*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Δολοφονία ή αυτοκτονία; Κρεμασμένος βρέθηκε 48χρονος επιχειρηματίας καφέ μπαρ της "παραλίας"...

27 Ιουλίου
Κρεμασμένος απο σκοινί πίσω απο την πόρτα του σπιτιού του, βρέθηκε σήμερα πρωϊνές ώρες 48χρονος επιχειρηματίας καφέ μπαρ της γνωστής "παραλίας" (στη Ξάνθη) που τον τελευταίο καιρό συχνά πυκνά μιλώντας με φίλους του εξομολογούνταν οτι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά αλλά και προσωπικά προβλήματα υγείας....
Το θύμα βρέθηκε νεκρός απο συγγενικά του πρόσωπα που ειδοποίησαν αμέσως την σύζυγό του που βρίσκεται στη  Γερμανία κι εκείνη τον συνέταιρό του στο μαγαζί που βρίσκεται στη Βουλγαρία για το ατυχές συμβάν.
Την ίδια ώρα υπάρχουν ωστόσο και ερωτηματικά αν ο θάνατος του επιχειρηματία Π.Ζ οφείλεται σε αυτοκτονία ή πρόκειται για δολοφονία και γι' αυτό η ασφάλεια Ξάνθης διερευνά όλες τις περιπτώσεις, ενώ η Εισαγγελία Ξάνθης ήδη διέταξε νεκροψία και νεκροτομή. 
Η κηδεία του 48χρονου θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή προκειμένου να ρθουν οι οικείοι του, ενώ πρέπει να σημειωθεί οτι το θύμα είχε δυο παιδιά απο τον πρώτο του γάμο και δυο παιδιά απο τον δεύτερο, ενώ η σύζυγος του εργάζονταν στην Γερμανία.
Ήδη πρόκειται για το θέμα της ημέρας στη τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν μπορεί να δώσει καθαρές απαντήσεις για τον θάνατο του 48χρονου επιχειρηματία. 
Σημειώνεται επίσης οτι τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι και να κλείσει ο ίδιος το κατάστημα (γύρω τις 02.15) το θύμα βρίσκονταν κανονικά στο καφέ μπαρ και εργάζονταν με τους υπαλλήλους του, ωστόσο δεν έκρυβε τα πολλά και σοβαρά προσωπικά προβλήματα που τον απασχολούσαν έντονα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »