*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΣΩΣΑΝ την ζωή των 3 κυνηγών!

12 Ιανουαρίου
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Τα καλώδια της ΔΕΗ προκάλεσαν βραχυκύκλωμα στη λιμνούλα του Σουνίου, «φέρνοντας» τον θάνατο σε κυνηγόσκυλα, ψάρια και βίδρες

*Η συγκλονιστική ιστορία του κυνηγού Γιώργου Δοϊτσίδη που θα μπορούσε να γίνει και κινηματογραφική ταινία!
Από θαύμα γλίτωσαν τρεις κυνηγοί που κυνηγούσαν στη  περιοχή του Σουνίου την Κυριακή το πρωί, όταν τρία καλώδια ξέφυγαν από στύλο της ΔΕΗ και έπεσαν στο ποτάμι με αποτέλεσμα να πάθουν ηλεκτροπληξία και να σκοτωθούν τα σκυλιά τους αλλά και τα ψάρια και οι βίδρες του ποταμού.
Την συγκλονιστική ιστορία έκανε πρώτο θέμα το Xanthi channel όταν ο κυνηγός Γιώργος Δοϊτσίδης από τα Πηγάδια επικοινώνησε με το ΧΑΝΤΗΙ CHANNEL και μίλησε για το πρωτοφανές περιστατικό στο συνεργείο που έφτασε επί τόπου για να καταγράψει το συμβάν αλλά και την συγκίνησή του, αφού τα σκυλιά, τους γλίτωσαν από σίγουρο θάνατο.
Μιλώντας στο Xanthi channel ο κυνηγός διηγήθηκε με τρεμάμενη τη φωνή τα παρακάτω:
«Περνούσανε εδώ το ρεματάκι με έναν ακόμη κυνηγό κι έναν φίλο μου και τα σκυλιά μας. Τα σκυλιά ψάχνανε εδώ και εκεί και ξαφνικά ακούω έναν ήχο από τα σκυλιά καθώς ετοιμαζόμασταν να περάσουμε τα νερά… Τρέχω να δω τι γίνεται. Περάσανε αυτά από δίπλα από το ρέμα, τα χτύπησε το ρεύμα, πάθανε ηλεκτροπληξία και πέσανε μέσα νεκρά. Εγώ ετοιμάστηκα να μπω να δω τι έγινε με τα σκυλιά και τελευταία στιγμή είδα ότι τα καλώδια είχαν ακόμα ρεύμα! Είδα μετά ψόφια και άλλα σκυλιά  και κάτι βίδρες. Κάλεσα τη ΔΕΗ, ενημέρωσα για το συμβάν και μετά αυτοί κόψανε το ρεύμα. Από τη μια ευχαριστώ το Θεό γιατί από θαύμα γλιτώσαμε… Από την άλλη ευγνωμονώ τα σκυλιά μας γιατί κυριολεκτικά έσωσαν την ζωή μου και μολονότι δεν μπορώ ακόμη να συνέρθω από το σοκ, δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω που τα έχασα, γιατί τα είχα σαν παιδιά μου…».

Η συγκλονιστική ιστορία του κυνηγού Γιώργου Δοϊτσίδη που θα μπορούσε να γίνει και κινηματογραφική ταινία, μας έκανε να κλάψουμε…
Κι αντί να συνεχίσουμε το ρεπορτάζ, να βάλουμε τις τραγικές φωτογραφίες που βλέπετε! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »