*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Ποιοι εξέθεσαν τον Ιβάν; ΣΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η «ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ;

20 Σεπτεμβρίου


Να μας απαντήσουν οι Σάββας Κουρτίδης, Ανισίμωφ και Γρηγόρης Σαββίδης τι σχέση έχουν με τον προμηθευτή Σταμούδη, ποιοι εμπλέκονται στην νέα υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων στις Σέρρες;
*Οι ανακριτικές αρχές Σερρών κάλεσαν τον Παπαργύρη να καταθέσει!
Η ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου από τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς ξεπερνά τις 160.000 ευρώ!!!

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!
*Ιβάν κάνε αξιοκρατία και κάθαρση στη νέα ΣΕΚΑΠ... -Ψάξε ποιοι «πλούτισαν» και πως στην εταιρεία, στείλε τον Ζαγοράκη να μάθει πρόσωπα και πράγματα!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει άρχισαν τα όργανα...
Την ώρα δηλαδή που στη χώρα μας ήδη ξεκίνησε ένας τεράστιος αγώνας και μάλιστα από την Ξάνθη, ώστε να καταπολεμηθεί το λαθρεμπόριο τσιγάρων, αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν εμπλοκή της ΣΕΚΑΠ και των θυγατρικών της εταιρειών σε κυκλώματα… λαθρεμπορίας τσιγάρων!!!


ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ!!!  
Συγκεκριμένα αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν την εμπλοκή της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων που αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο, ωστόσο με διαδικασίες εξπρές οι ανακριτικές αρχές Σερρών προχωράν σε βάθος για την ύπαρξη του κυκλώματος.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη κάλεσαν στελέχη της εταιρείας (συγκεκριμένα τον διευθυντή Παραγωγής της ΣΕΚΑΠ κ. Παπαργύρη), να καταθέσει αν τα λαθραία τσιγάρα που κατάσχεσαν με τις ετικέτες της ΣΕΚΑΠ (μαζί με χιλιάδες άλλες κούτες τσιγάρων) κατασκευάστηκαν στο εδώ εργοστάσιο. . Κι αυτό γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, την εξαγωγή - εισαγωγή τσιγάρων από το Τελωνείο στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα του Προμαχώνα έκανε προμηθευτής-πελάτης που συνεργάζεται με την θυγατρική εταιρεία της ΣΕΚΑΠ, την Ναυτιλιακή Ναυτεμπορική.
-Πως λειτουργεί επακριβώς η όλη η ιστορία. Η ΣΕΚΑΠ πουλάει τα τσιγάρα στην θυγατρικής της Ναυτιλιακή Ναυτερμπορική (πρόεδρος ο Σάββας Κουρτίδης) κι αυτός με τη σειρά του τα πουλάει τους πελάτες προμηθευτές τους που εξάγουν τσιγάρα στις άλλες χώρες και στη συνέχεια πολλές τα… εισάγουν εκ νέου στη χώρα μας!
Στην προκειμένη περίπτωση κι όπως λένε οι πληροφορίες μας. Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί για λαθρεμπόριο τσιγάρων στο Καρυδοχώρι Σερρών και κατασχέθηκαν συνολικά 50.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Για την ίδια περίπτωση αναζητείται να συλληφθεί και ένας 5ος 40χρονος ημεδαπός που επρόκειτο να αγοράσει τα λαθραία τσιγάρα!!!
Η ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου από τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς ξεπερνά τις 160.000 ευρώ

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ!
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών πέτυχαν χθες (23.07.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες τη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 26, 27, 49 και 54 ετών, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Αρχικά, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα Σερρών εντόπισαν την 22.07.2013 σε δασική περιοχή στο Καρυδοχώρι Σερρών και έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο έμφορτο με πακέτα τσιγάρων.
Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, εντός του οχήματος υπήρχαν πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφαλείας και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι μεταξύ των οποίων και δεκάδες κούτες με τις μάρκες της ΣΕΚΑΠ
Στη συνέχεια, στις 23.07.2013 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν ο 26χρονος και ο 49χρονος που προσήλθαν στο σημείο για να ελέγξουν το φορτίο. Ακολούθως, λίγη ώρα αργότερα προσήλθαν στο σημείο ο 27χρονος και ο 54χρονος έχοντας ορίσει συνάντηση με τους προηγούμενους και συνελήφθησαν και αυτοί!!!
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο πρώτοι είχαν αποθηκεύσει πρόσφατα στο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο 50.000 πακέτα τσιγάρων τα οποία ήταν λαθραία και τα οποία πρόκειται να πουλήσουν στον 40χρονο. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε οι δύο τελευταίοι είχαν αναλάβει έναντι αμοιβής να παραλάβουν και να μεταφέρουν τα λαθραία πακέτα τσιγάρων για λογαριασμό του 40χρονου.
Κατασχέθηκαν:
-το προαναφερόμενο όχημα,
-(50.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και
-(5) κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) πιστόλι κρότου – αερίου και (2) μονόκαννα κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα.
Συνολικά κατασχέθηκαν (50.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων μαρκών, ενώ η ζημία σε βάρος του Δημοσίου από την μη καταβολή φόρων και δασμών υπολογίζεται από το Τελωνείο Σερρών στο ποσό των (161.294,48) ευρώ.
Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων και του πέμπτου δράστη, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και ο Ανακριτής.
Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε από την μέχρι τούδε έρευνα, τα λαθραία τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ είχαν πουληθεί από την θυγατρική εταιρεία Ναυτιλιακή Ναυτεμπορική, Πρόεδρος της οποίας είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΣΕΚΑΠ Σάββας Κουρτίδης στον προμηθευτή πελάτη κ.Σταμούδη!!!

ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΟΥΡΤΙΔΗ
Μετά λοιπόν από την έρευνα που κάναμε κι επειδή αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι  ο Ιβάν Σαββίδης είναι γνώστης των δραστηριοτήτων της Ναυτιλιακής Ναυτεμπορικής μολόνοτι εξέπληξε τους πάντες η επιλογή του να ορίσει νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΕΚΑΠ τον…Πρόεδρό της, ρωτάμε ευθέως τον κύριο Σάββα Κουρτίδη.
-Αληθεύουν οι πληροφορίες μας;
-Το όνομα Σταμούδης κύριε Σάββα Κουρτίδη, σας λέει κάτι;
-Τα σωματεία εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ γνωρίζουν το γεγονός και τι θέση παίρνουν αν είναι αληθείς οι πληροφορίες μας; Διότι όλοι έχουμε υποχρέωση να συμβάλουμε στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων.
-Ο κύριος Χρίστος Πούλιος τι άποψη έχει για τις υποθέσεις λαθρεμπορίας τσιγάρων και γιατί δεν τοποθετήθηκε μετά την ερώτηση που κατέθεσε για το συγκεκριμένο θέμα στην Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός;
Ο νέος Ρώσος διευθυντής της ΣΕΚΑΠ κύριος Ανίσιμωφ που «διώχνει» τους ικανούς και έντιμους από την ΣΕΚΑΠ και «κρατάει» τα... «βαρίδια» μπορεί να μας δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στο θέμα που αποκαλύπτουμε σήμερα. Το γνώριζε ή όχι; Γνώριζε ότι από τις ανακριτικές αρχές Σερρών προσκλήθηκε να καταθέσει ο διευθυντής παραγωγής της ΣΕΚΑΠ κ.Παπαργύρης για την συγκεκριμένη υπόθεση;
-Ο ανεψιός του Ιβάν, Γρηγόρης Σαββίδης που υποτίθεται οτι είναι ένα νέο παιδί με νέα μυαλά, τι άποψη έχει για το λαθρεμπόριο τσιγάρων και την «εμπλοκή» της θυγατρικής εταιρείας της ΣΕΚΑΠ;

ΙΒΑΝ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!
Εμείς θεωρούμε ότι θα πέσει από τα…σύννεφα με τις σημερινές αποκαλύψεις μας ο Ιβάν Σαβίδης!
Και μολονότι νοιώθουμε ήδη απογοητευμένοι από τα τερτίπια των Ρώσων διευθυντών του, θα επιμείνουμε και θα ξαναστείλουμε το μήνυμα στο νέο αφεντικό της ΣΕΚΑΠ
-Ιβάν κάνε αξιοκρατία και κάθαρση στη νέα ΣΕΚΑΠ... Με παλιά υλικά δεν χτίζεται η νέα ΣΕΚΑΠ !...
-Ψάξε ποιοι «πλούτισαν» και κυρίως πως στην εταιρεία, στείλε στην Ξάνθη τον Ζαγοράκη να μάθει πρόσωπα και πράγματα!
-Αληθεύει ότι στους κύκλους του τσιγάρου κάποιοι όταν αναφέρονται στην Ναυτιλιακή Ναυτεμπορική την χαρακτηρίζουν… Ναυτιλιακή… λαθρεμπορική;
-Με τι προσόντα τελικά ο Ιβάν Σαββίδης όρισε τον κ. Σάββα Κουρτίδη όχι μόνο διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας αλλά και Πρόεδρο της ΒΙΟ filter;
-Διότι ΠΟΝΤΙΟΙ και μάλιστα… ΨΥΧΗΣ κι όχι συμφέροντος είμαστε κι εμείς, αλλά ενώ δώσαμε την μάχη να μην δοθεί η ΣΕΚΑΠ στους Τούρκους, μας ζητάν και τα… ρέστα από πάνω οι Ρώσοι διευθυντές του Ιβάν με πρώτο και καλύτερο τον Ανίσιμωφ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »