*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Χαμός για το "μουστάκι" του Μ. Αμοιρίδη στο face book

23 Αυγούστου

Ήταν μία δοκιμή την οποία δεν αποδέχτηκε ο λαός, κατά συνέπεια μουστάκι δεν υφίσταται σήμερα , εμένα μου άρεσε και πιθανόν στο μέλλον να το επαναφέρω.
…Είπα να μοιάσω στους ήρωες του 1821 ,  αλλά βλέπω ότι ακόμη και πατριώτες σαν και εσένα αντιδρούν, το ξύρισα σήμερα!!!
(Ο πρώην θεματικός Αντιπεριφειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης χθες στο Face book για την απόφασή του να κόψει το μουστάκι του…)
-Είδες ο… δόλιος ο λαός;  Αυτός αποφασίζει ακόμη και για το μουστάκι του Αμοιρίδη…
….
Η αθλιότητα και ο βόθρος στον τοπικό τύπο δεν έλειψαν στην Αυγουστιάτικη Ξάνθη. Δεν άλλαξε κάτι εδώ και δεκαετίες, ούτε μειώθηκε αισθητά η ανοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους. Απλώς η κοινωνία εδώ και χρόνια αδιαφορεί (επικίνδυνα) από τη μπόχα που αναδύεται από τις ανοίκειες επιθέσεις διαφόρων μπεκρήδων που ενσαρκώνουν την πολιτική ηθική παρακμή του τοπικού πολιτικού παραγοντισμού
(Ο εργολάβος –δημοσιογράφος (;)  Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Γιατί μου φαίνεται ότι σε όλα ο συγκεκριμένος κύριος εξ’ ιδίων κρίνει τα αλλότρια, επειδή «καλόμαθε» να πηγαίνει ασορτί με την εξουσία;
….
ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κουίζ: Καλά τις ώρες που βρίσκεται σπίτι ή έχει την άνεση να μπαίνει στο face book με τον ψεύτικο λογαριασμό της κυρία Δημάρχου, αντιλαμβάνομαι την άνεσή της…
-Όταν όμως βγαίνει για ποτό ή βρίσκεται σε ένα γλέντι, πως υπερασπίζεται τον σύζυγο από την κριτική των αντιπάλων του;
……
*«Τις παραιτήσεις λέει όλων των Αντιδημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου, ζήτησε και έλαβε ο Δήμαρχος, Κώστας Μαμουλάκης!
Το πρωτάκουστο της υπόθεσης; Δεν πήρε την… άδεια ούτε του κυρίου Μπένη και του κυρίου Μανώλη Φανουράκη…
Οπότε μετά από αυτό, περιμένω από την «σκληρή» αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης να μηνύσει πάραυτα με μάρτυρες κατηγορίας τους Απόστολο Αγκόρτσα και Μανώλη Τσέπελη και τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου!
-Να μάθουν σε όλη την Ελλάδα ότι εδώ στο Δήμο Ξάνθης, δεν παίζουμε με τους Νόμους… Ακόμη κι όταν δυο αντιδήμαρχοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ αδίστακτα και προκλητικά επί χρόνια, να μην έχει το δικαίωμα ένας Δήμαρχος να τους… παραιτήσει!
……
*Διαβάζοντας κανείς τον περισπούδαστο διάλογο του Μ. Αμοιρίδη με το «κοινό» του για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να ξυρίσει το μουστάκι που άφησε, αντιλαμβάνεται πλήρως γιατί ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης ανέθεσε στον συγκεκριμένο κύριο και την Τουριστική Ανάπτυξη του Νομού μας… παρά τον γνωστό «βίο» του!
Και ουδέν άλλο σχόλιο επ’ αυτού.
…..

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
4 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή του «Μ» Χάρη Ατματζίδη
Το 4ετές Μνημόσυνο από τον θάνατο του Ιδρυτή του «Μ», πρώην βουλευτή και ιδρυτή του Γηροκομείου Ξάνθης Χάρη Ατματζίδη, τελεί η οικογένειά του την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 09.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Γηροκομείου Ξάνθης.
Η οικογένεια καλείς τους συγγενείς και φίλους που τιμούν τη Μνήμη του Χάρη, να προσέλθουν και να στο Μνημόσυνο.
Η δεξίωση θα δοθεί από την Οικογένειά του μετά το Μνημόσυνο, στην αίθουσα του Γηροκομείου Ξάνθης.
 ….

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Ζαγναφέρης και οι περί «αυτών»!
Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης από φιλικό Μέσον του Αμοιρίδη προσωπική επίθεση, αλλά και δεν με αφορά….
Αν κάποιος θέλει να πει κάτι «διαφορετικό» από αυτό που φαίνεται ή θέλει να πει, δεν έχει παρά να το πει με ονόματα…
Αλλά κι αν πράγματι ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού βρίσκεται πίσω από την προσωπική επίθεση κατά του Ζαγναφέρη, ας… πρόσεχε ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, για τον απλούστατο λόγω, ότι αυτός στήριζε και στηρίζει επί τόσα χρόνια μαζί με τον Παυλίδη τον συγκεκριμένο κύριο… και στην περίπτωση σκάνδαλο του πρώην κάμπινγκ Μυρωδάτου, αλλά και στην επί χρόνια διαπλοκή του με το σύστημα Χατζηευαγγέλου στον Τόπειρο…
-Έτσι για την ιστορία…
…..
Επέζησε ευτυχώς η Ελένη Κίτσου… αλλά ποια να την «μάτιασε»;
«Επέζησε» τελικά η Ελένη Κίτσου από το ατύχημά της κι όπως μας εξήγησε η Πρόεδρος της ΕΣΥ Νο 2 Ξάνθης με ανάρτησή της στο face book οι ευχές των φίλων της, έπιασαν τόπο.
Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς έγραψε για το ατύχημά της αλλά και πως επε΄ζησε τελικά. Αυτό που δεν μας είπε, «ποια» ή «ποιοι» την μάτιασαν!
Τώρα είμαι σίγουρη πως οι ευχές πιάνουν...
Πράγματι οι πρωινές σας ευχές, με γλίτωσαν από ένα μικρό ατύχημα...
Πως βρέθηκε ο δείκτης μου μέσα από το πλέγμα του ανεμιστήρα, πως τα πτερύγια κόντεψαν να μου κόψουν το δάχτυλο, πως έπεσε και αυτός και εγώ στο πάτωμα, άνοιξε στα δύο..τα πτερύγια γυρνούσαν επικίνδυνα δίπλα μου ενώ ήταν στη πρίζα και κινδύνευα πραγματικά...
Πως έγιναν όλα αυτά… ούτε που το κατάλαβα...
Αυτή είναι η κακιά η ώρα....
Βλέπεις με χάλαγε το κλιματιστικό και ήθελα να το παίξω οικολόγος… τρομάρα μου!!!
ΑΛΛΑ .... τόσες καλημέρες καρδιάς δεν πήγαν χαμένες..
Είμαι σίγουρη πως το χρωστώ σε σας αγαπημένες φίλες και φίλοι μου....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΕΠΕΖΗΣΑ..... και συνεχίζω ακάθεκτη..χαχαχαχα»
-Ευτυχώς Ελένη και επέζησες…γιατί χωρίς εσένα, θα ήταν ανιαρό και το… Επιμελητήριο Ξάνθης! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »