαρατήρητο, αν βεβαίως δεν είχε προηγηθεί η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ παρανομία του στον οικισμό με το αυθαίρετο σπίτι του, καθώς με οικοδομική άδεια 2όροφης οικοδομής, κατασκεύασε... 4όροφο -καλύπτοντας μάλιστα όλο το οικόπεδο, δηλαδή και τον ακάλυπτο χώρο!-, προκαλώντας όλους τους μουσουλμάνους συγχωριανούς του, αλλά και την ίδια την νομιμότητα!  (σ.σ. Αλήθεια η Πολεοδομία Ξάνθης τι κάνει για το θέμα; Κινήθηκε ακόμη;)
Τι έκανε λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ από τις αποκαλύψεις του "Μαχητή".
-Αντί να σπεύσει στις υπηρεσίες και να δει τι μπορεί να κάνει και πως θα τακτοποιήσει τις αυθαιρεσίες του, κουβάλησε στη Γλαύκη την επομένη του πρωτοσέλιδου του «Μ» με αφορμή την Προσευχή της Παρασκευής, τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής μαζί με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και κάμποσους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου και στη συνέχεια... έκανε και ανάρτηση στο fb προκαλώντας την νομιμότητα και διαδίδοντας σε όλη τη Γλαύκη ότι, «δεν μπορεί να του κάνει κανείς  τίποτα...! Δεν φοβάται κανέναν…».

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ANAΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FB ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΙΜΑΜΗ ΓΛΑΥΚΗΣ ΕΡΚΑΝ ΑΖΙΖΟΓΛΟΥ!
Ιδού και η ανάρτησή του στο FB αυτούσια με τις ανάλογες φυσικά λεζάντες στις φωτογραφίες που κοινοποίησε:
«O κύριος πρόξενος του προξενείου Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας Αλή Ριζά ΑΚΙΝΤΖΙ, ο ενάρετος μουφτής μας Ξάνθης Αχμέτ ΜΕΤΕ, ο κύριος υποπρόξενος μας Νουρεττίν Τζανάι Καβουντζού και ο κύριος Βουλευτής μας Χουσείν Ζεϊμπέκ, έκαναν μαζί μας την προσευχή της Παρασκευής. 
Ο πρόξενος μας είπε: «Εμείς οι Τούρκοι στα χίλια δύσκολα χρόνια όπου και αν πήγαμε φέραμε δικαιοσύνη, σωτηρία, ειρήνη και αδερφοσύνη. Πάντοτε υποστηρίξαμε τον καταπιεσμένο έναντι του τυράννου. Σήμερα με αφορμή την ημέρα της Παρασκευής βρεθήκαμε εδώ για να συναντηθούμε με τους ομογενείς μας τους ωραίους ανθρώπους της Γλαύκης. Εμείς πάντοτε θα συντηρούμε αυτή την αδερφοσύνη, υπερασπιζόμενοι τις εθνικές και πνευματικές μας αξίες».
Ο Μουφτής μας είπε: «Με αφορμή όπως και άλλες φορές βρισκόμαστε εδώ για να συναντηθούμε για μια ακόμη φορά μαζί σας. Στις μέρες μας όπως σε κάθε μέρος του κόσμου, έτσι και στην Δυτική Θράκη δίνεται αγώνας του δίκαιου με τους Δυτικούς. Οι μουσουλμάνοι καταπιέζονται, οι μουσουλμάνοι διώκονται. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Εμείς πάντοτε θα είμαστε στην πλευρά του δίκαιου και του σωστού. Θα υπερασπιστούμε την ενότητα και την ομοψυχία μας. Όπως γινόταν και μέχρι σήμερα, έτσι και από τώρα και μετά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας…».
Μετά από την προσευχή της Παρασκευής, ήρθαν στο σπίτι μου για καφέ. Ο Αλλάχ να τους προστατεύει. Θεέ μου είμαι ευγνώμων που επέτρεψες να βρεθώ με τόσο ωραίους ανθρώπους…».
Facebook 21/10/2016
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
-Ερώτημα του "Μαχητή" στους Εισαγγελείς Ξάνθης και Εφετείου Θράκης καθώς επίσης και στην Πολεοδομία Ξάνθης.
-Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ παρανομία του Ιμάμη της Γλαύκης και του πατέρα του με το γνωστό αυθαίρετο της Γλαύκης για το οποίο ξεσηκώθηκε όλος ο οικισμός; Εμείς ως εφημερίδα, καταγγείλαμε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Ότι πατέρας και γιος, κατασκεύασαν με άδεια διώροφης οικοδομής, 4όροφο και μάλιστα κατασκευάζοντας και στον ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΧΩΡΟ!
-Δηλαδή όποιος έχει «προστάτη» στην Ελληνική Θράκη τον Τούρκο Πρόξενο, τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και τον Προξενικό κι όχι αριστερό βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ, είναι υπεράνω των Νόμων; 
-Και οι αξιότιμοι κύριοι που την επομένη των αποκαλύψεων του «Μ» πήγαν προς συμπαράσταση στον Ιμάμη της Γλαύκης και τον βάλανε στη... μέση, τι ακριβώς θέλουν να (μας) απο-δείξουν;
Ότι μπορούν να προστατεύσουν αυτούς που ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ και δεν σέβονται τους Νόμους; Μπορούν να προκαλούν με τον τρόπο αυτό τους άλλους πολίτες;
Και για να ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας:
-Σεβαστή η προσευχή στη Θρησκεία, σεβαστά όλα αυτά... αλλά μια μέρα μετά το δημοσίευμά μας, μπορούν ευθέως οι κύριοι αυτοί να μας πουν τι επακριβώς θέλουν να .«πούνε»; Και δεν φτάνει που όλοι μαζί «πλάκωσαν» προς συμπαράσταση στον Ιμάμη, αλλά έβγαλαν την φωτογραφία και στο fb!!!
Τι θέλουν λοιπόν να μας πουν; Και γιατί δεν το λένε δημόσια;
-Ότι όποιος έχει την... προστασία τους, μπορεί να κατασκευάζει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ 4όροφα στη Γλαύκη και να κατασκευάζει παράνομα και άναρχα σε όλο το οικόπεδο;
Πείτε και αφήστε το κρυφτούλι….
Διότι μπορεί στην Τουρκία του Ερντογάν να ισχύουν οι… Νόμοι των Ιμάμηδων, εδώ όμως στη Θράκη, στη Ξάνθη, υπεράνω όλων, ο Νόμος!
"Μ"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »