*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

30 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Υποψήφιος Πρόεδρος της  ΕΠΣ Ξάνθης κατεβαίνει ο Γιώργος Πανίδης.
Φίλες και φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μετά από ώριμη σκέψη και την προτροπή πολλών σωματείων που αγωνιούν για το μέλλον της Ένωσης, αποδέχτηκα την πρόσκληση να ηγηθώ στις επικείμενες εκλογές της  ΕΠΣ Ξάνθης, ενός ενωτικού ψηφοδελτίου μακριά από κόμματα, παραγοντίστηκες λογικές και πολιτικές φιλοδοξίες. Σας είναι  γνωστή η αγάπη μου για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, το οποίο και υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια.
  Δυστυχώς όμως, νοοτροπίες και πρακτικές ορισμένων απομάκρυναν αρκετούς από εμάς στο να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα. Ωστόσο στο σημερινό «τέλμα» που φτάσαμε, δεν πρέπει να συνεχίσουν να μας κρατάν «αγκυλωμένους» στο χτες, οι δυνάμεις που συντήρησαν τη σημερινή θολή ατμόσφαιρα και τα αδιέξοδα.
   Καλώ λοιπόν εγώ και οι συνεργάτες μου, όλους εσάς, τους αληθινούς φίλους του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης να συστρατευτούμε κάτω από υγιείς και διαυγείς κανόνες, με εντιμότητα και σκληρή δουλειά, ώστε να φτάσουμε το ποδόσφαιρο της Ξάνθης στο επίπεδο που του αξίζει. Αξίζει να χαράξουμε νέους δρόμους
        Γιώργος Πανίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣ Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »