*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Γ. ΓΚΟΔΟΣΙΔΗ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

11 Ιανουαρίου

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ!
Τρείς οι Γεωργιανοί  δολοφόνοι
του διπλού φονικού στα Κομνηνά!

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης σε συνεργασία με το  κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τρεις τελικά είναι οι αλλοδαποί, (καταγωγής από την Γεωργία) στυγνοί δολοφόνοι του διπλού φονικού στα Κομνηνά Σταυροούπολης. 
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες από ένα «γάντι» που  βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και μόλις πριν λίγο ομολόγησαν το διπλό φονικό και έδωσαν λεπτομέρειες.
. Οι τρεις Γεωργιανοί γνώριζαν ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες ήταν εύπορες και μάλιστα ο ένας εξ’ αυτών ήταν γνωστός στο χωριό λόγω της σχέσης που είχε με κάτοικο η μητέρα του.
Οι τρεις δολοφόνοι γνώριζαν επίσης τα κατατόπια και μπήκαν από το παράθυρο στη διώροφη μονοκατοικία των άτυχων γυναικών όπου αφού πρώτα τις λήστεψαν στη συνέχεια τις τραυμάτισαν θανάσιμα χτυπώντας τες με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, διότι φοβήθηκαν ότι θα αναγνωριστούν.
 Στις 2.00 το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το έγκλημα και ο αστυνομικός διευθυντής κ.Γκοδοσίδης θα δώσει λεπτομέρειες του άγριου φονικού.
......…..
Τούρκος πρόξενος:

O νόμος για τον διορισμό 
ιμάμηδων δεν θα περάσει

«Όσο είμαι πρόξενος εγώ, ο νόμος για τον διορισμό ιμάμηδων δεν θα περάσει» δηλώνει ο Τούρκος ο πρόξενος Κομοτηνής  Ιλχάν Σενέρ...
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών λοιπόν είχε δημοσιευθεί ένα κείμενο που το υπέγραφαν 39 ιμάμηδες της Ροδόπης και μέσω του οποίου καλούσαν τους βουλευτές να προχωρήσουν επιτέλους στην ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τον διορισμό τους. Μετά από πιέσεις, όπως διαβάζουμε στο Προξενείο-Στόπ, ο ένας από τους 39 αυτούς ιμάμηδες, ονόματι Σαρ Χασάν Αλή από το χωριό Μικρό Πιστό του Νομού Ροδόπης, δεν…άντεξε και αποφάσισε να πάρει πίσω την υπογραφή του.
Έβγαλε λοιπόν μια ανακοίνωση (στις 26/12/2012), που την τιτλοφόρησε…«Καταγγελία» και στην οποία τα βάζει με τους…κακόβουλους εχθρούς του Προξενείου, που τον ενέπλεξαν στην εν λόγω ιστορία, χρησιμοποιώντας το όνομά του!
Στο συγκεκριμένο κείμενο, που δημοσιεύτηκε στο τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (και το μετέφρασε το  ιστολόγιο tourkikanea.gr, ), διαβάζουμε λοιπόν τα εξής:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την είδηση με τίτλο «Μην αφήνετε την μειονότητα στο έλεος του Προξενείου» που φέρεται να έχει δημοσιευτεί από θρησκευτικούς λειτουργούς της Ροδόπης, και διαπίστωσα πως το όνομα μου έχει χρησιμοποιηθεί.
Επιθυμώ να δηλώσω πως καταγγέλλω τους κακόβουλους οι οποίοι εξυπηρετώντας τρίτους, θέλουν να μας φέρουν αντιμέτωπους με το Προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας, και το συντομότερο δυνατό θα λογαριαστώ με αυτόν τον μηχανισμό ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ενημερώνω με σεβασμό προς την κοινή γνώμη.
Σαρ Χασάν Αλή

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »