*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Αυγούστου

Η ΞΑΝΘΗ ΘΡΗΝΕΙ! Έφυγε ο Χάρης Ατματζίδης!

25 Αυγούστου
Πέθανε χθες ο ΙΔΡΥΤΗΣ του «Μαχητή» και του Γηροκομείου Ξάνθης! Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας
ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!
*Τι αναφέρει στα ψηφίσματά του το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Ξάνθης, συγκίνηση σε όλη την Ξάνθη... Σε όλη την Ελλάδα!
Η Ξάνθη θρηνεί! Έχασε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια ΨΥΧΗΣ! Έχασε τον Χάρη Ατματζίδη.
Τον πολιτικό που πάλεψε όσο κανείς για τον τόπο, τον εργάτη και δημιουργό των μεγάλων κοινωνικών οραμάτων (όπως η ίδρυση του Γηροκομείου Ξάνθης), τον πολιτικό και βουλευτή που με ενέργειές του, έγινε η κερκίδα Κουλούρη στο γήπεδο του ΑΟΞ για να έχει ένα σύγχρονο γήπεδο η ομάδα της Ξάνθης όταν ανέβηκε στην Α΄ Εθνική, τον άνθρωπο που με ενέργειές του απόκτησε η Ασπίδα Ξάνθης γήπεδο...
Η εφημερίδα μας ΘΡΗΝΕΙ τον θάνατο του ΙΔΡΥΤΗ της.
Η κηδεία του Χάρη Ατματζίδη θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 11 το πρωϊ από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, ενώ η σωρός του θα εκτεθεί σε δημόσιο προσκήνυμα την ίδια μέρα, από τις 9 το πρωί.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης
«Ο Μέγας Βασίλειος»
2ο χλμ Ε.Ο. Ξάνθης- Καβάλας
67100 Ξάνθη
Τηλ: 2541023114
ΠΡΟΣ: Τα ΜΜΕ Ξάνθης

Ξάνθη, 24 Αυγούστου 2012
Α.Π. 311

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 715/24-8-2012
Στην Ξάνθη σήμερα 24 Αυγούστου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, συνήλθαν στα γραφεία του Ιδρύματος «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από τηλεφωνική πρόσκληση του Προέδρου κ. Ιωάννη Παπαχρόνη, με μονό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Θάνατος του ιδρυτή του Γηροκομείου Ξάνθης Χάρη Ατματζίδη
Παρίστανται όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Πρόεδρος με λύπη ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. την αναπάντεχη είδηση του θανάτου του ιδρυτή του Γηροκομείου Ξάνθης Χάρη Ατματζίδη και πρότεινε να εκδοθεί ψήφισμα με το παρακάτω περιεχόμενο:

«ΨΗΦΙΣΜΑ
Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη και συγκίνηση για το χαμό του Χάρη Ατματζίδη, ο οποίος υπήρξε μια διακεκριμένη παρουσία στην πόλη της Ξάνθης, που με τη δραστηριότητά του έδωσε αληθινό νόημα και περιεχόμενο στις έννοιες της συμμετοχής, της φιλανθρωπίας, του εθελοντισμού και της κοινωνικής δράσης.
Δική του έμπνευση και δημιουργία του Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος», το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί για περισσότερο από σαράντα χρόνια ως χώρος φιλοξενίας ηλικιωμένων, θαλπωρής και φροντίδας. Άνθρωπος της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας ο Χάρης Ατματζίδης υπήρξε ακούραστος σε μια μεγάλη πορεία για την ξανθιώτικη κοινωνία, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ήθος, ευγένεια και ευπρέπεια.
Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό, στο τελευταίο του ταξίδι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Το Δ.Σ. ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίζει:
1. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου, των τροφίμων και των εργαζομένων του Γηροκομείου Ξάνθης στους οικείους του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. κατά την τέλεση της Εξοδίου Ακολουθίας.
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην Εξόδιο Ακολουθία του από την επίτιμο Πρόεδρο του ιδρύματος κα Ασπασία Στυλιανίδου.
4. Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος.
5. Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Παπαχρόνης
Η Γενική Γραμματέας
Καλλιόπη Συμεωνίδου
Τα μέλη
Μαρία Καραλευθέρη
Χαράλαμπος Νασσόπουλος
Σταυρούλα Αντωνιάδου
Σταμάτης Σταματιάδης
Πάτροκλος Γάντζος
Αναστάσιος Αντωνιάδης
Θεόδωρος Νιζαμίδης



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »