*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

21 Ιουνίου
Και αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 όπως και κάθε Σάββατο, SUMMER «LIVE» GIORGOS KOUMOULIDIS & BAND SYMVANT FEAT GEORGIA TAXTSOGLOU στο beach bar «Hacienda» στο Φανάρι. Να μη λείψει κανείς.
.......






*Μη ξεχνάτε ότι αύριο Παρασκευή έρχεται στο My club και... τραγουδάει, παίζει μουσική και γενικά τα κάνει όλα, η τρομερή Κατερίνα Στικούδη! Μεταξύ των άλλων θ’ ακούσουμε και το «Σενάριο» που είναι: Μουσική - Στίχοι: Βαγγέλης «Dj Rico» Σερίφης και εμπεριέχεται στο άλμπουμ «Η Μουσική Μου».
......





*Επίσης αύριο Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, καλοκαίρι 2012, στο Μονοπάτι της Ζωής – Ξάνθη ο Μουσαδές Αντώνης διοργανώνει στην Ξάνθη μια εκδήλωση στο «Μονοπάτι της ζωής» όπου θα συμμετέχουν μερικά συγκροτήματα της πόλης, όπως και οι Last Moments.
......





*Το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Ποντίων Νομού διοργανώνει 2 ήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα, Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα.
Αναχώρηση 23 Ιουνίου και επιστροφή στις 24 Ιουνίου 2012.
Κόστος εκδρομής 50,00 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936553628 κ. Ερμιόνη και 6977503898 κ. Μαρία
.......

 *Ο Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης διοργανώνει το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, κτίριο πρώην Νομαρχίας, Λεωφόρος Δημοκρατίας 1), στην Ημερίδα «Η Δίκη της Νυρεμβέργης (1945/46)» σε συνεργασία με το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΔΟΠΗΣ και προσκεκλημένους ομιλητές τους κκ. Ewald Behrschmidt, αντιπρόεδρο του Εφετείου Νυρεμβέργης και Δρ. Θεόδωρο Ραδίσογλου, ορκωτό διερμηνέα και μεταφραστή για την ελληνική γλώσσα στο Πρωτοδικείο Νυρεμβέργης με πλούσιο συγγραφικό έργο για το θέμα «Διερμηνείς και μεταφραστές στη Δίκη της Νυρεμβέργης». Ομιλητής επίσης, εκ μέρους της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής στον Τομέα Διεθνών Σπουδών κ. Κωνσταντίνος.
.......
*Έκθεση εφαρμοσμένων και εικαστικών τεχνών, με θέμα τη μετανάστευση και την κοινωνική ένταξη, διοργανώνει από τις 23-30 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη η ΜΚΟ « Άρσις», σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΜ-Θ. Η έκθεση η οποία θα φιλοξενηθεί στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και εντάσσεται στο πλαίσιο προγράμματος που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης με τον γενικό τίτλο «Πάμε Απέναντι». Η δράση περιλαμβάνει άλλα δύο διαγωνιστικά Φεστιβάλ, Ταινιών Μικρού Μήκους και Ντοκιμαντέρ με (διοργανωτή τον Δήμο Θεσσαλονίκης) και Φεστιβάλ Φωτογραφίας. Σήμερα στις 12:00 στα γραφεία της ΜΚΟ «Άρσις» ,(Βουλγαροκτόνου 3) στην Αλεξανδρούπολη θα παρουσιαστούν οι στόχοι του προγράμματος και οι συμμετοχές των καλλιτεχνών, από την εκπρόσωπο του γραφείου Αλεξανδρούπολης της «Άρσις» κ. Ειρήνη Σταμάτη, και τον πρόεδρο του Πολυκοινωνικού κ.Παναγιώτη Ζητάκη.
......
*Θεατρική παράσταση ανεβάζουν οι ενήλικοι ηθοποιοί του εργαστηρίου επί σκηνής της Μυρσίνης Λαντζουράκη στις 24 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. και στις 25 Ιουνίου στις 10:30 μ.μ. στο πολιτιστικό Κύτταρο (Πρώην Rex). Ένα μικρό χωριό. Το Κουλιέντσικοφ… Οι κάτοικοι. Χτυπημένοι από μια τρομερή κατάρα… Κι ένας δάσκαλος, η τελευταία τους ελπίδα, που πρέπει να καταφέρει μέσα σε 24 ώρες να σπάσει την κατάρα εκπαιδεύοντας την αφελέστατη Σοφία, την κόρη της Τάνιας Ζουμπρίτσκυ.
......



*Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 2ο Καβάλα Air Show που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου, σε Καβάλα και Θάσο. Τις προηγούμενες μέρες οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της διαφήμισης και προβολής που υλοποιεί η Περιφέρεια. Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού – Πολιτισμού ΑΜΘ, Κώστα Παπακοσμά, η διοργάνωση βρίσκεται στην τελική της ευθεία προετοιμασίας, με στόχο να φέρει πολύ κόσμο στην περιοχή. Το σύνθημά του φετινού Air Show είναι: «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά».
......
*Με κονσέρτο κλασσικής μουσικής ανοίγει τις πύλες του το 3ο Συνέδριο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 20.00μ.μ. στο ξενοδοχείο «Θράκη Παλλάς» στην Αλεξανδρούπολη. Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το κονσέρτο είναι ο πολυβραβευμένος πιανίστας και μαέστρος Θανάσης Τρικούπης και η σοπράνο Αντωνία Καλογήρου, η οποία έχει κερδίσει το 1ο πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό «Μαρία Κάλλας».
Θα εκτελέσουν μουσικά κομμάτια που έχουν τις ρίζες τους στη βόρειο-ευρωπαϊκή ιστορία και θα μας μαγέψουν με τις νότες τους. Το πρώτο μέρος της συναυλίας θα αποτελείται από Ιταλικά τραγούδια και το δεύτερο από Ελληνικά και Ισπανικά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »