*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

Με τις ευλογίες της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Ορφέα Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο του ΑΟΞ!

24 Αυγούστου
 
 
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΙΔΗΣ
 
Την Τρίτη το απόγευμα στο ανακαινισμένο  γήπεδο του ΑΟΞ ο νέος Ορφέας Ξάνθης
πραγματοποίησε τον αγιασμό  του εν όψει της  επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄  εθνικής κατηγορίας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης κ. Ανθιμος, ενώ παραβρέθηκε  σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής  τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και φυσικά τον μεγαλομέτοχο Μπάμπη Χατζημεστή. .
Επίσης  τίμησαν με την παρουσία τους τον αγιασμό ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, οι  δυο Αντιπρόεδροι Γιώργος Τριάντης, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιάννης Δαλακούρας, ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης Γιώργος Καζναφέρης, ο  προπονητής τερματοφυλάκων  Αλέκος Μαλαδένης, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας  Δημήτρης Σαββόγλου, Γιώργος Καμαράκης, ο  ξανθιώτης προπονητής Δημήτρης Καρύδης, ο  καλός φίλαθλος του Ορφέα Ξάνθης Γιάννης  Κουτσογιάννης, και αρκετοί φίλοι του συλλόγου.
Τις ευχές  του έδωσε ο Αρχιμανδρίτης Ανθιμος που τους συνεχάρη για αυτό που κάνουν και  μοχθούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρος, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο νέο  πρωτάθλημα όπου θα πάρετε μέρος
 Τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανθιμος. Σας ζητώ  είτε μέσα στους αγωνιστικούς  χώρους, είτε και εκτός και  σε όλη σας την ζωή να  κάνετε  τον σταυρό σας και να προσεύχεστε. Να πιστεύετε και να έχετε πάντα στην καρδιά σας τον Θεό.
Αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης  Χατζημεστής ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους και έδωσε τον λόγο στο πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη να απευθύνει ένα  χαιρετισμό. 
«Σας εύχομαι καλή ποδοσφαιρική  χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και να ξέρετε πως
εμείς ως ένωση θα είμαστε στο πλευρό σας», τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης. 
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και όλοι οι Ξανθιώτες έχουν υποχρέωση να στηρίξουν την ιστορική ομάδα της Ξάνθης στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Το υλικό πάντως του Ορφέα, το τεχνικό team, ο Πρόεδρος....όλα συνηγορούν μια καλή παρουσία στο ισχυρό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για την ομάδα της Ξάνθης.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης  
(σ.σ. Εντύπωση πάντως προκάλεσε τόσο η απουσία του Δήμου Ξάνθης απο τον αγιασμό του Ορφέα δια του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Λομβαρδέα, όσο και η απουσία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης....)

 
 
 
 
 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »