*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουλίου

Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: "Φασίστες" οσοι δεν στηρίζουν...Χουσείν Ζεϊμπέκ, Μετέ..."Γκρίζους Λύκους"! Όλο το συγκλονιστικό βίντεο!

15 Ιουλίου
*Τι απαντάει ο "Μ": Εμείς δεν υποκαθιστούμε ρόλους...Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει ΥΠΕΞ τον Γ. Χατζηθεοδώρου και επίσημο Μουφτή τον Μετέ με εκπρόσωπο προπαγάνδας τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και να ΔΙΩΞΕΙ τον ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ, εμείς θα στηρίξουμε την επίσημη Εθνική πολιτική της πατρίδας μας. Οχι τα "κολλητιλίκια" του Γραμματέα!
Υβριστική και συκοφαντική επίθεση σε όλους όσους δεν στηρίζουν τις ανθελληνικές ενέργειες των Μετέδων, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και των "ακροδεξιών" κύκλων της μειονότητας, εξαπέλυσε κατά το σύνηθες στυλ του, καλυπτόμενος πίσω απο την κομματική σφραγίδα, ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου.
Ιδού αυτούσια η κατάπτυστη ανακοίνωση: 
 Με αφορμή την κηδεία του άτυχου 19χρονου στρατιώτη, οι γνωστοί κύκλοι των τοπικών ΜΜΕ της Θράκης έπαιξαν για ακόμα μια φορά το παιχνίδι τους στην περιοχή. Με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, παρουσίασαν ένα κάλπικο γεγονός που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, ως αληθινό, σπέρνοντας  ψεύδος και  μίσος, καταφέρνοντας να δώσουν πάτημα στις φασιστικές αντιλήψεις και στη ΧΑ, παίζοντας βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της μειονότητας, της τοπικής κοινωνίας αλλά και της χώρας. Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό.
Επειδή «καταγγέλθηκε» η διάπραξη αδικημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα (περιύβριση αρχής και συμβόλων, περιύβριση νεκρού κλπ) η παρούσα κοινοποιείται και στην εισαγγελέα Πλη/κών Ξάνθης, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και να αποδοθούν στη δημόσια χλεύη, οι συκοφάντες.
Από το Γραφείο Τύπου
του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»: ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ...ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ "ΝΤΑΛΑ" ΣΤΟ...ΚΡΑΝΙΟ!
1.Άρες μάρες, κουκουνάρες….Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θεωρεί «φασίστες» όσους δεν στηρίζουν Μετέ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, «Γκρίζους Λύκους», το ακροδεξιό DEB και τα φερέφωνα της Άγκυρας που μετά την προσβολή σε βάρος του Ελληνικού Στρατού έστρωσαν και ...«γλέντι» στη Γλαύκη καπηλευόμενοι το δράμα μιας οικογένειας και τον θάνατο του αδικοχαμένου Έλληνα στρατιώτη.
2.Γνωστοί ή άγνωστοι κύκλοι, εμείς κάναμε το ρεπορτάζ, έχει ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός, έχει ενημερωθεί το ΥΠΕΞ, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Την εξωτερική Εθνική πολιτική δεν την ασκούμε εμείς, αλλά δεν μπορεί να την ασκεί και μια «παρέα» της όποιας Νομαρχιακής…Αν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θέλει να γίνει….ΥΠΕΞ νομιμοποιώντας τον Μετέ και την χυδαία τουρκική προπαγάνδα, να βγει και να το πει δημόσια ή περιμένουμε τον επίσημο διορισμό του απο την Κυβέρνηση. Καλά τα «κολλητιλίκια» σύντροφε Χατζηθεοδώρου, αλλά κράτησέ τα για τον εαυτό σου…Ο κύριος Χουσείν Ζεϊμπέκ είναι Έλληνας βουλευτής και δεν μπορεί τους τελευταίους μήνες, αντί να ασχολείται με τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας, να πηγαίνει στα Τουρκικά Πανεπιστήμια και σε συνάξεις ακραίων στη Βουλγαρία, "υμνώντας" την Μητέρα Πατρίδα Τουρκία που γίνεται συνεχώς πιο...ισχυρή!
3.Αν η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης θεωρεί «φασιστική» την εκπροσώπηση στη κηδεία του αδικοχαμένου μουσουλμάνου στη Γλαύκη από τους ΑΝΕΛ που διαμαρτυρήθηκαν και κατήγγειλαν ευθέως την στάση του «συνοδού» του Μετέ και βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, τότε το κόμμα που εκπροσωπεί, συγκυβερνά τον τόπο με…φασίστες! Σας επιστρέφουμε λοιπόν σύντροφοι τους χαρακτηρισμούς, διότι δικαιωματικά σας ανήκουν.
4.Πως οι εκβιάζοντες και απειλούντες συνεχώς τα ΜΜΕ που διαφωνούν μαζί τους, μπορούν να εμφανίζονται ως…εκβιαζόμενοι; Ευτυχώς είναι μήνας Ιούλιος, ο ήλιος χτυπάει ντάλα στο κρανίο και μπορούν αυτές οι «κραυγές» να "συγχωρηθούν" ως πολιτικά ανέκδοτα…Ευτυχώς που δεν μπορούμε να τους πάρουμε στα σοβαρά.
5.Εμείς ως «Μ» δεν αναφερθήκαμε σε διάπραξη τυχόν αδικημάτων και αυτεπάγγελτων διώξεων, διότι δεν είμαστε Εισαγγελείς. Δεν είναι όμως δυνατόν και ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να υποκαθιστά ρόλους Εισαγγελέων, να ομιλεί περί δημόσιας χλεύης και να καθυβρίζει συνεχώς την αντίθετη άποψη εξ’ ιδίων κρίνων τα αλλότρια…Ποιους εκπροσωπείτε σύντροφοι εκτός από μια κομματική παρέα; Μήπως εξακολουθείτε "κολλημένοι" στο ΣΥΡΙΖΑ του 3% και ξεχνάτε οτι είστε πλέον Κυβέρνηση; Και ειδικά στα Εθνικά θέματα πρέπει εκτός απο σοβαροί να είστε και "προσεχτικοί";
6.Σοβαρέψου επιτέλους Γραμματέα. Και σταμάτα να «σέρνεις» ένα ολόκληρο κόμμα πίσω από τα σύνδρομά σου με κραυγές και φασιστικές αντιλήψεις τύπου «Γκρίζων Λύκων» και DEB, στην προσπάθειά σου να αναδειχθείς «προστάτης» ενός βουλευτή που εδώ και μήνες έχει αναχθεί σε επίσημο συνοδό του επίσημου προπαγανδιστή της Άγκυρας και «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ.
Η απόδραση από τις ενοχές σου στις ύβρεις και συκοφαντίες, δεν αποτελεί πλέον άλλοθι στην σιωπή και ενοχή γι’ αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή μας και πολύ σωστά οδήγησαν τον Πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ στη σύσταση διυπουργικής Επιτροπής για τη Θράκη.
«Μ»
(σ.σ. Και στο φινάλε...Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει ΥΠΕΞ τον Γ. Χατζηθεοδώρου και επίσημο Μουφτή τον Μετέ με εκπρόσωπο προπαγάνδας τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που "έδιωξε" απο την κηδεία τον επίσημο Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου, εμείς θα στηρίξουμε την επίσημη Εθνική πολιτική της πατρίδας μας. Οχι τα "κολλητιλίκια" του Γραμματέα! Είναι τόσο απλό...) 
 * Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ "διώχνει" απο την κηδεία τον επίσημο Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου. Η φωτογραφία αφιερωμένη στον Πάνο Καμμένο και στον Τέρενς Κουικ και την Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »