*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ «ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ» ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΙΜΑΜΗ ΤΕΡΚΑΝ ΑΖΙΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ!

22 Σεπτεμβρίου
 
*Στη Θεσσαλονίκη ή στη Λάρισα η δίκη τον Μάρτιο 2017.
Μια ακόμη δικαίωση της αξιόπιστης και μαχόμενης δημοσιογραφίας του «Μαχητή» αποτελεί η αποκλειστική είδηση που μόλις πληροφορηθήκαμε και δίνουμε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας  Ξάνθης για τα γνωστά γεγονότα της Γλαύκης στη κηδεία του άτυχου στρατιώτη, κατά του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και του ιμάμη του οικισμού Ερκαν Αζιζογλου .
Σύμφωνα μάλιστα με αυτά που είπε στο τζαμί της  Γλαύκης και ο ίδιος ο Ιμάμης η δίκη θα γίνει εκτός Ξάνθης τον Μάρτιο 2017, ενώ «κλαψούρισε» ότι…θέλουν να τον κλείσουν στη φυλακή, επιχειρώντας να...αυτοηρωποιηθεί και να εμφανιστεί ως...θύμα άδικης δίωξης!
Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωσή του ο  ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είχε ζητήσει από τις Εισαγγελικές Αρχές να γίνει έρευνα  για τα γεγονότα της Γλαύκης, στοχοποιώντας μάλιστα όχι τα φερέφωνα της Άγκυρας, αλλά στελέχη των….ΑΝΕΛ και όσων κατήγγειλαν την οργανωμένη προβοκάτσια σε βάρος του Ελληνικού στρατού και της δημοκρατίας στη χώρα μας, αφού οι εξτρεμιστές της έννομης τάξης, δεν σεβάστηκαν ούτε την κηδεία ενός  νέου μουσουλμάνου, η οικογένεια του οποίου ήθελε να κηδευτεί με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε έναν Έλληνα Στρατιώτη και την Ελληνική σημαία στο φέρετρό του.Γεγονός που δεν επέτρεψε με ψεύδη ο Ιμάμης της Γλαύκης!!!
Έτσι από την προκαταρκτική που ακολούθησε, προέκυψαν σοβαρά ποινικά αδικήματα για Μετέ και Αζίζογλου (σ.σ. Ανθρωπος του προξενείου απο το οποίο και πληρώνεται) και συγκεκριμένα:
1.Αυτό της αντιποίησης αρχής, για τον Αχμέτ Μετέ ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο της κηδείας με την ιδιότητα του (Ψευτο)μουφτή» Ξάνθης και ηθική αυτουργία σε γεγονότα που διετάραξαν την έννομη τάξη και ήταν ο ηθικός αυτουργός στο να εκδιωχθεί ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου απο το χώρο της κηδείας
2.Αυτό της διασποράς διχόνοιας και διέγερσης σε μίσος, αναμόχλευση παθών, εξύβριση, βιοπραγία κλπ σε βάρος του Ιμάμης της Γλαύκης που ήταν αυτός που όχι μόνο έβρισε και βιοπράγησε κατά του Νόμιμου Μουφτή, αλλά και διέσπειρε την διχόνοιακαι το πάθος στο πλήθος προκειμένου να τον εκδιώξουν βιαίως απο το χώρο της κηδείας, ενώ απαγόρευσε το να τοποθετηθεί η Ελληνική σημαία στο φέρετρο ΄του αδικοχαμένου Έλληνα Στρατιώτη. 
Σημειώνεται επίσης ότι η δημοσιογράφος του «Εμπρός» Μαριάνα Ξανθοπούλου, σχολιάζοντας τα παραπάνω γεγονότα δεν δίστασε ακόμη και να «κατασκευάσει» δήλωση της υπεύθυνης των ΑΝΕΛ Χρύσας Ούτση, δήλωση που ουδέποτε της έκανε (!) μιλώντας για δήθεν….πολιτικά παιχνίδια κάποιων, προκειμένου να "δικαιολογήσει" τις προκλητικές συμπεριφορές του Ψευτομουφτή και του Ιμάμη! Φυσικά για μια ακόμη φορά η συγκεκριμένη κυρία πριν λαλήσει, αυτο..εκτέθηκε για να μη χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη!
Η δίκη του Ψευτομουφτή Ξάνθης και του Ιμάμη Ερκαν Αζιζογλου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ή την Λάρισα όπως συνέβαινε και με τις παλιότερες δίκες του Αείμνηστου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Μεχμέτ Αγγά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »