*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Τουμπερλέκι της Νατάσσας Θεοδωρίδου ο Μάκης Αρίφογλου

24 Σεπτεμβρίου
*Από τη στιγμή που… συμπεριλήφθηκε στο καλλιτεχνικό σχήμα με Νατάσσα Θεοδωρίου και Χρήστο Μενιδιάτη σε νυχτερινό Κέντρο της Αθήνας ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, καθημερινά «αναρτά» στον «τοίχο» του στο Facebook, βιντεοκλίπ των δυο καλλιτεχνών!
-Και φυσικά έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω του από τη στιγμή που ξαναέφυγε από την Ξάνθη και ξέχασε όχι μόνο τους κολλητούς του που τον αναζητούν εναγωνίως αλλά πολύ περισσότερο την Αυγή που συνεργάστηκαν για μια ολόκληρη σαιζόν στο City Live!
…….
*Σε μπαράκι της Κομοτηνής παρέα με τις φίλες της Βασιλική και Μαργαρίτα διασκέδασε την Πέμπτη το βράδυ η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Ελπίδα Γεωργίου!
-Μάταια την αναζητούν οι θαυμαστές της τον τελευταίο καιρό στην Ξάνθη, αφού από την ώρα που «διέκοψε» τη συνεργασία της με την ομάδα «Greece μαδιάμ» εγκατέλειψε προς το παρόν το τραγούδι και αποφάσισε να ασχοληθεί και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στους φίλους και τις φίλες της!
-Μάλιστα σε ανάλογη φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook από την εξόρμησή της στην Κομοτηνή, έλαβε πάνω από 130 Likes και ήταν όλα από αληθινούς φίλους της!!!
……
*Εντωμεταξύ, σε club στα Γιαννιτσά βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ για να διασκεδάσει με τους εκεί θαυμαστές του, ο επίσης Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης και φυσικά δεν χάλασε το χατίρι τους όταν του ζήτησαν κάποια στιγμή να τους ερμηνεύσει ένα αγαπημένο του τραγούδι «ακαπέλα»!
……
*Άλλη μια βραδιά καραόκε διοργανώνει αύριο Κυριακή, το δημοφιλές Ελληνάδικο της πόλης μας, το ΚΥΤΤΑΡΟ, με DJ της βραδιάς τον Κώστα Σπυριάδη και καλεί όλους τους «επίδοξους» τραγουδιστές να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες ερμηνεύοντας ένα τραγούδι της αρεσκείας τους!
-Τηλεφωνήστε στο 6989 003833 είτε για να δηλώσετε συμμετοχή είτε για να κλείσετε τραπέζι για να απολαύσετε αυτούς που θα τραγουδήσουν!
……
*Τι έγινε τελικά με το καλλιτεχνικό σχήμα του Γιώργου Κουμουλίδη και του Μάριου Κιοσσέ «Πάμε μπουζούκια» και μετά τις γιορτές της Παλιάς πόλης σταμάτησε τις Live εμφανίσεις του;;;
-Συνέβη κάτι μεταξύ τους ή απλά δεν προλαβαίνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων;;;
-Διότι όπως έμαθα όλες οι εμφανίσεις τους είτε σε Ξάνθη είτε εκτός «στέφθηκαν» με μεγάλη επιτυχία!
……
*Δεύτερο «προφίλ» έκανε στο Facebook ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και φοβερός μπουζουξής Νίκος Στογιαννίδης στο οποίο αναρτά για τους πολυάριθμους θαυμαστές του όλα τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, σε μία κίνηση να αυτοπροβληθεί όσο μπορεί περισσότερο!
-Μάλιστα ο Νίκος διαθέτει και «λογαριασμό» στο ΥOUTUBE για τον ίδιο σκοπό!
-Μπράβο του που κάνει ότι μπορεί μόνος του για να παρουσιάσει την… «δουλειά» του και όχι σαν κάποιους άλλους συναδέλφους του που άλλοι τους προβάλλουν και άλλους… ευχαριστούν δημόσια!...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »