*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

Σκληρή επίθεση Βασίλη Τσολακίδη σε Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη, για την δημοπρασία στο κάμπινγκ Μυρωδάτου! Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει!

25 Σεπτεμβρίου
 
ΑΙΧΜΗΡΗ ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, έβγαλε η μείζονα αντιπολίτευση με επικεφαλής τον Βασίλη Τσολακίδη με αφορμή τα τραγελαφικά που έγιναν με την δημοπρασία του Κάμπινγκ Μυρωδάτου, η δημοσίευση της οποίας δόθηκε μέσα στο 15Αυγουστο!!!!
Η ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Αβδήρων αναφέρει τα παρακάτω:
Ο δήμος Αβδήρων πρόσφατα δημοπράτησε το κάμπινγκ Μυρωδάτου. Από μερίδα του τοπικού τύπου επισημάνθηκε ό,τι η δημοσιότητα για ένα τέτοιο ακίνητο  δεν ήταν η ανάλογη. Τις ίδιες επισημάνσεις κάναμε και εμείς πολλές φορές στις δημόσιες τοποθετήσεις μας.
Άλλωστε τη δημοσιότητα πρέπει να επιδιώκει κάθε συνετή δημοτική αρχή σε όλες τις δράσεις της για να μεγιστοποιεί τα οφέλη που θα προκύπτουν για το Δήμο και για τους Δημότες .της .Ο κύριος Τσιτιρίδης περιχαρής μας ανακοίνωσε ένα μίσθωμα σαφώς κατώτερο των προηγούμενων -μήπως επειδή προσήλθαν μόνο δύο  διαγωνιζόμενοι  -.ξέχασε βέβαια να αναφέρει ό,τι ο μειοδότης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός  της παράταξης του στις  τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Επειδή και   το διπλανό προς το κάμπινγκ Μυρωδάτου αναψυκτήριο  δόθηκε πρόσφατα  μέσα από παρένθετα  πρόσωπα σε άλλον υποψήφιο του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, από τον οικισμό της Μάνδρας, έχουμε το φαινόμενο Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.
Του επισημαίνουμε την γνωστή ρήση -η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια-.Αναμένουμε τις προτάσεις του  και τις ενέργειές του  από δω και πέρα για να ψηφίσουμε και αναλόγως. Αν ανατρέξει στην νομοθεσία έχει όλα τα νομικά εφόδια για να διορθώσει τυχόν παραλείψεις εάν φυσικά το θέλει..                                                                                                                                      
Για την Μείζονα Αντιπολίτευση
Τσολακίδης Α. Βασίλης
....
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/9 Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ 
Στο μεταξύ με κυρίαρχο θέμα την πρόσφατη δημοπρασία για το κάμπινγκ Μυρωδάτου, συνεδριάζει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 1 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Αβδήρων με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη
Με επίκεντρο την πρόσφατη δημοπρασία για το κάμπινγκ Μυρωδάτου, συνεδριάζει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 1 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Αβδήρων με τα παρακάτω τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.Έγκριση του πρακτικού Νο 2 για την αξιολόγηση των οικονομικών πρόσφορών του ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για τη «Σίτιση των μαθητών του μουσικού σχολείου Ξάνθης για το σχολικό έτος 2016-2017» (εισηγητής: Παναγιώτης Κεμανετζής, προϊστάμενος του τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας)
 2.Αναπροσαρμογή τελών φωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2017 και εφεξής (εισηγητής: Δήμαρχος)
3. Εξέταση ένστασης και έγκριση πρακτικού διενεργηθείσης φανερής, προφορικής και πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην παραλία Μυρωδάτου, γνωστού ως «κάμπινγκ Μυρωδάτου», έκτασης 29.392,83 τ.μ. (εισηγητές: Αθηνά Ιωακειμίδου, νομικός του δήμου και επιτροπή διαγωνισμού).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »