*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Σεπτεμβρίου

Η Κωνσταντινουπολίτισσα σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου στην Ξάνθη

27 Σεπτεμβρίου


Την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργανώνει από 17 έως 22 Οκτωβρίου στη Ξάνθη το Επιμελητήριο Ξάνθης

Μεγάλη επιτυχία για την Ξάνθη και το Επιμελητήριο Ξάνθης. Η γνωστή Κωνσταντινουπολίτισσα σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου, θα βρεθεί στην Ξάνθη την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργανώνει από 17 έως 22 Οκτωβρίου στη Ξάνθη το Επιμελητήριο Ξάνθης
Πιο συγκεκριμένα. Η γνωστή Κωνσταντινουπολίτισσα σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου, θα βρεθεί στην Ξάνθη την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης που διοργανώνει από 17 έως 22 Οκτωβρίου στη Ξάνθη το Επιμελητήριο Ξάνθης.
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου, έγινε γνωστή τα τελευταία 2 χρόνια από την εκπομπή μαγειρικής «Από την Πόλη έρχομαι», τα γυρίσματα της οποίας γίνονταν στην Κωνσταντινούπολη και προβλήθηκε από το MEGA.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη.
Ένας μεγάλος έρωτας και ένας γάμος την έφεραν στη Θεσσαλονίκη όπου έζησε 15 χρόνια.
Μετά το τέλος του γάμου της επέστρεψε στα πάτρια εδάφη όπου ζει τα τελευταία χρόνια.
Έχει τρεις γιους, τον Αλέξανδρο, τον Απόλλωνα και τον Πασχάλη.

Διδάσκει στο πανεπιστήμιο Halic γαστρονομία, είναι μέλος στους Chaine des Rotisseurs, στον Σύλλογο Γαστρονομίας Τουρκίας, στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου «Χαμένες Γεύσεις του Αιγαίου» και στο Chef’s Club, ενώ είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Maria’s στο Ετιλέρ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »