*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Αυγούστου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ! ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ!!

23 Αυγούστου



*Πως σχολίασε τις νέες αερολογίες του Μελισσόπουλου ο Πάνος Παπαδόπουλος. 
Συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών ο πρώην Περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Σάββας Μελισσόπουλος και μάλιστα με την ανοχή και πλήρη κάλυψη των υφισταμένων του και του Κεραμάρη των ΑΝΕΛ, αφού εξ-υπηρετώντας καθαρά προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες, διαρρέει υπηρεσιακά έγγραφα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο face book, προκειμένου με τον τρόπο αυτό, από τη μια να επιτεθεί στην νυν δημοτική αρχή Ξάνθης κι από την άλλη να πουλήσει πνεύμα και «θεωρίες», με το γνωστό λαϊκισμό του κόμματος που υπηρέτησε επί χρόνια (ΠΑΣΟΚ), προκειμένου να αναδειχτεί ο ίδιος αλλά και να..."γλύψει" τον....ΣΥΡΙΖΑ απο τον οποίο προσδοκά να πάρει χρίσμα, δια μέσω του φίλου του Γ. Σιδηρόπουλου!
Τι έκανε λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος που για μια ακόμη φορά δείχνει τη βιασύνη του να γίνει…Δήμαρχος Ξάνθης, αφού από τώρα έχει αναγγείλει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές 2019 και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και τα...λογότυπα του συνδυασμού του;
Με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να εισάγει από τη φετινή σχολική χρονιά το μάθημα της προαιρετικής κολύμβησης στα σχολεία, προέβη στην παρακάτω ανάρτηση στο face book, γνωστοποιώντας υπηρεσιακό έγγραφο του Δήμου Ξάνθης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ξάνθης όπου υπηρετεί ο…ίδιος: 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACE BOOK
Το Υπουργείο Παιδείας εισάγει από τη φετινή σχολική χρονιά, το μάθημα της κολύμβησης στα σχολεία!!!
Πρωτοβουλία εξαιρετική!!!
Στην Ξάνθη όμως το μέτρο αυτό της πολιτείας, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ να υλοποιηθεί ουσιαστικά, διότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι ΚΛΕΙΣΤΟ !!!!
Ο Δήμος και πάλι αδυνατεί προσδιορίσει το χρόνο επαναλειτουργίας του...
Ενημερώνει επίσημα ότι πέραν των άλλων εργασιών απαιτείται και νέα οικοδομική άδεια!!!
Πόσα χρόνια δηλαδή θα πρέπει να περάσουν ακόμη για να βγει μια οικοδομική άδεια;
Πότε ακριβώς υποβλήθηκε η ανάλογη αίτηση και πού τελικά "σκοντάφτει" η έκδοσή της;
Τόσος χρόνος χαμένος...
Τόσο πρόχειρος σχεδιασμός....
Έχουμε τέσσερα κλειστού τύπου γυμναστήρια, πολλά ανοιχτά γήπεδα, ακόμη και σκοπευτήριο, αλλά ΟΧΙ κολυμβητήριο ....
Μια πόλη πρέπει να στηρίζεται σε ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους τομείς και όχι σε μεμονωμένες πρωτοβουλίες, αποσπασματικές λύσεις και ...φαεινές ιδέες...
Κυρίως όμως η φιλοσοφία ενός Δήμου θα πρέπει να διέπεται από αρχές και αξίες!!!
Αρχές και αξίες που σφραγίζουν το παρόν και εγγυώνται το μέλλον!!!
Γιατί, πόλεις χωρίς αξίες, τελικά δεν αξίζουν τίποτα!!
Σάββας Μελισσόπουλος
………..
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ  ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας,
Παιδείας, Αθλητισμού Πολιτισμού
Αρ. πρωτ. 28260
Προς: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ξάνθης
Διοικητήριο 5ος / Γραφείο 513
2541350392
Θέμα: «Δημοτικό κολυμβητήριο»
Σχετικό: Το αρ. πρωτ. 5234/26-7-2016 έγγραφό σας.
Απαντώντας στο ανωτέρω σχετικό, σας ενημερώνουμε ότι το δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης δεν λειτουργεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Θα λειτουργήσει μετά την έκδοση οικοδομικής άδειας, τις παρεμβάσεις στις σωληνώσεις του δικτύου κολυμβητικών δεξαμενών και την αποβάθυνση της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής.
Ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας του.
Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης
Μιχαήλ Οδ. Λομβαρδέας.
….
KAI TO ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ
Με αφορμή τις παραπάνω γραφικότητες, την ανάρτηση του Σάββα Μελισσόπουλου σχολίασε καυστικά ο εκδότης του "Μ" Πάνος Παπαδόπουλος απαντώντας στο face book ως εξής:
Παναγιωτης Παπαδοπουλος ...η ιδιότητα του δασκάλου δεν αποτελεί άλλοθι στον κύριο Μελισσόπουλο να μη γνωρίζει οτι το δημοτικό κολυμβητήριο δεν είχε οικοδομική άδεια όταν κατασκευάστηκε, ή ότι ο κολλητός του Μανώλης Φανουράκης θα έλυνε το πρόβλημα με το περίφημο διαχωριστικό που τελικά δεν κατασκευάστηκε ποτέ (!) κι ας είχε ο Μπένης έτοιμη (;)...προσφορά στο συρτάρι του. Γνωρίζει επίσης οτι κλειστό ελλείψει αθλητών παραμένει και το σκοπευτήριο Δαφνώνα και στη βιασύνη του να γίνει Δήμαρχος, ως συνήθως αερολογεί και δεν λέει τίποτα επί της ουσίας εκτός από ευχολόγια....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »